mtocso
Kezd ideszokni

|
 |
« Válasz #300 Dátum: 2008. Március 18. - 11:43:45 » |
|
Ha jól emlékszem van olyan verziójú flame, aminél a "zöld kagyló" + "piros kagyló" gombokat kell nyomni akkor megy bootloader módba. (ezesetben viszont egy wdzkfnma.kez file-ra lesz szükséged, ami szintén egy üres file). Úgy tedd boot loader módba, hogy: nyomva tartod a 2 szoft billentyűt és közbe megnyomod a resetet, de a szoftbill.-ket egész addig nyomva tartod, míg bootloaderbe nem megy.Remélem így menni fog!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Omnia I8910 HD, I900 Omnia,
|
|
| |
|
|
brazil_8
|
 |
« Válasz #301 Dátum: 2008. Március 18. - 13:24:14 » |
|
Hello mtocso!
Neked most melyik verzi van fönt? Az eredeti vagy már raktál rá mást is?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
PDA: HTC BlueAngel GPS: Garmin Mobile 10, GPS10, nüvi360, nüvi1390T Egyéb: Nokia Lumia920, Nokia E51, Dell E6410
|
|
| |
|
|
Jurij
Vendég
|
 |
« Válasz #302 Dátum: 2008. Március 18. - 15:31:46 » |
|
Nekem most ez van a gépemen : - Rom versio: WWE_RC 1070309 - BootLoader Version : V2.2C601 - GSM Version : P7B2 - extROM Version : WWE_RM_070421 - RIL Version : v08.75 Win.Mobile 5.0 OS 5.1.422 ( Build 15633 3.2.0 ) Sajnos ez nem az ami eredetileg fent volt mert frissíteni akartam és mellé nyultam.  A rom frissítést úgy csináltam ahogy leirtad csak annyi történt,hogy felvillant a rom frissítés aztán kiirta, hogy valamilyen kép fálj hiányzik aztán a Windovs ujra telepítette magát.Ennyi. Konfigurálhattam ujra. Azért nagyon szemét a forgalmazó ( Adott esetben O2 és az MWG ) Mert legalább az eredeti romok frissítését vagy az eredeti romokat felrakhatná az oldalra.Most várhatjuk mire lessz WM6 vagy valami ha lessz egyáltalán!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
mtocso
Kezd ideszokni

|
 |
« Válasz #303 Dátum: 2008. Március 18. - 19:26:28 » |
|
Hello mtocso!
Neked most melyik verzi van fönt? Az eredeti vagy már raktál rá mást is?
Még az eredeti, mivel eddig nem volt sok bajom vele (szerencsére eddig a wake up hiba is nagyon ritkán jelentkezett (kopp-kopp-kopp)). Asszem várok egy viszonylag stabil WM6-ra. Nálad mi a helyzet?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
brazil_8
|
 |
« Válasz #304 Dátum: 2008. Március 18. - 19:40:07 » |
|
Még az eredeti, mivel eddig nem volt sok bajom vele (szerencsére eddig a wake up hiba is nagyon ritkán jelentkezett (kopp-kopp-kopp)). Asszem várok egy viszonylag stabil WM6-ra. Nálad mi a helyzet?
Detto 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
PDA: HTC BlueAngel GPS: Garmin Mobile 10, GPS10, nüvi360, nüvi1390T Egyéb: Nokia Lumia920, Nokia E51, Dell E6410
|
|
| |
|
|
|
|
brazil_8
|
 |
« Válasz #306 Dátum: 2008. Március 20. - 07:34:26 » |
|
Ehhez hasonló már régót a szerepel az MWG oldalán, hiszem ha látom 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
|
|
brazil_8
|
 |
« Válasz #308 Dátum: 2008. Március 20. - 09:10:10 » |
|
Reggel néztem én is itt, de úgy látszik vak vagyok, mert akkor nem tünt fel. Reméljük, hamarosan lesz WM6 is itt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Jurij
Vendég
|
 |
« Válasz #309 Dátum: 2008. Március 20. - 17:34:36 » |
|
Nem kicsit vagyok dühös!  Letöltöm a hivatalos frissítést, telepíteni akarom erre kiirja hogy megsérült a fálj!Ha valakinek sikerült letölteni és nem sérült kérem irjon, hogy mivel töltöttétek le és, hogy mükszik -e!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Jurij
Vendég
|
 |
« Válasz #310 Dátum: 2008. Március 21. - 09:36:47 » |
|
Sikerült letölteni a frissítést!  Tegnap este fel is raktam! Sima ügy! Ngyon jó! Leírom a verziókat amit tartalmaz a frissítés: Rom Version : WWE_RC1070309 BootLoader Version : V2.2C601 GSM Version : P7B2 extROM Version : WWE_RM_070622 RIL Version : v08.75 WM 5.0 OS 5.1.422 ( Build 15633.3.2.0 ) Ez a legfrissebb.Tartalmaz néhány újdonságot mint PL. Van külön GPRS beállítási lehetőség.Egyenlőre mást még nem tapasztaltam.Ha valamit tapasztalok negatív pozitív lefogom írni!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

Today is the longest day of my life!
|
 |
« Válasz #311 Dátum: 2008. Március 21. - 10:18:07 » |
|
Nem kicsit vagyok dühös!  Letöltöm a hivatalos frissítést, telepíteni akarom erre kiirja hogy megsérült a fálj!Ha valakinek sikerült letölteni és nem sérült kérem irjon, hogy mivel töltöttétek le és, hogy mükszik -e!!! ilyen letolteseknel en torrent letoltoket szoktam alkalmazni, ami sima fajlletoltesre is jo, pl. bitcomet.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BB PlayBook 16GB, BB9800, BB9700, BB9105, BB8900, E71, N9300i, N9210i, HP 2510p W7, MB Pro 13'', Garmin 3760 FULL EU
|
|
| |
|
mtocso
Kezd ideszokni

|
 |
« Válasz #312 Dátum: 2008. Március 21. - 13:11:27 » |
|
Sikerült letölteni a frissítést!  Tegnap este fel is raktam! Sima ügy! Ngyon jó! Leírom a verziókat amit tartalmaz a frissítés: Rom Version : WWE_RC1070309 BootLoader Version : V2.2C601 GSM Version : P7B2 extROM Version : WWE_RM_070622 RIL Version : v08.75 WM 5.0 OS 5.1.422 ( Build 15633.3.2.0 ) Ez a legfrissebb.Tartalmaz néhány újdonságot mint PL. Van külön GPRS beállítási lehetőség.Egyenlőre mást még nem tapasztaltam.Ha valamit tapasztalok negatív pozitív lefogom írni! Mekkora lett a file mérete, mert én is letöltöttem és nekem ~44MB lett. Még nem próbáltam feltenni, de hétvégén lehet ráveszem magam. Szívesen látunk mindennemű tapasztalatot, beszámolót. Előre is köszi!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Jurij
Vendég
|
 |
« Válasz #313 Dátum: 2008. Március 21. - 18:33:35 » |
|
Mint fentebb írtam sikerült letöltenem a teljes méretü fáljt ami pontosan 42,2MB lett.Tegnap este rögtön fel is raktam.Fentebb leirtam a paramétereket, hogy mit raksz föl.Nyugodtan felrakhatod mert nem lehet elszurni mivel gépről rakod!!! Amúgy meg minden re rákérdez és gyér Angol tudásom ellenére mégis boldogultam vele, és nem lett semmi probléma. A másik dolog pedig az, hogy mindent maga csinál csak türelmesnek kell lenni! A felrakás kb 10-15 perc. Anyi, hogy újra konfigurálod a gépet és kész.Nekem neddigi tapasztalataim szerint nagyon jól szuperál. Ami egy kicsit zavar az, hogy az O2-ről nem tudok a készülékkel frissíteni.Valószinüleg megszünt a szerver.Pedig fel regisztráltam magam a vásárlás után.A gép gyönyörüen üzemel akadás mentesen futnak rajta a programok. Pedig raktam rá egy vírusirtót is a biztonság kedvéért de észre sem veszi a FLAME. Találtam egy plussz beállítási lehetőséget a GPRS-nél. Settings/Connections/ GPRS Setting na ez új! Nekem nagyon tetszik a FLAME jónak tartom! Nagyon várom, hogy a WM6 megérkezzen és még jobban ki lehessen használni a készüléket! Ezt azért írom mert bizonyos tesztek szerint a FLAME teljesítményének csak 60% adja át a felhasználónak. Ez a szoftvereknek és a WM5-nek köszönhető. Egy jó fejlesztés ezt a problémát is megoldhatná! A gond csak az, hogy a O2 től átvette az MWG a forgalmazást és az ezzel járó egyebeket, ezért van az, hogy az összes hasonló kategóriáju PDA készülékekhez már rég kint van a WM6 frissítés (PL HTC ) és a FLAME hoz még nem érkezett meg.  De ami késik nem múlik már petícíót is irtunk a cégnek. Igéret van a későbbiekben a WM6-ra. Eddig még az aktuális WM5 frissítés sem volt fent az MWG oldalán; most már tegnaptól ez is felkerült hál istennek! Reméljük hamarosan a WM6 is megérkezik. Aztán azt suttogják lessz FLAM2. http://www.mwg.com/xda-flame-2.aspx Majd meglátjuk. Az MWG malmai lassan őrölnek...... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
bonej
Vendég
|
 |
« Válasz #314 Dátum: 2008. Március 23. - 19:14:17 » |
|
Hello Jurij!
Nekem most ez van fenn:
Rom Version : WWE_RC1070309 BootLoader Version : V2.2C601 GSM Version : P7V2 extROM Version : BJ_WM5 (saját) RIL Version : v08.74
WM 5.0 OS 5.1.422 ( Build 15633.3.2.0 )
Amit felraktál az miben frissebb? Egyedül a RIL Vesion-ban látok külömbséget, illetve a GSM verzióban, ami nekem így régebbinek tűnik (bár fene tudja hogyan számozzák).
Egyébként miket állítottál be letöltés előtt? (ország, készülék kód)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
bonej
Vendég
|
 |
« Válasz #315 Dátum: 2008. Március 23. - 19:20:21 » |
|
Volt fenn egyébként a WM6 2. bétája is. Mindent be lehetett rajta állítani (pl. alkalmazás indító gombok), egyedül a dial up nem jött össze BT-n keresztül (én egy Nokia E51-et használok netezésre HSDPA-n)., meg lehetett volna fürgébb is szó ami szó, de az nem annyira zavart Tök mérges voltam, pedig még a BT füles is jobb minőségben működött mint WM5 alatt. Egyszerűen nem értem.  Kár érte. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
májkel
Alapító
Fórum motor

moderátor
|
 |
« Válasz #316 Dátum: 2008. Március 23. - 19:22:01 » |
|
Mint fentebb írtam sikerült letöltenem a teljes méretü fáljt ami pontosan 42,2MB lett. a gép sebessége javult? kicsit az az érzésem a Flame-el, mint hajdanában a HTC Universallal beleraktak mindent ami szem-szájnak ingere, nagyon jó a HW teljesítménye papíron de ez nem érvényesül sajnos a gyakorlatban volt egy párszor a kezemben Brazil gépe, baromira lassú remélem lesz áttörés ezen a fronton, mert amúgy tetszik a cucc 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Google Nexus4 MDA III XplodeWM6.5 Garmin Mobile10 Acer Aspire One 3G >Speedfitness<
|
|
| |
|
|
Jurij
Vendég
|
 |
« Válasz #317 Dátum: 2008. Március 24. - 11:27:38 » |
|
A frisítés után igazából nem tapasztaltam sebesség változást! Szerintem a Flame a valós teljesítményének csak KB: 60% adja le.Ezt tesztekkel is bizonyították! Sokkal többre képes! Ezen kívül van egy két dolog amin javíthatnának. Nem tudok a készülék memóriájából semmit átmásolni a memória kártyára, viszont vissza fele gond nélkül működik. A sebesség lehetne gyorsabb is. A hálózat választással ( Itt a Wifi GPRS kapcsolatokra gondolok ) Egy kicsit nehézkes. A telefon szoftveren is finomíthatnának. De ezek mind szoftveresen javíthatók lehetnének! Ezért kéne a WM6 amiben ezeket a hibákat kijavítanák! A Gép maga NAGYON TETSZIK! Nagyon szeretem! Viszont érdekelne a WM6 Béta2 telepítése. Letöltöttem a nb0 fáljt de nem tudom hogyan kell felrakni. Ha abban segítenétek miként kerülhetne a gépemre, szivesen kipróbálnám. Egy részletesebb leírás a telepítéssel kapcsolatban nagy segítség lenne!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Jurij
Vendég
|
 |
« Válasz #318 Dátum: 2008. Március 24. - 15:51:15 » |
|
Ja igen , kérdezted, hogy " Egyébként miket állítottál be letöltés előtt? (ország, készülék kód) " Letöltés előtt próbáltam az Austral ország kód alól letölteni de onnan hibásan jött le a fálj aztán a Vietnám ország kódot állítottam be, onnan aztán ez első lukba tettem pontot bejelöltem az XP oprendszert és a többi meg már magától jött. aznap este fel is raktam a FLAME ra.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
bonej
Vendég
|
 |
« Válasz #319 Dátum: 2008. Március 27. - 10:52:23 » |
|
Égyébként mi a helyzet ezzel a wake up problémával? Olvastam 1-2 helyen róla. Mi okozza, lehet már tudni? Illetve mikor áll elő? Én még nem tapasztaltam ilyet a sajátommal kapcsolatban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Jurij
Vendég
|
 |
« Válasz #320 Dátum: 2008. Március 27. - 19:50:39 » |
|
Sziasztok! Felraktam a Fleamera a SPB Mobil shell2 nevü programot! Aztán megmagyarítottam a programot! Valami szenzációs!!! Aztán meg magyarítottam a WM5 ez is jól sikerült! Szerintem nagyon jó programokat találtam. Most tesztelem de eddig semmilyen negatívumot nem tapasztaltam! Az SPB-t ajánlom mindenkinek próbálja ki! Szenzációs! A Flamen nem vettem észre , hogy lassult volna.Tökéletesen működik!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
brazil_8
|
 |
« Válasz #321 Dátum: 2008. Március 27. - 19:55:37 » |
|
Sziasztok! Felraktam a Fleamera a SPB Mobil shell2 nevü programot! Aztán megmagyarítottam a programot! Valami szenzációs!!! Aztán meg magyarítottam a WM5 ez is jól sikerült! Szerintem nagyon jó programokat találtam. Most tesztelem de eddig semmilyen negatívumot nem tapasztaltam! Az SPB-t ajánlom mindenkinek próbálja ki! Szenzációs! A Flamen nem vettem észre , hogy lassult volna.Tökéletesen működik!
Én is SPB-t használok, csak nem a Shellt, hanem a Pocket+ http://pdaplus.hu/content/view/1492/57/
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Jurij
Vendég
|
 |
« Válasz #322 Dátum: 2008. Március 29. - 12:58:44 » |
|
Spb Pocket Plus 4.0 magyarítást tud valaki, valahol esetleg? Mert a hivatalos letöltésben nincsen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
májkel
Alapító
Fórum motor

moderátor
|
 |
« Válasz #323 Dátum: 2008. Március 29. - 13:21:51 » |
|
Spb Pocket Plus 4.0 magyarítást tud valaki, valahol esetleg? Mert a hivatalos letöltésben nincsen.
nem létezik
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Google Nexus4 MDA III XplodeWM6.5 Garmin Mobile10 Acer Aspire One 3G >Speedfitness<
|
|
| |
|
icezozo
Alapító
Fórum motor

BB
|
 |
« Válasz #324 Dátum: 2008. április 26. - 19:39:35 » |
|
már van 6.1 rom Flamere ? valamiről nagyon lemaradtam http://xdaflameusers.com/viewtopic.php?id=606
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BB9900 & BB9860 minden OS 7.1
Playbook 16GB OS 2.1
Garmin nüvi 3690 Lenovo R61 W7 & DELL E4300
|
|