2013. Június 19. - 03:06:29

Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?
*

XDA Flame kérdések és válaszok
Oldalak: 1 ... 13 14 [15]   Le
  Nyomtatás  

XDA Flame kérdések és válaszok
Szerző Üzenet
brazil_8
Alapító
Fórum motor

« Válasz #350 Dátum: 2009. április 03. - 10:58:59 »

Rászántam magam és feltettem a Cotulla003-as ROM-ot. PLEASE DO NOT INSTALL ANY O2 CABS FROM EXT ROM! -eszerint jártam el, ezt nem is telepítettem. A leírás azt mondja, hogy "You should install O2 Cabs by hands" Ezt hogyan tudom megtenni, mert jelenleg az MMS funkció meg sem jelent!? Köszi előre is!
Felteszed a CAB fájlt a gépre (PPC) és 2x ráböksz Kacsint
Vagy használsz egy CAB manager progit.
Naplózva

PDA: HTC BlueAngel
GPS: Garmin Mobile 10, GPS10, nüvi360, nüvi1390T
Egyéb: Nokia Lumia920, Nokia E51, Dell E6410
PartManus
Vendég
« Válasz #351 Dátum: 2009. április 03. - 12:05:14 »

Felteszed a CAB fájlt a gépre (PPC) és 2x ráböksz Kacsint
Vagy használsz egy CAB manager progit.

Köszi! Közben megtaláltam, hogy az ArcSoft progi jó MMs-re ehhez a ROM-hoz.
Azt még meg tudnád mondani, hogy azt a CAB fájlt hol találom, amiben ezek az O2-es cuccok vannak, amiből lehet mazsolázni, hogy mit rakjak még föl?
Köszi!!!
Naplózva
brazil_8
Alapító
Fórum motor

« Válasz #352 Dátum: 2009. április 03. - 12:21:14 »

Köszi! Közben megtaláltam, hogy az ArcSoft progi jó MMs-re ehhez a ROM-hoz.
Azt még meg tudnád mondani, hogy azt a CAB fájlt hol találom, amiben ezek az O2-es cuccok vannak, amiből lehet mazsolázni, hogy mit rakjak még föl?
Köszi!!!

Hello!

Start\Programs\Other\Flame Settings menüben pipáld be az "Unlock ExtRom"-ot és akkor és akkor a File Explorerben megjelenik a Storage könyvtár és ott vannak a CAB fájlok.
Naplózva

PartManus
Vendég
« Válasz #353 Dátum: 2009. április 03. - 16:13:11 »

Hello!

Start\Programs\Other\Flame Settings menüben pipáld be az "Unlock ExtRom"-ot és akkor és akkor a File Explorerben megjelenik a Storage könyvtár és ott vannak a CAB fájlok.

Feltelepítettem a Storage könyvtárból az MMS-t, (ez ugye a Yataayu MMS amihez pont jó a Network MMS beáálító), tehát feltelepítettem, de nem látom sehol. A Messaging-ben továbbra is csak Text Messages és E-mai van... Softresetet csináltam de semmi Szomorú HEEEELP! Megpróbáltam mégegyszer feltenni, de azt mondja már telepítve van.
Naplózva
PartManus
Vendég
« Válasz #354 Dátum: 2009. április 05. - 10:52:23 »

Feltelepítettem a Storage könyvtárból az MMS-t, (ez ugye a Yataayu MMS amihez pont jó a Network MMS beáálító), tehát feltelepítettem, de nem látom sehol. A Messaging-ben továbbra is csak Text Messages és E-mai van... Softresetet csináltam de semmi Szomorú HEEEELP! Megpróbáltam mégegyszer feltenni, de azt mondja már telepítve van.

Csináltam egy HARD RESET-et és most megpróbáltam az ArcSoft progival, letöltöttem a hozzá való MMS beállítót is, de még mindig nem tudok fogadni és küldeni MMS-t! Már az őrület kerülget! Az ArcSoft-al már megjelenik a Messaging-ben az SMS/MMS de ennyi! Mikor érkezik egy MMS, érzékeli, próbálja tölteni, de csak ennyi!
brazil_8, köszi az eddigi segítségeket, de ha időd engedi rámférne még egy kis HELP!!
Naplózva
brazil_8
Alapító
Fórum motor

« Válasz #355 Dátum: 2009. április 05. - 13:20:16 »

Csináltam egy HARD RESET-et és most megpróbáltam az ArcSoft progival, letöltöttem a hozzá való MMS beállítót is, de még mindig nem tudok fogadni és küldeni MMS-t! Már az őrület kerülget! Az ArcSoft-al már megjelenik a Messaging-ben az SMS/MMS de ennyi! Mikor érkezik egy MMS, érzékeli, próbálja tölteni, de csak ennyi!
brazil_8, köszi az eddigi segítségeket, de ha időd engedi rámférne még egy kis HELP!!
Hát én nagyon ritkán használok MMS-t, és akkor is csak a másik telon (azon ingyen van) így passz nem foglalkoztam vele.
Esetleg keresd meg májkel egy régi írását, amiben összelettek gyüjtve a MMS/WAP/NET beállítások szolgáltatonként és probáld meg kézzel beállítani azokat a szerint.
Naplózva

mrmarkus
Fórum motor

Freedom of Information

« Válasz #356 Dátum: 2009. április 05. - 14:29:01 »

Hát én nagyon ritkán használok MMS-t, és akkor is csak a másik telon (azon ingyen van) így passz nem foglalkoztam vele.
Esetleg keresd meg májkel egy régi írását, amiben összelettek gyüjtve a MMS/WAP/NET beállítások szolgáltatonként és probáld meg kézzel beállítani azokat a szerint.

A Kezdőknek ajánljuk fül alatt található...  Kacsint
Naplózva

HTC Desire
BlackBerry 9000 Bold OS 5.0
BlackBerry 9780 Bold OS 6.0
WePad + Windows 8
Nokia 9300i
Nokia E50

Oldalak: 1 ... 13 14 [15]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: