2013. Május 24. - 07:38:32

Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. *

T-Mobile SDA Music
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  

T-Mobile SDA Music
Szerző Üzenet
MTom
Fórumlakó

« Dátum: 2007. December 24. - 17:10:16 »

Sziasztok. Visszakerült hozzám a régi telóm./T-Mobile SDA Music/ " Kis " hibálya van szoftver frissítés közben megszakadt a kapcsolat / gondolom kihúzták az usb ből He? /  Na azóta nagy semmi. Semmire se reagál.Mondtam a gazdájának,hogy ennek annyi. Dühös Szerintetek lehet vele valamit kezdeni??? Ne azt mongyátok,hogy levélnehezék meg kuka meg ajtótámaszték. Nevet
Naplózva

Omnia 7 WP 7.8 Mosolyog

Mda Vario 3 Nyugdíjba vonult Mosolyog
xanadu
Vendég
« Válasz #1 Dátum: 2007. December 24. - 17:33:07 »

Sziasztok. Visszakerült hozzám a régi telóm./T-Mobile SDA Music/ " Kis " hibálya van szoftver frissítés közben megszakadt a kapcsolat / gondolom kihúzták az usb ből He? /  Na azóta nagy semmi. Semmire se reagál.Mondtam a gazdájának,hogy ennek annyi. Dühös Szerintetek lehet vele valamit kezdeni??? Ne azt mongyátok,hogy levélnehezék meg kuka meg ajtótámaszték. Nevet
Ez nem annyira kis hiba - a legbiztosabb módja ezen készülékek hazavágásának a romfrissítés közbeni megszakítás. Szvsz ez már nem a ?kis hibája" kategória.
Naplózva
MTom
Fórumlakó

« Válasz #2 Dátum: 2007. December 24. - 17:39:01 »

Ez nem annyira kis hiba - a legbiztosabb módja ezen készülékek hazavágásának a romfrissítés közbeni megszakítás. Szvsz ez már nem a ?kis hibája" kategória.

Tudom,hogy nem kis hiba azért tettem idézőjelbe. Kacsint  Olvasgattam sokfele utánna de valószínű,hogy javíthatatlan.
Naplózva

Omnia 7 WP 7.8 Mosolyog

xanadu
Vendég
« Válasz #3 Dátum: 2007. December 24. - 17:52:55 »

Tudom,hogy nem kis hiba azért tettem idézőjelbe. Kacsint  Olvasgattam sokfele utánna de valószínű,hogy javíthatatlan.
karácsony után térjünk vissza rá, hogy mit lehet tenni.
Naplózva
MTom
Fórumlakó

« Válasz #4 Dátum: 2007. December 24. - 17:57:33 »

karácsony után térjünk vissza rá, hogy mit lehet tenni.

OK Kellemes Ünnepekethttp://kepfeltoltes.hu/071224/melissa_thumb2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva

Omnia 7 WP 7.8 Mosolyog

xanadu
Vendég
« Válasz #5 Dátum: 2007. December 26. - 17:34:17 »

Gondolom, ez a készüléked:
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Tornado
Azt kellene megnézni, hogy bootloader módban felismeri-e a PC; ebben az esetben a fenti linkről elérhető minden cucc hozzá.
Naplózva
MTom
Fórumlakó

« Válasz #6 Dátum: 2007. December 27. - 12:59:52 »

Hát ez nem fog menni. nincs boot loader, ha rádugom a pcre semmi. tök fekete minden.ezt nagyon elrendezték.
Naplózva

Omnia 7 WP 7.8 Mosolyog

xanadu
Vendég
« Válasz #7 Dátum: 2007. December 27. - 21:41:48 »

Hát ez nem fog menni. nincs boot loader, ha rádugom a pcre semmi. tök fekete minden.ezt nagyon elrendezték.
ha nem lehet bootloader modba tenni a camera billentyukombinacioval, akkor rossz a helyzet, azaz szerviz talan chipcserevel. vagy akku tok ures csak.
Naplózva
Burnham
Kezdő
*

« Válasz #8 Dátum: 2010. Augusztus 17. - 23:01:09 »

Sziasztok!
Van egy T-Mobile SDA Smartphone-m, de sajnos csak angol és nem sikerült megoldanom a magyarosítását. Tudna valaki segíteni, hogy mit és hogyan töltsek rá, hogy magyarosíthassam?
Előre is köszönöm! ;-)
Naplózva

"Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok!"  -Isaac Asimov

Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: