Dini
Új belépő

|
 |
« Válasz #250 Dátum: 2008. Május 15. - 15:56:16 » |
|
Hello!
Nekem most került a tulajdonomba egy Vario 2 azaz hermes! a problémam az hogy Activesyncel szeretném szinkronizalni. de sajnois ha rádugom az usb kabelt nem reagal a gép csak elinditja a töltést rajta de semmi probalkozast nem mutat az activesync hogy esetleg szeretné szinkronizalni. Infran keresztül sikerült leszinkronizalnom gondélkül. Eddig egy Compactom volt az gond nélkül szinkronizalt és volt egy mda3asom is az is tudott szinkronizalni, ott is volt ilyne probléma mikor felraktam a wm6 ot rá akkor mar nem akarta a dolgokat. ajánlották az ujratelepítést ezt meg is tettem tegnap de nem javult semmi a varioval. Mit tanácsoltok???
Köszi Ui: most jött egy olyan üzenet a windowstól hogy a USVB eszközt nem lehet felismerni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
Mancs
Új belépő

|
 |
« Válasz #251 Dátum: 2008. Május 21. - 22:09:48 » |
|
Hello!
Többször előfordul, hogy úgy kapom meg az MMS-emet, hogy a képnek egy töredéke töltődik be, ezen kívűl meg van feladó, dátum, és no subject, szöveg sincs. Nagyon idegesítő hiba, a Pannonnál nem igazán tudtak okoskodni, de még most sem tudtam azt sem eldönteni, hogy ez most az ő hibájuk, vagy a gépé. Nincs valakinek ötlete? Hogy lehetne ezt megelőzni? Vagy esetleg megnézni a "rossz" MMS-eket? A Pannon azt mondta, hogy ha pannonline regisztrálva vagyok, akkor ott is megvannak az üzeneteim, és meg tudom nézni, de beléptem, és nincs ott semmi :S
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
májkel
|
 |
« Válasz #252 Dátum: 2008. Május 21. - 22:34:40 » |
|
Hello!
Többször előfordul, hogy úgy kapom meg az MMS-emet, hogy a képnek egy töredéke töltődik be, ezen kívűl meg van feladó, dátum, és no subject, szöveg sincs. Nagyon idegesítő hiba, a Pannonnál nem igazán tudtak okoskodni, de még most sem tudtam azt sem eldönteni, hogy ez most az ő hibájuk, vagy a gépé. Nincs valakinek ötlete? Hogy lehetne ezt megelőzni? Vagy esetleg megnézni a "rossz" MMS-eket? A Pannon azt mondta, hogy ha pannonline regisztrálva vagyok, akkor ott is megvannak az üzeneteim, és meg tudom nézni, de beléptem, és nincs ott semmi :S
persze, h nincs hiszen letöltötted a szerverről inaktíváld az mms modemedet és úgy küldj 1 mms-t ha nem töltöd le a pda-ra akkor megnézheted a szerveren ps: a témát visszaneveztem az eredeti címére
|
|
|
|
|
Naplózva
|
MDA III XplodeWM6.5 Garmin Mobile10 Acer Aspire One
|
|
| |
|
semmicico
Új belépő

|
 |
« Válasz #253 Dátum: 2008. Augusztus 24. - 13:27:53 » |
|
Hello!
Nekem most került a tulajdonomba egy Vario 2 azaz hermes! a problémam az hogy Activesyncel szeretném szinkronizalni. de sajnois ha rádugom az usb kabelt nem reagal a gép csak elinditja a töltést rajta de semmi probalkozast nem mutat az activesync hogy esetleg szeretné szinkronizalni. Infran keresztül sikerült leszinkronizalnom gondélkül. Eddig egy Compactom volt az gond nélkül szinkronizalt és volt egy mda3asom is az is tudott szinkronizalni, ott is volt ilyne probléma mikor felraktam a wm6 ot rá akkor mar nem akarta a dolgokat. ajánlották az ujratelepítést ezt meg is tettem tegnap de nem javult semmi a varioval. Mit tanácsoltok???
Köszi Ui: most jött egy olyan üzenet a windowstól hogy a USVB eszközt nem lehet felismerni.
ismert ez a jelenség, de sajnos nincs rá megoldás. Amire nég készülhetsz, az az, hogy a számítógéped "mintha fagyna". Egy active sync progkompnens meg fogja enni a proc. 99% azután, ha rádugod az USB-re a készüléket, sőt akkor is, haleveszed róla!!! Ezért én Irda -val szinkronizálok. sc.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
semmicico
Új belépő

|
 |
« Válasz #254 Dátum: 2008. Augusztus 24. - 14:30:47 » |
|
Sziasztok,
( Nem tudom, hogy eleget kerestem-e a kérdésemre a választ, eddig nem találtam meg. )
Szeretném a youtube videókat nézni a telcsimen (WM6) . Feltelepítettem a TCPMP-t és a flashvideobundle-t (ahogy kell) .
a video.google.com site megy, de m.youtube.com -ról semmi, a régi program a streaming media indul el, ami persze nem működik.
Ötletek ?
sc.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
semmicico
Új belépő

|
 |
« Válasz #255 Dátum: 2008. Augusztus 24. - 14:49:32 » |
|
Sziasztok,
( Nem tudom, hogy eleget kerestem-e a kérdésemre a választ, eddig nem találtam meg. )
Szeretném a youtube videókat nézni a telcsimen (WM6) . Feltelepítettem a TCPMP-t és a flashvideobundle-t (ahogy kell) .
a video.google.com site megy, de m.youtube.com -ról semmi, a régi program a streaming media indul el, ami persze nem működik.
Ötletek ?
sc.
vazzze ... más okból kifolyólag kellett egy soft-resetet nyomnom ... azóta megy .... sc.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
lsebestyen
Új belépő

|
 |
« Válasz #256 Dátum: 2009. Július 27. - 11:33:39 » |
|
hello! remélem itt vannak segítőkész fórumozók. vettem használtan egy mda vario 2, vagyis ezt. jó minden csak a bluetooth nem. néha talál telefont néha nem. nem tudok se küldeni se fogadni. e51 szoktam próbálkozni de mikor arról akarok küldeni mindig azt írja ki h csatlakozás sikertelen, pedig az e51 megtalál, jó esetben. a bluetooth beállításoknál be van állítva h lássanak. a rom verzió: CE OS 5.2.1437 (bulid 17944.0.3.1) légyszi segítsetek!!! üdv lsebestyen
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Be the change you want to see in the world"
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

Today is the longest day of my life!
|
 |
« Válasz #257 Dátum: 2009. Július 27. - 11:55:12 » |
|
hello! remélem itt vannak segítőkész fórumozók. vettem használtan egy mda vario 2, vagyis ezt. jó minden csak a bluetooth nem. néha talál telefont néha nem. nem tudok se küldeni se fogadni. e51 szoktam próbálkozni de mikor arról akarok küldeni mindig azt írja ki h csatlakozás sikertelen, pedig az e51 megtalál, jó esetben. a bluetooth beállításoknál be van állítva h lássanak. a rom verzió: CE OS 5.2.1437 (bulid 17944.0.3.1) légyszi segítsetek!!! üdv lsebestyen
ezt probaltad? http://pdaplus.hu/content/view/494/74/masik eszkozzel mukodik, csak az E51-el nem? probald ki ezt is, aztan otletelhetunk tovabb.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BB8900 (2588DB99), E71, E90, N9300i, N9210i, iPhone 3GS játékra  , HP2133 XP, X60Tablet Win7, Forerunner405
|
|
| |
|
lsebestyen
Új belépő

|
 |
« Válasz #258 Dátum: 2009. Július 27. - 13:04:52 » |
|
kösz, felraktam estefelé kipróbálom, akkor itthon lesz az e51. igen próbáltam más telefonnal is. egy hp 614c (gondoltam két ua.oprendszerűvel sikerülni fog, de összvissz egy 100 bájtos feljegyzést sikerült kicsikarni, többet nem, n72, egy samsungal egy samsung omniával, meg még biztos egy csomóval,mert ami telefont megláttam avval kipróbáltam ugyanis iszonyatosan idegesít, hogy nem működik:(
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

|
 |
« Válasz #259 Dátum: 2009. Július 27. - 13:06:52 » |
|
kösz, felraktam estefelé kipróbálom, akkor itthon lesz az e51. igen próbáltam más telefonnal is. egy hp 614c (gondoltam két ua.oprendszerűvel sikerülni fog, de összvissz egy 100 bájtos feljegyzést sikerült kicsikarni, többet nem, n72, egy samsungal egy samsung omniával, meg még biztos egy csomóval,mert ami telefont megláttam avval kipróbáltam ugyanis iszonyatosan idegesít, hogy nem működik:(
nem sokat tudok a WM fajlfogadasarol, uh. majd okosabbak segitenek. a keresovel a korabbi linket talaltam.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BB8900 (2588DB99), E71, E90, N9300i, N9210i, iPhone 3GS játékra  , HP2133 XP, X60Tablet Win7, Forerunner405
|
|
| |
|
lsebestyen
Új belépő

|
 |
« Válasz #260 Dátum: 2009. Július 27. - 13:12:03 » |
|
felraktam a progit, de nem is akar beindulni:( csak villan egyet.most látom, h ez már egyszer nekem fenn volt de nem jobb tőle, evvel sem tudtam küldeni. milyen rom ajánlott egy htc hermeshez?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

|
 |
« Válasz #261 Dátum: 2009. Július 27. - 13:36:52 » |
|
felraktam a progit, de nem is akar beindulni:( csak villan egyet.most látom, h ez már egyszer nekem fenn volt de nem jobb tőle, evvel sem tudtam küldeni. milyen rom ajánlott egy htc hermeshez?
ezt a kerdest a hermes topikban tedd fel.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
nihil
Új belépő

|
 |
« Válasz #262 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 23:22:46 » |
|
Sziasztok!
Nem tudja v.ki h PDA-n (MDA Vario 2/HTC hermes, OS: WM6.5) hogy lehet kikapcsolni az usb töltést, h ne töltsön usb-ről? Ez nekem nagyon fontos lenne mert laptopom van amin hibás az összes alaplapi usb, ezért express cardot használok, viszont az gondolom kevesebb áramot ad, ezért mikor rákötöm a pda-t egyből elszáll az express card ezzel az üzivel h "Teljesítmény impulzos a HUB-on" és eddig nem is tudtam rákötni a pda-m, viszont ma rájöttem ha teljesen feltöltöm az akksit 100%-ra akkor nem tölti usb-ről és olyankor nem száll el az egész így már szinkronizálni is tudtam active syncel! Tehát ha v.ki tudja h hogy lehet kikapcsolni az USB-ről való töltést az írjon!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
farkzoli
Új belépő

|
 |
« Válasz #263 Dátum: 2010. Február 17. - 19:50:47 » |
|
Van 1 Sony DR-BT101 bluetooth fejhallgatóm. Próbálgatom összeházasítani a Hermes-szel. Lassan kifogyok az ötletekből, és másfél hete csipásan járok, mert egész éjjel a netet bújom, de nem jön össza az A2DP skippelés nélkül. Egyébként jó, szól sztereóban, csak EZ a telefon és EZ a hallgató nem csípi egymást, 10-20-30 másodpercenként csuklik egyet. Valójában született megoldás, a Sleuth255-féle A2DPFix: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=284974Nem skippel végre, de a telefon eszement módra zabálja a villanyt, vissza kellett raknom a biciglire a dinamót, hogy reggel munkahelyemeig kitartson. A Dotfred Taskmanageren látni is, hogy ha fut az A2DPfix szolgáltatás, a prociterhelés jóval nagyobb üresben is. Ha valaki már megoldott hasonló esetet, lehetőleg a paksi erőmű segítsége nélkül, ne habozzon beírni... (lehet, hogy rövidesen lesz egy eladó BT hallgatóm)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Jornada 720, Htc Hermes, Ipaq 1710, Royaltek BT gps, Palm m505
|
|
| |
|
farkzoli
Új belépő

|
 |
« Válasz #264 Dátum: 2010. Február 22. - 02:08:09 » |
|
Van 1 Sony DR-BT101 bluetooth fejhallgatóm. Próbálgatom összeházasítani a Hermes-szel. Lassan kifogyok az ötletekből, és másfél hete csipásan járok, mert egész éjjel a netet bújom, de nem jön össza az A2DP skippelés nélkül.
Visszatekertem a kezdetekhez, és kipróbáltam ezt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=284644A lényeg, ha ez a feladatkezelő is fut a gépen, akkor nincs skippelés: http://www.iaccarino.de/silvio/ppcstuff.htmNem igazán értem az xda-s tolvajnyelvet, úgyhogy csak elfogadom  A fejemen hallgattam 3 órát, nem volt ugrálás, aztán hagytam, hadd szóljon tovább. Összességében lassan 10 órája szól közepes hangerővel, a hallgató bírja (ezen is meglepődtem), a Hermesen a 3000-es akku 40%-on áll. Rövidesen kiderül, mennyi a végük, de már ez is bőven kibír egy napos kirándulást. A hallgató hangminősége viszont nem egy highend...  A Coreplayer ekvalizere szépen megszínezi, csak (mint többi progié is) valamiféle alacsonyfrekis matatást hoz a képbe. És közben felfedeztem a Pays Romot! Még az én kényes ízlésemmel is kalapot emelek előtte, ezt fogom használni. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
lorencz
Új belépő

|
 |
« Válasz #265 Dátum: 2010. Május 11. - 21:48:00 » |
|
sziasztok.Normális az hogy kinyitom a hermes-t és ki kpcsol a hátér világitás?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Killer
|
 |
« Válasz #266 Dátum: 2010. Május 11. - 22:17:10 » |
|
sziasztok.Normális az hogy kinyitom a hermes-t és ki kpcsol a hátér világitás?
nem valószinüleg szalagkábel gond.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
SE Xperia, Acer 5920G,Ameo már megint.HTC HD2.
|
|
| |
|
lorencz
Új belépő

|
 |
« Válasz #267 Dátum: 2010. Május 12. - 07:25:47 » |
|
nem valószinüleg szalagkábel gond.
Köszi a meg erösitést
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
farkzoli
Új belépő

|
 |
« Válasz #268 Dátum: 2010. Július 25. - 15:29:18 » |
|
Hol vannak a regisztriben a pocket outlookban létrehozott e-mailfiókok beállításai? Ki szeretném menteni, hogy ne kelljen kézzel vacakolni a másik telefonon.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|