2013. Május 25. - 16:07:04

Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. *

cns aero
Oldalak: 1 [2]   Le
  Nyomtatás  

cns aero
Szerző Üzenet
madcrow
Kezdő
*

« Válasz #25 Dátum: 2008. Augusztus 01. - 11:28:06 »

Idézet
Sokat gondolkodtál azon, hogy olyan készülékeket keress amik már elavultnak számítanak, vagy épp ez a olcsóság volt a szempont?

Az elsődleges szempont az ár volt. Kb. 30k-t szeretnék rákölteni, max 35-öt.
Elavultnak számítanak? Ezt kérlek fejtsd ki bővebben, mert így nem igazán értem. Az újabb készülékékben sincs gyorsabb proci, sőt, az itteni tesztek szerint rossabbul teljsítenek a centrality procik, ami érthető is, mert <400MHz-en mennek. Ram méret sem nagyobb az újabbakban. Tudomásom szerint az említett készülékeken az igo8 is tökéletesen elfut. BT-s kihangosítóra, meg egyéb nyalánkságokra nincs szükségem, szoftveres extrákra meg végképp nem, hiszen azokat házilag is hozzá tudom adni. De akkor mitől elavultak ezek? Az AtlasIII 640 és a StarIII chipset képességei ennyire különböznek /az Atlas javára/?
Kérlek magyarázd el, hogy mire gondoltál.

Idézet
HA cns-t akarsz venni...

Nem feltétlenül CNS-t akarok venni, bármilyen készülék szóba jöhet ebben az árkategóriában.

Idézet
...sokkal jobban jársz egy Centrality+ készülékkel!

Hálás lennék, ha ezt megindokolnád.

Naplózva
vber
Vendég
« Válasz #26 Dátum: 2008. Augusztus 18. - 00:06:16 »

Szervusztok,

beleszaladtam egy csapdába: CE-n autohide taskbart állítottam, de a tálca nem jön fel ezek után, hiába is "tappolok" a kétpixeles alsó szürke vonalra... Rákerestem néhány megoldásra (movewindow, showhidetaskbar stb.) ezek nem jöttek be. A registryben ott van a nullára cserélendő 1-es a taskbar autohide bejegyzésben, de ezt nem tudom editálni, mert a softkeyboard tálcáról indítható... Próbálkoztam 2-3 egyéb szoft billenytűzettel, egy ment fel rendesen, de nem engedett editálni, ahogy a jobb egérgomb funkciót előhozó (righttap) copy-paste sem sikerült a regeditben. Próbáltam másik regeditet is, aminek a felületén elvileg van billenytűzettet előhozó ikon, de ez sem ment fel.

Kezdőként kérdem: van mód a rendszer szoftbillentyűit másképp előhozni, a registryt végre átírni, avagy van alternatív ötletetek?

Addig taskbar nélkül tengetem az életemet...  Határozatlan

Köszönöm!
(PNA: Centrality+)
Naplózva
hbk
Szerkesztő
Fórum motor

« Válasz #27 Dátum: 2008. Augusztus 18. - 08:02:16 »

Kezdőként kérdem: van mód a rendszer szoftbillentyűit másképp előhozni, a registryt végre átírni, avagy van alternatív ötletetek?

Kezdőként nem a registry bejegyzéseket szokták az emberek babrálni Vigyorog

PC-n keresztül is tudsz regbejegyzéseket módosítani, ha elvesztetted a taskod:
http://pdaplus.hu/content/view/1402
Így is vissza tudsz állítani mindent ha tudod az eredeti bejegyzéseket.
Ha minden part szakad akkro egy OS romfrissítésre van szükséged az úgyis visszaállít mindent Kacsint

Naplózva

Dreambox 800HD, Dreambox 529S, Dreambox 500S,
vber
Vendég
« Válasz #28 Dátum: 2008. Augusztus 18. - 12:41:19 »

Köszönöm a tanácsot, neki is állok hamarost, de azóta fura hiba jelentkezett: a gép kikapcsolás után nem jön vissza a készenlétből, resetre egyszer visszajött, azóta arra sem reagál. Rendre le kell választanom az akkut (1-2 percre nem is elég), hogy újra elinduljon...

(Schnitt, azaz bejegyzés módosítása...)

Azóta minden megoldódott... Aktívszinkre nincs szükség (bár arra kíváncsi lennék, hogyan működik ezen a készüléken), kis túlzással a centrality-re centralizáltam az irodát, jobb mint egy pda, + ingyenes navival még az eltévedés is kizárt.

A bekapcsolási problémára: a készülék kifejezetten ellenzi ha egész éjjel töltjük, nemtetszése durcás bekapcsolhatatlanságban nyilvánul meg; ha a töltést jelző led bezöldül, mihamarabb le kell húzni a töltőt.
Naplózva
feka01
Vendég
« Válasz #29 Dátum: 2008. Augusztus 23. - 04:09:20 »

Sziasztok!

Nos, csatlakoznék a bajbanlévők nagy táborához! Ma délután befutott hozzám egy CNS AERO CENTRALITY+ pna készülék.
Adatok a következők:

ROM Version: 66.JX.E4.06.8.1
Processor: ARM920T
RAM Size: 64 MB
Software Version: 2.11
ID: 2d075cef00000035

A probléma annyi a készülékkel, hogy a 3*2-es menüben a legelső, a bal felső sarokban (piros kisautó) -ra kattintva a készülék
egyszerűen semmit nem reagál. Magyarul maga a PNA GPS szolgáltatása halott. Az összes többi menü tökéletesen működik
(zenelejátszás, videólejátszás, képnézegeteés stb). Az illető éppen csak a nem működő szolgltatásáért vette meg a készüléket..
Elég irónikus. Nevet
Kérném szépen segítségeteket a megoldásra vagy válaszotokat, hogy még mit kell hozzá esetlegesen vennie (pl. antenna, hátha azt
hiányolja, de -gondolom- ha kellene hozzá, akkor a csomag tartalmazta volna).
Ja igen. Hozzátenném, hogy a PNA maximálisan kielégítően működik az ominózus hibát kivéve.. Nem fagy le ha kattintok az autóra stb,
csak éppen nemhozza be a térképszoftwert.
Várom válaszotokat!
Üdv.: F
Naplózva
hbk
Szerkesztő
Fórum motor

« Válasz #30 Dátum: 2008. Augusztus 23. - 07:34:08 »

Ma délután befutott hozzám egy CNS AERO CENTRALITY+ pna készülék.
A probléma annyi a készülékkel, hogy a 3*2-es menüben a legelső, a bal felső sarokban (piros kisautó) -ra kattintva a készülék
egyszerűen semmit nem reagál. Magyarul maga a PNA GPS szolgáltatása halott.

Van egyáltalán ebben a készülékben ehhez az eszközhöz kiportolt navigációs szoftver?

Ez mindenképp kell hozzá:
 Olvass!
http://pdaplus.hu/content/view/1846

1-es pont!
Naplózva

feka01
Vendég
« Válasz #31 Dátum: 2008. Augusztus 24. - 12:22:26 »

Van egyáltalán ebben a készülékben ehhez az eszközhöz kiportolt navigációs szoftver?

Először is: Köszönöm szépen, hogy ilyen gors reakciót kaptam kérdésemre!

Aztán hozzákezdtem az ini fájl megírásának. És láss csodát! A rajta lévő navigációs software azonnal beindult a ki-be apcsolást követően.
 Egészségünkre!

Ha legközelebb problémám van, ismét jövök.

Üdv.: F
Naplózva
Bazsa74
Vendég
« Válasz #32 Dátum: 2008. Október 14. - 21:53:50 »

Helló. Nekem is segitség kellene. cns aero-m van még a régi felhajthatós jeladós. Az a bajom, hogy hiába rakok fel az sd kártyára filmet a Gyári igo 6 mellé,  szépen lejátsza, de hang az nincs. Mitől lehet?
Köszönöm.
Naplózva
Johnnni
Vendég
« Válasz #33 Dátum: 2009. április 03. - 21:32:43 »

Üdv mindenkinek

Egy kis info:

A Windows Ce asztalt elő lehet hozni egy billentyű kombinációval.
A készülék kikapcsolt állapotában a felső menü gombot és a hangerő gombot felfelé folyamatosan nyomva be kell kapcsolni ( oldalt lévő kapcsoló).

Jó szórakozást. Csápol
Naplózva
zorral
Kezdő
*

« Válasz #34 Dátum: 2010. Július 30. - 21:33:55 »

A probléma annyi a készülékkel, hogy a  menüben a legelső, a bal felső sarokban (piros kisautó) -ra kattintva a készülék
egyszerűen semmit nem reagál. Magyarul maga a PNA GPS szolgáltatása halott. Az összes többi menü tökéletesen működik
(zenelejátszás, videólejátszás, képnézegeteés stb),csak éppen nemhozza be a térképszoftwert.
Kérném szépen segítségeteket a megoldásra

Köszi a válaszokat
Naplózva
SVrider
Vendég
« Válasz #35 Dátum: 2010. Július 30. - 21:45:38 »

A probléma annyi a készülékkel, hogy a  menüben a legelső, a bal felső sarokban (piros kisautó) -ra kattintva a készülék
(zenelejátszás, videólejátszás, képnézegeteés stb),csak éppen nemhozza be a térképszoftwert.
Kérném szépen segítségeteket a megoldásra

Köszi a válaszokat

navigációs program van a gépben?
Naplózva
zorral
Kezdő
*

« Válasz #36 Dátum: 2010. Július 30. - 22:17:57 »

igen van
Naplózva
SVrider
Vendég
« Válasz #37 Dátum: 2010. Július 30. - 22:21:04 »

igen van
és eddig működött és most halt meg ? kicsit kifejthetnéd a hiba leírást
Naplózva
zorral
Kezdő
*

« Válasz #38 Dátum: 2010. Július 30. - 22:23:42 »

igen
Naplózva
zorral
Kezdő
*

« Válasz #39 Dátum: 2010. Július 30. - 22:26:00 »

működött kikapcsoltam bekapcsoltam nemműködöt hiába nyomom a kiautottsemi
Naplózva
SVrider
Vendég
« Válasz #40 Dátum: 2010. Július 30. - 22:59:57 »

működött kikapcsoltam bekapcsoltam nemműködöt hiába nyomom a kiautottsemi
lehet akár kártyahiba is
Naplózva
bgakos
Kezdő
*

« Válasz #41 Dátum: 2010. Augusztus 08. - 21:10:56 »

Sziasztok!

Családban van egy CNS Aero készülék, arra szeretnék egy Sygic szoftvert vásárolni. Melyiket verziót érdemes megvennem, ami még elfut a készüléken?
(tudom, nem egy mai darab).
Naplózva
hbk
Szerkesztő
Fórum motor

« Válasz #42 Dátum: 2010. Augusztus 09. - 18:07:05 »

CNS Aero készülék, arra szeretnék egy Sygic szoftvert vásárolni. Melyiket verziót érdemes megvennem, ami még elfut a készüléken?
(tudom, nem egy mai darab).
Az aeroban 400 MHz-es Samsung proci van! Nem olyan rossz az Kacsint Vigyorog
Amúgy ezen gond nélkül elfut bármelyik Sygic verzió!
Naplózva

bgakos
Kezdő
*

« Válasz #43 Dátum: 2010. Augusztus 14. - 05:56:26 »

Köszönöm a segítséget  Egészségünkre!
Naplózva
harbalazs
Kezdő
*

« Válasz #44 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 07:10:54 »

sziasztok! nekem is egy cns aerom van és szeretném frissíteni igo 8 al hogy tegyem?
Naplózva
maiden
Cikkíró
PDA függő

« Válasz #45 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 08:57:21 »

sziasztok! nekem is egy cns aerom van és szeretném frissíteni igo 8 al hogy tegyem?

Ez a kérdés itt tiltott mert warez.
Naplózva
harbalazs
Kezdő
*

« Válasz #46 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 10:03:53 »

elnézést
Naplózva
attila0115
Kezdő
*

« Válasz #47 Dátum: 2010. November 20. - 20:46:17 »

segitséget szeretnék kérni véletlenül letöröltem a kártyámrol a shell.ini fájl-t és nem tudom a tartalmát a program amit inditott igo2006 navngo.exe a fájlt létre tudom hozni csak a tartalmát nem tudom ezzel nem megy \SDMMC\navngo\navngo.exe asegítséget előre is köszönöm
Naplózva
szabo_zoran09
Kezdő
*

« Válasz #48 Dátum: 2012. Július 27. - 17:42:53 »

Sziasztok!
Van egy CNS AERO-m Simens 400Mhz-s procival és érdekelne hogy nem e tudtok valami KIS méretű (1bg körüli) GPS programot. Mosolyog
Naplózva
taky1974
Cikkíró
Fórum motor

Idegesítő, OFF-oló. Azaz semmirekellő. De jóképű!

« Válasz #49 Dátum: 2012. Július 29. - 09:01:45 »

Sziasztok!
Van egy CNS AERO-m Simens 400Mhz-s procival és érdekelne hogy nem e tudtok valami KIS méretű (1bg körüli) GPS programot. Mosolyog
Mármint Samsung procival...
Nos erre a készülékre max. ha valaki (el)ad neked egy régi Sygic-ot. Az Aura (már csak ezt lehet kapni) ezen nem megy el.
Naplózva

Telefon/PDA: iPhone 5
Noti: MacBook Pro 15" i7, 10GB RAM, 256 SSD
Navi: CNS Globe Truck
Konzol: Xbox 360 + Kinect
New iPad 16GB Wifi

Oldalak: 1 [2]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: