madcrow
Kezdő

|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2008. Augusztus 01. - 11:28:06 » |
|
Sokat gondolkodtál azon, hogy olyan készülékeket keress amik már elavultnak számítanak, vagy épp ez a olcsóság volt a szempont?
Az elsődleges szempont az ár volt. Kb. 30k-t szeretnék rákölteni, max 35-öt. Elavultnak számítanak? Ezt kérlek fejtsd ki bővebben, mert így nem igazán értem. Az újabb készülékékben sincs gyorsabb proci, sőt, az itteni tesztek szerint rossabbul teljsítenek a centrality procik, ami érthető is, mert <400MHz-en mennek. Ram méret sem nagyobb az újabbakban. Tudomásom szerint az említett készülékeken az igo8 is tökéletesen elfut. BT-s kihangosítóra, meg egyéb nyalánkságokra nincs szükségem, szoftveres extrákra meg végképp nem, hiszen azokat házilag is hozzá tudom adni. De akkor mitől elavultak ezek? Az AtlasIII 640 és a StarIII chipset képességei ennyire különböznek /az Atlas javára/? Kérlek magyarázd el, hogy mire gondoltál. HA cns-t akarsz venni... Nem feltétlenül CNS-t akarok venni, bármilyen készülék szóba jöhet ebben az árkategóriában. ...sokkal jobban jársz egy Centrality+ készülékkel! Hálás lennék, ha ezt megindokolnád.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
vber
Vendég
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2008. Augusztus 18. - 00:06:16 » |
|
Szervusztok, beleszaladtam egy csapdába: CE-n autohide taskbart állítottam, de a tálca nem jön fel ezek után, hiába is "tappolok" a kétpixeles alsó szürke vonalra... Rákerestem néhány megoldásra (movewindow, showhidetaskbar stb.) ezek nem jöttek be. A registryben ott van a nullára cserélendő 1-es a taskbar autohide bejegyzésben, de ezt nem tudom editálni, mert a softkeyboard tálcáról indítható... Próbálkoztam 2-3 egyéb szoft billenytűzettel, egy ment fel rendesen, de nem engedett editálni, ahogy a jobb egérgomb funkciót előhozó (righttap) copy-paste sem sikerült a regeditben. Próbáltam másik regeditet is, aminek a felületén elvileg van billenytűzettet előhozó ikon, de ez sem ment fel. Kezdőként kérdem: van mód a rendszer szoftbillentyűit másképp előhozni, a registryt végre átírni, avagy van alternatív ötletetek? Addig taskbar nélkül tengetem az életemet...  Köszönöm! (PNA: Centrality+)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
hbk
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2008. Augusztus 18. - 08:02:16 » |
|
Kezdőként kérdem: van mód a rendszer szoftbillentyűit másképp előhozni, a registryt végre átírni, avagy van alternatív ötletetek?
Kezdőként nem a registry bejegyzéseket szokták az emberek babrálni  PC-n keresztül is tudsz regbejegyzéseket módosítani, ha elvesztetted a taskod: http://pdaplus.hu/content/view/1402Így is vissza tudsz állítani mindent ha tudod az eredeti bejegyzéseket. Ha minden part szakad akkro egy OS romfrissítésre van szükséged az úgyis visszaállít mindent 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Dreambox 800HD, Dreambox 529S, Dreambox 500S,
|
|
| |
|
|
vber
Vendég
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2008. Augusztus 18. - 12:41:19 » |
|
Köszönöm a tanácsot, neki is állok hamarost, de azóta fura hiba jelentkezett: a gép kikapcsolás után nem jön vissza a készenlétből, resetre egyszer visszajött, azóta arra sem reagál. Rendre le kell választanom az akkut (1-2 percre nem is elég), hogy újra elinduljon...
(Schnitt, azaz bejegyzés módosítása...)
Azóta minden megoldódott... Aktívszinkre nincs szükség (bár arra kíváncsi lennék, hogyan működik ezen a készüléken), kis túlzással a centrality-re centralizáltam az irodát, jobb mint egy pda, + ingyenes navival még az eltévedés is kizárt.
A bekapcsolási problémára: a készülék kifejezetten ellenzi ha egész éjjel töltjük, nemtetszése durcás bekapcsolhatatlanságban nyilvánul meg; ha a töltést jelző led bezöldül, mihamarabb le kell húzni a töltőt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
feka01
Vendég
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2008. Augusztus 23. - 04:09:20 » |
|
Sziasztok! Nos, csatlakoznék a bajbanlévők nagy táborához! Ma délután befutott hozzám egy CNS AERO CENTRALITY+ pna készülék. Adatok a következők: ROM Version: 66.JX.E4.06.8.1 Processor: ARM920T RAM Size: 64 MB Software Version: 2.11 ID: 2d075cef00000035 A probléma annyi a készülékkel, hogy a 3*2-es menüben a legelső, a bal felső sarokban (piros kisautó) -ra kattintva a készülék egyszerűen semmit nem reagál. Magyarul maga a PNA GPS szolgáltatása halott. Az összes többi menü tökéletesen működik (zenelejátszás, videólejátszás, képnézegeteés stb). Az illető éppen csak a nem működő szolgltatásáért vette meg a készüléket.. Elég irónikus.  Kérném szépen segítségeteket a megoldásra vagy válaszotokat, hogy még mit kell hozzá esetlegesen vennie (pl. antenna, hátha azt hiányolja, de -gondolom- ha kellene hozzá, akkor a csomag tartalmazta volna). Ja igen. Hozzátenném, hogy a PNA maximálisan kielégítően működik az ominózus hibát kivéve.. Nem fagy le ha kattintok az autóra stb, csak éppen nemhozza be a térképszoftwert. Várom válaszotokat! Üdv.: F
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
hbk
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2008. Augusztus 23. - 07:34:08 » |
|
Ma délután befutott hozzám egy CNS AERO CENTRALITY+ pna készülék. A probléma annyi a készülékkel, hogy a 3*2-es menüben a legelső, a bal felső sarokban (piros kisautó) -ra kattintva a készülék egyszerűen semmit nem reagál. Magyarul maga a PNA GPS szolgáltatása halott. Van egyáltalán ebben a készülékben ehhez az eszközhöz kiportolt navigációs szoftver? Ez mindenképp kell hozzá: http://pdaplus.hu/content/view/18461-es pont!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
feka01
Vendég
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2008. Augusztus 24. - 12:22:26 » |
|
Van egyáltalán ebben a készülékben ehhez az eszközhöz kiportolt navigációs szoftver?
Először is: Köszönöm szépen, hogy ilyen gors reakciót kaptam kérdésemre! Aztán hozzákezdtem az ini fájl megírásának. És láss csodát! A rajta lévő navigációs software azonnal beindult a ki-be apcsolást követően.  Ha legközelebb problémám van, ismét jövök. Üdv.: F
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Bazsa74
Vendég
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2008. Október 14. - 21:53:50 » |
|
Helló. Nekem is segitség kellene. cns aero-m van még a régi felhajthatós jeladós. Az a bajom, hogy hiába rakok fel az sd kártyára filmet a Gyári igo 6 mellé, szépen lejátsza, de hang az nincs. Mitől lehet? Köszönöm.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Johnnni
Vendég
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2009. április 03. - 21:32:43 » |
|
Üdv mindenkinek Egy kis info: A Windows Ce asztalt elő lehet hozni egy billentyű kombinációval. A készülék kikapcsolt állapotában a felső menü gombot és a hangerő gombot felfelé folyamatosan nyomva be kell kapcsolni ( oldalt lévő kapcsoló). Jó szórakozást. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
zorral
Kezdő

|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2010. Július 30. - 21:33:55 » |
|
A probléma annyi a készülékkel, hogy a menüben a legelső, a bal felső sarokban (piros kisautó) -ra kattintva a készülék egyszerűen semmit nem reagál. Magyarul maga a PNA GPS szolgáltatása halott. Az összes többi menü tökéletesen működik (zenelejátszás, videólejátszás, képnézegeteés stb),csak éppen nemhozza be a térképszoftwert. Kérném szépen segítségeteket a megoldásra
Köszi a válaszokat
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
SVrider
Vendég
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2010. Július 30. - 21:45:38 » |
|
A probléma annyi a készülékkel, hogy a menüben a legelső, a bal felső sarokban (piros kisautó) -ra kattintva a készülék egyszerűen semmit nem reagál. Magyarul maga a PNA GPS szolgáltatása halott. Az összes többi menü tökéletesen működik (zenelejátszás, videólejátszás, képnézegeteés stb),csak éppen nemhozza be a térképszoftwert. Kérném szépen segítségeteket a megoldásra
Köszi a válaszokat
navigációs program van a gépben?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
zorral
Kezdő

|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2010. Július 30. - 22:17:57 » |
|
igen van
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
SVrider
Vendég
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2010. Július 30. - 22:21:04 » |
|
igen van
és eddig működött és most halt meg ? kicsit kifejthetnéd a hiba leírást
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
zorral
Kezdő

|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2010. Július 30. - 22:23:42 » |
|
igen
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
zorral
Kezdő

|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2010. Július 30. - 22:26:00 » |
|
működött kikapcsoltam bekapcsoltam nemműködöt hiába nyomom a kiautottsemi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
SVrider
Vendég
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2010. Július 30. - 22:59:57 » |
|
működött kikapcsoltam bekapcsoltam nemműködöt hiába nyomom a kiautottsemi
lehet akár kártyahiba is
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
bgakos
Kezdő

|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2010. Augusztus 08. - 21:10:56 » |
|
Sziasztok!
Családban van egy CNS Aero készülék, arra szeretnék egy Sygic szoftvert vásárolni. Melyiket verziót érdemes megvennem, ami még elfut a készüléken? (tudom, nem egy mai darab).
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
hbk
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2010. Augusztus 09. - 18:07:05 » |
|
CNS Aero készülék, arra szeretnék egy Sygic szoftvert vásárolni. Melyiket verziót érdemes megvennem, ami még elfut a készüléken? (tudom, nem egy mai darab).
Az aeroban 400 MHz-es Samsung proci van! Nem olyan rossz az  Amúgy ezen gond nélkül elfut bármelyik Sygic verzió!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
bgakos
Kezdő

|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2010. Augusztus 14. - 05:56:26 » |
|
Köszönöm a segítséget 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
harbalazs
Kezdő

|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 07:10:54 » |
|
sziasztok! nekem is egy cns aerom van és szeretném frissíteni igo 8 al hogy tegyem?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
maiden
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 08:57:21 » |
|
sziasztok! nekem is egy cns aerom van és szeretném frissíteni igo 8 al hogy tegyem?
Ez a kérdés itt tiltott mert warez.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
harbalazs
Kezdő

|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2010. Szeptember 10. - 10:03:53 » |
|
elnézést
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
attila0115
Kezdő

|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2010. November 20. - 20:46:17 » |
|
segitséget szeretnék kérni véletlenül letöröltem a kártyámrol a shell.ini fájl-t és nem tudom a tartalmát a program amit inditott igo2006 navngo.exe a fájlt létre tudom hozni csak a tartalmát nem tudom ezzel nem megy \SDMMC\navngo\navngo.exe asegítséget előre is köszönöm
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
szabo_zoran09
Kezdő

|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2012. Július 27. - 17:42:53 » |
|
Sziasztok! Van egy CNS AERO-m Simens 400Mhz-s procival és érdekelne hogy nem e tudtok valami KIS méretű (1bg körüli) GPS programot. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
taky1974
Cikkíró
Fórum motor

Idegesítő, OFF-oló. Azaz semmirekellő. De jóképű!
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2012. Július 29. - 09:01:45 » |
|
Sziasztok! Van egy CNS AERO-m Simens 400Mhz-s procival és érdekelne hogy nem e tudtok valami KIS méretű (1bg körüli) GPS programot.  Mármint Samsung procival... Nos erre a készülékre max. ha valaki (el)ad neked egy régi Sygic-ot. Az Aura (már csak ezt lehet kapni) ezen nem megy el.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Telefon/PDA: iPhone 5 Noti: MacBook Pro 15" i7, 10GB RAM, 256 SSD Navi: CNS Globe Truck Konzol: Xbox 360 + Kinect New iPad 16GB Wifi
|
|
| |
|
|