2010. Szeptember 04. - 02:28:29

Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?
*

Nokia E71 tapasztalatok
Oldalak: 1 ... 81 82 [83]   Le
  Nyomtatás  

Nokia E71 tapasztalatok
Szerző Üzenet
Ronyn
Kezd ideszokni
**

« Válasz #2050 Dátum: 2010. április 22. - 22:18:35 »

Vagy mégis? Most rádugtam a telót, és kiabál. Az is lehet, hogy a weboldalon késve jelenik meg az infó.
Gondolom, mert nekem magyar p.kodos, és már jött  hétfőn az sms, és az oldal is irta a kódra hogy van friss...
Naplózva
gusty
Szerkesztő
PDA függő

Nokia E71

« Válasz #2051 Dátum: 2010. április 23. - 08:56:00 »

mivel szerintem nem hivatalos a gar, ezert ez nem lesz jarhato ut.

Miért ne, legfeljebb nem lesz teljesen ingyen.
Naplózva

Időrendben: Casio SF-4300, Casio R20, Psion S3a, Psion 5, Psion Revo, Treo 180g, Palm Vx, Palm M505, Palm Tungsten T, Mio 338, iPAQ 2210, iPAQ 1940, FS 720, iPAQ 6340, Qtek S100, Mio A701, MDA Vario II, HTC P3300, Nokia E51, Nokia E71
drhuszarka
Új belépő
*

« Válasz #2052 Dátum: 2010. április 23. - 10:18:11 »

Nem volt hibaüzenet, elvben beállítottam és mégsem ment. Néma volt a csengőhangokra.
A profilban be kell állítani h a program legyen az üzenetjelző hang de ennyi a trükk mást elvileg nem kéne kókányolni.
Örülnék ha meg tudnád nézni, köszönöm a segítséget.

mas otletem nincs jelenleg. majd megprobalom foltenni a programot E90-re. mi volt vele a gond?
Naplózva
Krapulax
Új belépő
*

« Válasz #2053 Dátum: 2010. április 23. - 10:32:05 »

Köszönöm a gyors válaszokat, először megpróbálom a "hivatalos" utat, a készülék független, de t-mobilos előfizetésem van, hátha segítenek.
(hamár nekik tejelek)
Naplózva
drhuszarka
Új belépő
*

« Válasz #2054 Dátum: 2010. április 23. - 10:36:37 »

Ne fáradj vele, megvan a bibi. Csak csoportokat kezel...

Nem volt hibaüzenet, elvben beállítottam és mégsem ment. Néma volt a csengőhangokra.
A profilban be kell állítani h a program legyen az üzenetjelző hang de ennyi a trükk mást elvileg nem kéne kókányolni.
Örülnék ha meg tudnád nézni, köszönöm a segítséget.

Naplózva
Krapulax
Új belépő
*

« Válasz #2055 Dátum: 2010. Július 02. - 19:17:26 »

Üdv mindenkinek
Kicsit kihalt ez a fórum, de leírom a történetem.
A telefonom szoftverfrissítése után eltűnt a magyar nyelv, mint írtam.
Mivel a készülékre "bolti" garanciát kaptam, ezért vissza vittem a boltba, ahol vásároltam.
Elmondtam a problémámat, az eladó átvette a telóm és odaadta a szervizesnek, hogy csinálja meg.
Mondták meg is várhatom, egy fél óra az egész. Türelmesen vártam, majd másfél óra múlva közölték, hogy ott kell hagynom
a telefont, mert nem tudnak elérni valami "szervert". Mondtam, inkább elviszem és máskor visszajövök, addig is használom.
Ekkor kiderült, hogy nem tudom elvinni, mert a telefont már nem lehet bekapcsolni se.
Szomorúan otthagytam, majd érdeklődtem hetekig, de nem tudták elérni azt a (számomra titokzatos) "szervert".
Egy hónap múlva elvitték valahová , mert valami rpg, rgb, nem tudom mit kell benne cserélni.
Még azt hallottam egyszer fél füllel, ahogy kérdezték a bolt szervizesétől, hogy nullásra csináltad, vagy egyesre?
Ezt sem tudom mit jelent, aki hozzáértő annak mondhat valamit, nekem nem sok jót Szomorú
Azt sem tudom hová vitték, de ott sem tudták megjavítani, most már a harmadik helyen van a telefonom, másfél hónap
eltelt és már kezdik azt mondogatni, hogy "én szoftvereltem el", kicserélik az egész belsejét és fizetnem kell.
Mikor leadtam a telefont, tökéletesen működött, ott kapcsoltam ki, vettem ki a kártyát, csak a magyar nyelv hiánya volt az egyetlen problémája.
Most köteles vagyok én fizetni, vagy hogyan tudom bizonyítani, hogy nem én tettem tönkre??
Ők úgysem ismerik be.
http://www.nokia.hu/tamogatas/szerviz/warranty-verification
A Nokia oldalán van egy garancia ellenőrző lehetőség, ahová beírtam a sorozat számom és azt a választ kaptam, hogy a telefonom garanciális.
Történetem megírtam a Nokiának is, ahol utánajártak, de nincs a Nokia szervizben a telefonom.
Kíváncsi vagyok, hol buherálhatják szegényt, meg ha garanciális, miért nem lehet a Nokia szervizbe vinniük?
Mindenesetre saját káromon megtanultam, hogy csak garanciapapírral ellátott telefont szabad venni, amit vihetek bármely Nokia szevizbe.
Már lemondtam a telefonomról, veszek egy 72-est, (nem ott ahol ezt) és ha kész lesz valaha a 71-es, majd eladom Szomorú((

Elnézést, ha kicsit hosszú lett, de hátha más is tanul ebből.
Naplózva
sanyci
Cikkíró
Fórum motor

Symbian^1 poweruser

« Válasz #2056 Dátum: 2010. Július 02. - 20:40:46 »

Üdv mindenkinek
Kicsit kihalt ez a fórum, de leírom a történetem.
A telefonom szoftverfrissítése után eltűnt a magyar nyelv, mint írtam.
Mivel a készülékre "bolti" garanciát kaptam, ezért vissza vittem a boltba, ahol vásároltam.
Elmondtam a problémámat, az eladó átvette a telóm és odaadta a szervizesnek, hogy csinálja meg.
Mondták meg is várhatom, egy fél óra az egész. Türelmesen vártam, majd másfél óra múlva közölték, hogy ott kell hagynom
a telefont, mert nem tudnak elérni valami "szervert". Mondtam, inkább elviszem és máskor visszajövök, addig is használom.
Ekkor kiderült, hogy nem tudom elvinni, mert a telefont már nem lehet bekapcsolni se.
Szomorúan otthagytam, majd érdeklődtem hetekig, de nem tudták elérni azt a (számomra titokzatos) "szervert".
Egy hónap múlva elvitték valahová , mert valami rpg, rgb, nem tudom mit kell benne cserélni.
Még azt hallottam egyszer fél füllel, ahogy kérdezték a bolt szervizesétől, hogy nullásra csináltad, vagy egyesre?
Ezt sem tudom mit jelent, aki hozzáértő annak mondhat valamit, nekem nem sok jót Szomorú
Azt sem tudom hová vitték, de ott sem tudták megjavítani, most már a harmadik helyen van a telefonom, másfél hónap
eltelt és már kezdik azt mondogatni, hogy "én szoftvereltem el", kicserélik az egész belsejét és fizetnem kell.
Mikor leadtam a telefont, tökéletesen működött, ott kapcsoltam ki, vettem ki a kártyát, csak a magyar nyelv hiánya volt az egyetlen problémája.
Most köteles vagyok én fizetni, vagy hogyan tudom bizonyítani, hogy nem én tettem tönkre??
Ők úgysem ismerik be.
http://www.nokia.hu/tamogatas/szerviz/warranty-verification
A Nokia oldalán van egy garancia ellenőrző lehetőség, ahová beírtam a sorozat számom és azt a választ kaptam, hogy a telefonom garanciális.
Történetem megírtam a Nokiának is, ahol utánajártak, de nincs a Nokia szervizben a telefonom.
Kíváncsi vagyok, hol buherálhatják szegényt, meg ha garanciális, miért nem lehet a Nokia szervizbe vinniük?
Mindenesetre saját káromon megtanultam, hogy csak garanciapapírral ellátott telefont szabad venni, amit vihetek bármely Nokia szevizbe.
Már lemondtam a telefonomról, veszek egy 72-est, (nem ott ahol ezt) és ha kész lesz valaha a 71-es, majd eladom Szomorú((

Elnézést, ha kicsit hosszú lett, de hátha más is tanul ebből.

Végül is megválaszoltad a saját kérdésedre a választ és leszűrted a tapasztalatokat is.
Remélem mások is tanulnak belőle, amihez már csak az üzlet nevét kell beírnod és az egészet küld el a Tékozló Homár blognak, ahol az első komment az lesz, hogy "megérdemled", mert nem tanultál mások hibájából...
Ez utóbbival nem bántani akarlak, csak sajnos tény, hogy nem éri meg az a pár ezer forint, hogy "okosba" oldjuk meg a vásárlásainkat, és tudom, én könnyen beszélek, mert negyed-félévente kapok új telót szinte ingyen gyári garival, de sajnos én meg mással fizetem meg az árkülönbözetet...
Ja, és verd ki a balhét a boltban, lehetőleg két nagydarab, rövidnyakú barátod társaságában.
Bár ha van két ilyen haverod, hatásosabb, ha szép lasssan, halkan beszélsz, és csak a tényekre szortítkozol...  Kacsint
Naplózva

sanyci
Cikkíró
Fórum motor

Symbian^1 poweruser

« Válasz #2057 Dátum: 2010. Július 02. - 20:47:58 »

Viszont van új FW E71-re:

NEW FUNTIONALITIES

Following baselines/functionalities have been upgraded.

Maps 3.03 Lite which has Free Navigation support

Music Player upgrade
 Quick Office v6.2 which has Office 2007 support
 Ovi Store upgraded to 1.6.0.18 and Download! Removed
 Lotus Notes traveler v8.5.1 -> Localization support is present only for 10 languages.

CHANGES AND IMPROVEMENTS

Windows Live removed from the memory card
 Ovi Suite included in Memory card
 CS Helps baseline upgraded to fix localization issues
 Start Up settings baseline upgraded
 Ovi Store Link provided in “Set Up Internet Telephony”
 Download! removed

GENERAL

Portuguese Localization issues fixed
 Functionality improvements in E-mail configuration
 Qwerty keypad improvements

CALL HANDLING

Emergency call termination with RSK key corrected
 Corrected Bluetooth link drop when an outgoing call is made in a carkit

CALENDAR/CLOCK

Fix for Israel written instead of Jerusalem in World Clock
 Corrected Argentina names issue in World Clock
 Corrected localization issues in world clock

BROWSER

CMCC Java application download corrected
 Fix provided for accessing a link that has appended space characters

EMAIL

Fix provided for selecting desired mailbox when multiple mailboxes are configured

QWERTY KEYBOARD

Key mapping issues fixed

MESSAGING

Nokia IM chat: Localization support provided for Malay and Indonesian languages
Naplózva

jbalint
Új belépő
*

« Válasz #2058 Dátum: 2010. Július 15. - 07:45:46 »

hello.

a miggri nevü irc progit szeretném a telora tenni. de eddig bármelyik verziovala találkoztam azt kaptam hogy lejárt a tanusitvány. tud vki segiteni?
azt ne irjátok h szignozni kell vagy mit mert azt se tudom micsoda. Mosolyog

köszönöm.

üdv.
Naplózva

Nokia E51, Nokia E71, Mitac Mio P560, MSI Notebook
GorTen
Cikkíró
Fórum motor

Twitter: _GorTen_

« Válasz #2059 Dátum: 2010. Július 15. - 08:36:57 »

hello.

a miggri nevü irc progit szeretném a telora tenni. de eddig bármelyik verziovala találkoztam azt kaptam hogy lejárt a tanusitvány. tud vki segiteni?
azt ne irjátok h szignozni kell vagy mit mert azt se tudom micsoda. Mosolyog

köszönöm.

üdv.

Állítsd a telefon dátumát a telepíteni kívánt fájl keletkezésének dátuma után 1-2 héttel és telepítsd. Utána visszaállíthatod a dátumot a mai napra.
Naplózva

iPhone 3GS - iOS 4.0.1 JB
Nokia N82 Black
Nokia 7650
Mini A7 - dualSIM, analóg TV
Plantronics Voyager PRO
Lenovo ThinkPad SL410 NSP27HV (14"LED-1366x768; C2D P7570; 4GB DDR3; 320GB; ATI HD4570; W7)
History
jbalint
Új belépő
*

« Válasz #2060 Dátum: 2010. Július 16. - 19:19:51 »

Állítsd a telefon dátumát a telepíteni kívánt fájl keletkezésének dátuma után 1-2 héttel és telepítsd. Utána visszaállíthatod a dátumot a mai napra.
Sikerült. Köszönöm.
Naplózva

Nokia E51, Nokia E71, Mitac Mio P560, MSI Notebook

Oldalak: 1 ... 81 82 [83]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: