dedista
Kezdő

|
 |
« Dátum: 2008. December 27. - 14:58:25 » |
|
Sziasztok! Nem rég került hozzám egy kaiser,és azt hiszem ennek a legjobb a kijelző kezelése(dönthető) a UNI után! No de valljuk be a uni nem telefonnak való, de ez már megüti a mércét! Mivel Kaiser előtt UNI-m is meg touch prom is volt, így a 320x240 kijelző valljuk be, igen gyalázatos.  Mivel megnéztem az MSM7200-as proci datasheetjét, alkalmas lenne a vga kijelző kezelésére. Akárcsak az i-mate ultimate 9502- ben. Tervem az lenne, hogy kiderítenénk, hogy milyen az i-mate kijelzőjének p/n kódja, valamint csatlakozójának kiosztása, és a sony vagy samsung gyártójához ellátogatnék ,mint gyakorló villamosmérnök hallgató, és a gyári adatokból kiszipákolnám , hogy lehetséges e a VGA kijelző felélesztése?!?! Azt hiszem az egyik legütősebb kütyüt lehetne így összedogni. Hisz a Kaiseren minden kis nüansznyi dologra odafigyeltek. Szereném összegyűjteni az ötleteket, hisz feltehetőleg igen nagy tudású emberek fordulnak meg ebben a fórumban, nagy kapcsolatokkal. Nem annyira felhígult mint az xda-developers. Ha összetettük amink van, akkor írnék a fejelsztőknek valamint a HTC gyártó/fejleszztő részlegének, és benyújtanék valami hasonló kérelmet. Ha nem is fejlesztenek nekünk, de legalább adatokat kiadhatnak a panelekről, és a szükséges kapcsolási rajzokról. Várom a véleményeket, és ötleteket. No meg persze a lelkes tagokat, akik benne lennének egy ilyesfajta innovációban!! Üdv: dEdE Now that would be a realy HTC innovation.........
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
KwiHa
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. December 27. - 17:59:56 » |
|
Ohh ez lenne a szep, ha sikerulne osszehozni, bar nagy buhera lenne. Kijelzopanelcsere meg egyebek, es szerintem itt az "egyebek" ami tobb gondot fog okozni. Ilyen meretben VGA panelt szvsz lehet talalni, talan ez nem gond. Jajj de jo lenne a ket keszulekemet osszegyurni. 1 hete nyuzom a Kaiserem, telefonnak rendben van, de a qvga a sirba visz. Amugy 1 het ROMrako es soft keresgeles utan mar jol elvagyunk, de januartol indul az eles teszt. Sok sikert, en drukkolok.... bar nem fogadnek ra.  Sziasztok! Nem rég került hozzám egy kaiser,és azt hiszem ennek a legjobb a kijelző kezelése(dönthető) a UNI után! No de valljuk be a uni nem telefonnak való, de ez már megüti a mércét! Mivel Kaiser előtt UNI-m is meg touch prom is volt, így a 320x240 kijelző valljuk be, igen gyalázatos.  Mivel megnéztem az MSM7200-as proci datasheetjét, alkalmas lenne a vga kijelző kezelésére. Akárcsak az i-mate ultimate 9502- ben. Tervem az lenne, hogy kiderítenénk, hogy milyen az i-mate kijelzőjének p/n kódja, valamint csatlakozójának kiosztása, és a sony vagy samsung gyártójához ellátogatnék ,mint gyakorló villamosmérnök hallgató, és a gyári adatokból kiszipákolnám , hogy lehetséges e a VGA kijelző felélesztése?!?! Azt hiszem az egyik legütősebb kütyüt lehetne így összedogni. Hisz a Kaiseren minden kis nüansznyi dologra odafigyeltek. Szereném összegyűjteni az ötleteket, hisz feltehetőleg igen nagy tudású emberek fordulnak meg ebben a fórumban, nagy kapcsolatokkal. Nem annyira felhígult mint az xda-developers. Ha összetettük amink van, akkor írnék a fejelsztőknek valamint a HTC gyártó/fejleszztő részlegének, és benyújtanék valami hasonló kérelmet. Ha nem is fejlesztenek nekünk, de legalább adatokat kiadhatnak a panelekről, és a szükséges kapcsolási rajzokról. Várom a véleményeket, és ötleteket. No meg persze a lelkes tagokat, akik benne lennének egy ilyesfajta innovációban!! Üdv: dEdE Now that would be a realy HTC innovation.........
|
|
|
|
|
Naplózva
|
XPERIA X1  , "There can be only one..." A.Droid: Nexus One, HTC Desire Z, Sam.i927  BB: 9810 Csatlakozz a DropBoxhoz es 500MB extra tarhelyet kapsz, 2.5GB indulaskor. Adat/file sync laptop-PC-mobil kozott: http://db.tt/H3MJxLb
|
|
| |
|
|
mrmarkus
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. December 27. - 18:26:43 » |
|
Ohh ez lenne a szep, ha sikerulne osszehozni, bar nagy buhera lenne. Kijelzopanelcsere meg egyebek, es szerintem itt az "egyebek" ami tobb gondot fog okozni. Ilyen meretben VGA panelt szvsz lehet talalni, talan ez nem gond. Jajj de jo lenne a ket keszulekemet osszegyurni. 1 hete nyuzom a Kaiserem, telefonnak rendben van, de a qvga a sirba visz. Amugy 1 het ROMrako es soft keresgeles utan mar jol elvagyunk, de januartol indul az eles teszt. Sok sikert, en drukkolok.... bar nem fogadnek ra.  Melyik ROM-verzió lett Nálad a befutó? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
HTC Desire BlackBerry 9000 Bold OS 5.0 BlackBerry 9780 Bold OS 6.0 WePad + Windows 8 Nokia 9300i Nokia E50
|
|
| |
|
|
mrmarkus
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. December 27. - 18:27:43 » |
|
Gondolkodom egy Kaiser-en, hogy legyen mit buherálni... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
HTC Desire BlackBerry 9000 Bold OS 5.0 BlackBerry 9780 Bold OS 6.0 WePad + Windows 8 Nokia 9300i Nokia E50
|
|
| |
|
dedista
Kezdő

|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. December 27. - 18:49:22 » |
|
Garmin DK-9 Final És HyperDragon III Is igen jó! De a manila 2d az valami gyalázatosan működik a Landscape módban! Én maradtam a HTC Home-nál, meg a Pocket Digital Clock is nagyon elegendő, hisz minden vezérelhető hardwarees gombokkal! Ha esetleg nem engem kérdeztél,akkor bocsi... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
KwiHa
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. December 27. - 18:52:27 » |
|
az a franya buhera...  A baratnom szerintem elakozta az osszes kutyut a vilagon, mert az elmult 3 napban szinte folyamatosan a Kaisert allitgattam, volt hogy hajnal 3kor frissitettem ROMot. ;-) na de ha nem akart minden ugy mukodni, ahogy en szeretnem... Jelenleg PDACornerUltimate.V14 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=428261 van fent, es szerintem marad is. Kicsit tulzsufoltnak tunik nekem a UNI utan (ott meg a fullos ROMban se nagyon volt ennyi cucc), de gond nelkul szalad ugy ahigy szeretnem. Van StereoBT, taviranyitos fules, navi. Gondom volt az iGO8al meg a TCPMPvel nehany masik ROM alatt de itt jol mennek, nameg ezzel a ROMal meg tudom nyitni a telefont TotalCOmmander alol a laptoprol (valami oknal fogva ezt se engedte nehany masik). A Manila2D NELKULI valtozat van nalam HTC Home-al meg WKtaskal. Kellemesen hasznalhatonak tunik. Amugy a valtas oka az volt, hogy gajrament a masodik UNI-m amivel "szorakoztam" es kellett egy uj jatekszer. Mivel a QWERTY-hez meg a dontheto/hajtogathato kijelzo nekem alapveto, igy sok valasztasom nem maradt. Gondolkodom egy Kaiser-en, hogy legyen mit buherálni... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
XPERIA X1  , "There can be only one..." A.Droid: Nexus One, HTC Desire Z, Sam.i927  BB: 9810 Csatlakozz a DropBoxhoz es 500MB extra tarhelyet kapsz, 2.5GB indulaskor. Adat/file sync laptop-PC-mobil kozott: http://db.tt/H3MJxLb
|
|
| |
|
|
mrmarkus
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. December 27. - 18:56:55 » |
|
Garmin DK-9 Final És HyperDragon III Is igen jó! De a manila 2d az valami gyalázatosan működik a Landscape módban! Én maradtam a HTC Home-nál, meg a Pocket Digital Clock is nagyon elegendő, hisz minden vezérelhető hardwarees gombokkal! Ha esetleg nem engem kérdeztél,akkor bocsi...  MegaThx a válaszért!  Minden ötletet szvesen fogadok, mivel a Kaiser idáig kiesett látókörömből... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
mrmarkus
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. December 27. - 19:00:34 » |
|
az a franya buhera...  A baratnom szerintem elakozta az osszes kutyut a vilagon, mert az elmult 3 napban szinte folyamatosan a Kaisert allitgattam, volt hogy hajnal 3kor frissitettem ROMot. ;-) na de ha nem akart minden ugy mukodni, ahogy en szeretnem... Jelenleg PDACornerUltimate.V14 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=428261 van fent, es szerintem marad is. Kicsit tulzsufoltnak tunik nekem a UNI utan (ott meg a fullos ROMban se nagyon volt ennyi cucc), de gond nelkul szalad ugy ahigy szeretnem. Van StereoBT, taviranyitos fules, navi. Gondom volt az iGO8al meg a TCPMPvel nehany masik ROM alatt de itt jol mennek, nameg ezzel a ROMal meg tudom nyitni a telefont TotalCOmmander alol a laptoprol (valami oknal fogva ezt se engedte nehany masik). A Manila2D NELKULI valtozat van nalam HTC Home-al meg WKtaskal. Kellemesen hasznalhatonak tunik. Amugy a valtas oka az volt, hogy gajrament a masodik UNI-m amivel "szorakoztam" es kellett egy uj jatekszer. Mivel a QWERTY-hez meg a dontheto/hajtogathato kijelzo nekem alapveto, igy sok valasztasom nem maradt. Hááát, ez az! Ha nyugalom van, az nekünk nem jóóó  Unihoz már nincs kedven visszatérni, ezért kacsingatok ebbe az irányba. A HTC Home helyett én inkább az Spb Mobile Shellt-t fogom favorizálni  Valamelyikőtök nem próbálta a Császáron? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
KwiHa
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. December 27. - 19:06:33 » |
|
Probaltam, de nekem tul csicsas. Ha ki szeretned probalni, az SPB oldalarol leszedheto utanna meg dobj egy PU-t nekem. Hááát, ez az! Ha nyugalom van, az nekünk nem jóóó  Unihoz már nincs kedven visszatérni, ezért kacsingatok ebbe az irányba. A HTC Home helyett én inkább az Spb Mobile Shellt-t fogom favorizálni  Valamelyikőtök nem próbálta a Császáron? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
mrmarkus
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. December 27. - 19:11:18 » |
|
Probaltam, de nekem tul csicsas. Ha ki szeretned probalni, az SPB oldalarol leszedheto utanna meg dobj egy PU-t nekem.
OK! De először sürgösen beszerválok egy kaisert...  Számomra a Shell a megfelelő w2inmo gépeken. Rengeteg skin van hozzá, e3gyedül a Diamondon nem tudtam megszokni a Touch FLO3D helyett. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
dedista
Kezdő

|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. December 27. - 19:28:15 » |
|
Nekem egyébként eladó a kaiserem! Ha szeretnéd eladom Neked! Én csak azért vettem, hogy kipróbáljam. De igazából egy diamondra fáj a fogam! Nincs hozzá egyenlőre csak egy töltőm, adatkábel, és a doboz, plusz, hogy hol vette és a cd meg papírok. Az előző tulaja külföldön elhagyta a tartozékait. Gari már nincs rá. 2007.12.25-ei. A hátlapját viszont eltörtem. Tehát most rendeltem egy hátlapot a htcstoreban.4990Ft, és január első hete. Amúgy nagyon korrekt állapotban van.
Ha érdekel, írj!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
dedista
Kezdő

|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. December 27. - 19:34:17 » |
|
hihetetlen egyébként, mert én is 3 napja a kaisert gyűröm! Nekem a billentyűzet meg a kijelző dönthetősége, valamint a bal oldali görgő fogott meg.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
mrmarkus
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2008. December 27. - 20:20:34 » |
|
Nekem egyébként eladó a kaiserem! Ha szeretnéd eladom Neked! Én csak azért vettem, hogy kipróbáljam. De igazából egy diamondra fáj a fogam! Nincs hozzá egyenlőre csak egy töltőm, adatkábel, és a doboz, plusz, hogy hol vette és a cd meg papírok. Az előző tulaja külföldön elhagyta a tartozékait. Gari már nincs rá. 2007.12.25-ei. A hátlapját viszont eltörtem. Tehát most rendeltem egy hátlapot a htcstoreban.4990Ft, és január első hete. Amúgy nagyon korrekt állapotban van.
Ha érdekel, írj!
PÜ ment... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
mrmarkus
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2008. December 27. - 20:22:58 » |
|
hihetetlen egyébként, mert én is 3 napja a kaisert gyűröm! Nekem a billentyűzet meg a kijelző dönthetősége, valamint a bal oldali görgő fogott meg.
Kaiserem eddig még nem volt  A Diamond nem rossz készülék, de én valaqmivel többet vártam tőle. A nagykapacitású aksi viszont a Diánál létszükséglet! Csak 1,5 - 2 mm-rel növelte meg a vaqstagságát, de annyit megért 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
KwiHa
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2008. December 27. - 21:23:00 » |
|
Nezegettem TouchPro-t is, nyomogattam Xperiat egy ideig, de a laposan kicsuszo kijelzo kialakitas nekem nagyon nem tetszik. Szoval maradt a qvga-s bekat lenyelve egy kaiser. Zenet hallgatva, telefonalgatva, GPS, nameg fel orankenti emaillekerdezes es kb. 20orat birt egyhuzamban az akksi (22%nal tettem toltore ejszaka). Januarban rendelek egy nagy kapacitasut, majd meglatjuk azzal hogy alakul. Kaiserem eddig még nem volt  A Diamond nem rossz készülék, de én valaqmivel többet vártam tőle. A nagykapacitású aksi viszont a Diánál létszükséglet! Csak 1,5 - 2 mm-rel növelte meg a vaqstagságát, de annyit megért 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
mrmarkus
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. December 27. - 21:25:15 » |
|
Nezegettem TouchPro-t is, nyomogattam Xperiat egy ideig, de a laposan kicsuszo kijelzo kialakitas nekem nagyon nem tetszik. Szoval maradt a qvga-s bekat lenyelve egy kaiser. Zenet hallgatva, telefonalgatva, GPS, nameg fel orankenti emaillekerdezes es kb. 20orat birt egyhuzamban az akksi (22%nal tettem toltore ejszaka). Januarban rendelek egy nagy kapacitasut, majd meglatjuk azzal hogy alakul.
Honnan lesz a nagykapacitású és főként, mennyiért? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
HeyBud
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008. December 27. - 21:27:17 » |
|
olyan hevvel irtok a kaiserrol, mindjart megijedek es visszasirom. eletem egyik nagy pillanata volt, mikor sikerult eladnom  vga ekkora meretben? erdekes sosem vagynek ra, h leszivja az aksit. mondjuk en betegesen nano meretu betukkel dolgozok PDA-n, de akkor is...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
HP2210, FSPL720, I-mate K-jam, HTC TyTN, Kaiser, p1i, HP614c, Samsung i780 !!! BlackBerry Bold!!!
|
|
| |
|
|
KwiHa
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. December 27. - 23:02:07 » |
|
Hallottam hogy voltak gondok vele (Icezozo is emlitette), de en optimistan a korai ROMok nyugjenek tudom be. Mielott megvettem egy hetig olvasgattam a forumokat, de mostanaban nem panaszkodnak.  A kijelzo mereterol meg a Xperia meg a TouchPro is nagyjabol ekkora kijelzovel bir es nagyobb felbontassal. Nah de meselj, mi volt a gond.... de tenyleg, jo lenne tudni mielott a falhoz vagom.  olyan hevvel irtok a kaiserrol, mindjart megijedek es visszasirom. eletem egyik nagy pillanata volt, mikor sikerult eladnom  vga ekkora meretben? erdekes sosem vagynek ra, h leszivja az aksit. mondjuk en betegesen nano meretu betukkel dolgozok PDA-n, de akkor is...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
KwiHa
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2008. December 27. - 23:05:26 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
HeyBud
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008. December 27. - 23:22:34 » |
|
Hallottam hogy voltak gondok vele (Icezozo is emlitette), de en optimistan a korai ROMok nyugjenek tudom be. Mielott megvettem egy hetig olvasgattam a forumokat, de mostanaban nem panaszkodnak.  A kijelzo mereterol meg a Xperia meg a TouchPro is nagyjabol ekkora kijelzovel bir es nagyobb felbontassal. Nah de meselj, mi volt a gond.... de tenyleg, jo lenne tudni mielott a falhoz vagom.  lassu volt. kifejezetten hivas fogadas-inditaskor. meg alapvetoen. megint kifejezetten a HTC home-mal. idegesitett, h aranyaron adtak es a szep ezustos billentyuzete a screen alatt lotyogott. akkor mar a TyTN jobb volt elotte. ne kerdezzetek a rom-ot, mert mar nem emlekszem. de nem volt ratelepitve semmi program...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
HP2210, FSPL720, I-mate K-jam, HTC TyTN, Kaiser, p1i, HP614c, Samsung i780 !!! BlackBerry Bold!!!
|
|
| |
|
|
KrE
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. December 28. - 10:13:26 » |
|
Garmin DK-9 Final És HyperDragon III Is igen jó! De a manila 2d az valami gyalázatosan működik a Landscape módban! Én maradtam a HTC Home-nál, meg a Pocket Digital Clock is nagyon elegendő, hisz minden vezérelhető hardwarees gombokkal! Ha esetleg nem engem kérdeztél,akkor bocsi...  Az enyémen a HíperDragon III volt, amikor hozzám került. obarostól származik a kütyü, és azt mondta, hogy szerinte ez a legjobb ROM. Kicsit próbálgattam a kütyüt, játszadoztam vele, és tényleg jónak tűnt, csak két apróság volt bosszantó: - A Manilla 2D  landscapeben - Időnként a boot folyamat megállt. Mikor már pár perce csak a Win logot néztem, nyomtam neki egy sr-t és utána már szépen bootolt. Ezt eddig párszor játszotta el. Viszont Karácsonykor hirtelen kellett volna webkamera hamar gyorsan, és mivel mindig van vmi kütyüm, ezért nincs webkamerám, hanem inkább Mobiola-t használok. Igen ám, csak a Kaiser-rel nem volt hajlandó rendesen menni, csak a képernyőképet mutatta. Egy darabig kínlúdtam vele, aztán meguntam és feltettem a legfrissebb gyári ROM-ot. A Mobiola azonnal magához tért. Na én ezért nem szeretem igazán a főzött ROM-okat. A legtöbben általában javítanak a gyári ROM hiányosságain, hibáin, de eddig még nem találkoztam olyannal, ami nem tartalmazott volna a javított hibák helyett újabbakat... A Krúzom úgy töltött nálam, hogy nem nyúltam a ROM-hoz, és nem volt vele gondom. Tiszteletem a ROM buherátoroké, örülök, hogy vannak és megszállottan dolgoznak, de saját tapasztalatom alapján a lelkesedés nem pótolja a gyári mérnök, fejlesztő és tesztelő csapatot... Amúgy a Kaisert úgy cseréltem, hogy játszom vele egy kicsit, aztán majd eladom, de mostanra kezd a szívemhez nőni, és azt hiszem megtartom navira, navira, webkamerának, és általános második készüléknek, mert tényleg felettébb eltalált készülék. Amikor a Krúzt vettem, úgy votam vele, hogy a Kaiser egy billentyűs Krúz, de most már látom, hogy nem teljesen így van. Még egy érdekesség: A Kaiser és a Krúz egy darabig egymás mellett vegetált az asztalomon, SIM kártya nélkül stand-by módban. Amikor a Krúz akksijában már csak 10% volt bő egy hét után, a Kaiserben még azt hiszem 70-80%. A Kaiser végül majd egy hónapt elvolt használat nélkül egy töltéssel.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
KwiHa
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. December 28. - 14:50:21 » |
|
Ohh, bocsi tegnap ez felett elsiklottam... Termeszetesen eBay. Mar van taviranyitos madzagos fulesadapter (muxik!), meg lesz egy ilyen adapter az HTC-s miniUSB szetosztasara mikor az irodaban az asztalon hasznalom a gepet: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=260330933917nameg az akksi bar azt meg nem tudom kitol, ugy £15,- korulre lovom be az arat. Honnan lesz a nagykapacitású és főként, mennyiért? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
mrmarkus
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. December 28. - 15:00:34 » |
|
Nagyon felkantározod a masinát! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
HeyBud
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. December 28. - 16:30:59 » |
|
ez az USB szetosztas jo otletnek tunik, de nem szivja le az akkut nagyon gyorsan ha pl 1 eger, 1 bill + 1 nzomtato/scanner van rajta  milyen ez a taviranyitos fules adapter? fenykepet tudsz feltolteni vagy linkelni? koszi... ha nem ragaszkodsz a kabelhez, van egy stowa BT billentyum...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
chan
Vendég
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. December 28. - 17:37:40 » |
|
olyan hevvel irtok a kaiserrol, mindjart megijedek es visszasirom. eletem egyik nagy pillanata volt, mikor sikerult eladnom  vga ekkora meretben? erdekes sosem vagynek ra, h leszivja az aksit. mondjuk en betegesen nano meretu betukkel dolgozok PDA-n, de akkor is... a touch pro-nak ugyanekkora a kijelzője vga-val, de hiába, nem sokkal használható jobban mint qvga (biztos rossz a szemem, mert nem akarok nano betűket böngészéskor). de mielőtt leírnánk az összes gépet aminek kisebb vga/wvga kijelzője van mint a htc universalnak - érdekes módon xperiának csak kicsit nagyobb a kijelzője a touch pro-énál, de a wide screen sokkal használhatóbbá teszi számomra. az eredeti topictémáról: szerintem kár próbálkozni azzal, hogy specifikációkat kértek htc-től, másrészt látom az ötletgazda már árulja is a gépét 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|