2013. Június 18. - 06:39:29

Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?
*

VGA kijelzőt a Kaiser-nek!!!!!!!
Oldalak: 1 [2]   Le
  Nyomtatás  

VGA kijelzőt a Kaiser-nek!!!!!!!
Szerző Üzenet
KwiHa
Fórum motor

« Válasz #25 Dátum: 2008. December 28. - 23:10:07 »

Ezt vettem meg http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=320325178693 a hangeroszabalyzo csak WMP alatt mukodik, de a lejatszast vezerelni lehet a HTC lejatszoja alatt is.

A mechanikus verziot hasznaltam Univerzal alatt, gondolom itt is ellatja a minimal funkciokat mint felvesz/letesz meg hangero.
http://cgi.ebay.co.uk/Headphone-Adapter-Mic-for-HTC-Kaiser-TyTN-II-P4550_W0QQitemZ160208730243QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_LaptopAccessories_RL?hash=item160208730243&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 

Nem akarok en rakotni minden cuccot, arra ott a PC, csak a fulest meg a szinkron/tolto kabelt...  Box

ez az USB szetosztas jo otletnek tunik, de nem szivja le az akkut nagyon gyorsan ha pl 1 eger, 1 bill + 1 nzomtato/scanner van rajta Nevet He?
milyen ez a taviranyitos fules adapter? fenykepet tudsz feltolteni vagy linkelni? koszi...
ha nem ragaszkodsz a kabelhez, van egy stowa BT billentyum...
Naplózva

XPERIA X1 Csápol ,  "There can be only one..."
A.Droid: Nexus One, HTC Desire Z, Sam.i927 Box
BB: 9810

Csatlakozz a DropBoxhoz es 500MB extra tarhelyet kapsz, 2.5GB indulaskor.
Adat/file sync laptop-PC-mobil kozott: http://db.tt/H3MJxLb
TMexy
PDA függő

« Válasz #26 Dátum: 2008. December 28. - 23:50:43 »

Nem rég került hozzám egy kaiser,és azt hiszem ennek a legjobb a kijelző kezelése(dönthető) a UNI után! No de valljuk be a uni nem telefonnak való, de ez már megüti a mércét! Mivel Kaiser előtt UNI-m is meg touch prom is volt, így a 320x240 kijelző valljuk be, igen gyalázatos.Mosolyog Mivel megnéztem az MSM7200-as proci datasheetjét, alkalmas lenne a vga kijelző kezelésére. Akárcsak az i-mate ultimate 9502- ben. Tervem az lenne, hogy kiderítenénk, hogy milyen az i-mate kijelzőjének p/n kódja, valamint csatlakozójának kiosztása, és a sony vagy samsung gyártójához ellátogatnék ,mint gyakorló villamosmérnök hallgató, és a gyári adatokból kiszipákolnám , hogy lehetséges e a VGA kijelző felélesztése?!?! Azt hiszem az egyik legütősebb kütyüt lehetne így összedogni. Hisz a Kaiseren minden kis nüansznyi dologra odafigyeltek. Szereném összegyűjteni az ötleteket, hisz feltehetőleg igen nagy tudású emberek fordulnak meg ebben a fórumban, nagy kapcsolatokkal. Nem annyira felhígult mint az xda-developers. Ha összetettük amink van, akkor írnék a fejelsztőknek valamint a HTC gyártó/fejleszztő részlegének, és benyújtanék valami hasonló kérelmet.  Ha nem is fejlesztenek nekünk, de legalább adatokat kiadhatnak a panelekről, és a szükséges kapcsolási rajzokról.

Várom a véleményeket, és ötleteket.
No meg persze a lelkes tagokat, akik benne lennének egy ilyesfajta innovációban!!
Szerintem embereket tudnék szerezni egy ilyen projektre, és a hardverből kihoznánk, amit tudunk. Kacsint Ördögi
Viszont ilyen készülékünk nincs, tehát valakinek meg kellene támogatnia legalább egy ilyen kütyüvel. Hááát
Jah, meg ha kész, akkor kellene egy olyan rom is, ami támogatja a nagyobb felbontást. Olvass!
Naplózva
HeyBud
Fórum motor

256428AB

« Válasz #27 Dátum: 2008. December 29. - 00:37:59 »

Szerintem embereket tudnék szerezni egy ilyen projektre, és a hardverből kihoznánk, amit tudunk. Kacsint Ördögi
Viszont ilyen készülékünk nincs, tehát valakinek meg kellene támogatnia legalább egy ilyen kütyüvel. Hááát
Jah, meg ha kész, akkor kellene egy olyan rom is, ami támogatja a nagyobb felbontást. Olvass!

gepem nincs, de inditasnak 10 ezret bedobok barki is fogja gyujteni a zset egy hasznalhato gepre es persze ha valakik meg mellem allnak.
tmexy egyetemi felturbozott agyu informatikus haverjai jo anyagnak tunnek Mosolyog ebben bizom.
Naplózva

HP2210, FSPL720, I-mate K-jam, HTC TyTN, Kaiser, p1i,  HP614c, Samsung i780
!!! BlackBerry Bold!!!
TMexy
PDA függő

« Válasz #28 Dátum: 2008. December 29. - 01:02:31 »

gepem nincs, de inditasnak 10 ezret bedobok barki is fogja gyujteni a zset egy hasznalhato gepre es persze ha valakik meg mellem allnak.
tmexy egyetemi felturbozott agyu informatikus haverjai jo anyagnak tunnek Mosolyog ebben bizom.

respect respect respect
A villamosmérnöki része szerintem megoldható, az informatikus dolgok miatt meg átkopogok a szomszédba. De ha szerencsénk van, akkor az is házon belül megoldódik.
Naplózva
Janika
Kezd ideszokni
**

« Válasz #29 Dátum: 2008. December 29. - 08:02:29 »

az a franya buhera...  Csápol
A baratnom szerintem elakozta az osszes kutyut a vilagon, mert az elmult 3 napban szinte folyamatosan a Kaisert allitgattam, volt hogy hajnal 3kor frissitettem ROMot. ;-) na de ha nem akart minden ugy mukodni, ahogy en szeretnem...
Jelenleg  PDACornerUltimate.V14 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=428261 van fent, es szerintem marad is.
Kicsit tulzsufoltnak tunik nekem a UNI utan (ott meg a fullos ROMban se nagyon volt ennyi cucc), de gond nelkul szalad ugy ahigy szeretnem. Van StereoBT, taviranyitos fules, navi.
Gondom volt az iGO8al meg a TCPMPvel nehany masik ROM alatt de itt jol mennek, nameg ezzel a ROMal meg tudom nyitni a telefont TotalCOmmander alol a laptoprol (valami oknal fogva ezt se engedte nehany masik).
A Manila2D NELKULI valtozat van nalam HTC Home-al meg WKtaskal. Kellemesen hasznalhatonak tunik.

Amugy a valtas oka az volt, hogy gajrament a masodik UNI-m amivel "szorakoztam" es kellett egy uj jatekszer. Mivel a QWERTY-hez meg a dontheto/hajtogathato kijelzo nekem alapveto, igy sok valasztasom nem maradt.

Üdv.

Ha megszabad kérdezni, melyik része ment galyra? Mert ha még megvan, és tudnám alkatrésznek hasznosítani, lehet érdekelne a masina.
Üdv.: Janika
Naplózva

iPhone 4 16GB
MacBook Pro 13.3” 2.4GHz, Crucial M4 128GB, 8GB RAM OS X Mountain Lion
KwiHa
Fórum motor

« Válasz #30 Dátum: 2008. December 29. - 11:25:11 »

Ha en azt tudnam de boldog lennek.... Lovesem sincs rola, csak egyszeruen nem kapcsol be. Se kep se hang, a PC nem ir ki semmit ha radugom, a tolto sem jelzi a gepet. Hetvegen kuldom haza a HTC Szervizbe, meglatjuk tudnak-e vele kezdeni valamit, mar csak azert is mert egy jo allpotu bovitett EXECrol beszelek igy a szivem fajdul bele, ha a kukaban kot ki.

Üdv.

Ha megszabad kérdezni, melyik része ment galyra? Mert ha még megvan, és tudnám alkatrésznek hasznosítani, lehet érdekelne a masina.
Üdv.: Janika
Naplózva

mrmarkus
Fórum motor

Freedom of Information

« Válasz #31 Dátum: 2008. December 29. - 11:30:35 »

Ha en azt tudnam de boldog lennek.... Lovesem sincs rola, csak egyszeruen nem kapcsol be. Se kep se hang, a PC nem ir ki semmit ha radugom, a tolto sem jelzi a gepet. Hetvegen kuldom haza a HTC Szervizbe, meglatjuk tudnak-e vele kezdeni valamit, mar csak azert is mert egy jo allpotu bovitett EXECrol beszelek igy a szivem fajdul bele, ha a kukaban kot ki.

Gondolom, nem flesselés közben purcant ki?!   Meglepődött
Naplózva

HTC Desire
BlackBerry 9000 Bold OS 5.0
BlackBerry 9780 Bold OS 6.0
WePad + Windows 8
Nokia 9300i
Nokia E50
Janika
Kezd ideszokni
**

« Válasz #32 Dátum: 2008. December 29. - 11:36:47 »

Értelek!
Szurkolok, hogy megjavítsák  Csápol
Ha mégse menne, vagy nem érné meg a dolog, engem még érdekelne a dolog akkor is.
Minden jót
Naplózva

iPhone 4 16GB
MacBook Pro 13.3” 2.4GHz, Crucial M4 128GB, 8GB RAM OS X Mountain Lion
KwiHa
Fórum motor

« Válasz #33 Dátum: 2008. December 29. - 12:34:33 »

Nem... reggel meg ment, du. mar nem fogadott hivast es utanna se kep se hang. Tomal v8.2es ROM van/volt rajta, de mivel a masik UNImat hasznaltam napkozben igy csak este tunt fel hogy gond van.

Gondolom, nem flesselés közben purcant ki?!   Meglepődött
Naplózva

Oldalak: 1 [2]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: