|
KwiHa
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2008. December 28. - 23:10:07 » |
|
Ezt vettem meg http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=320325178693 a hangeroszabalyzo csak WMP alatt mukodik, de a lejatszast vezerelni lehet a HTC lejatszoja alatt is. A mechanikus verziot hasznaltam Univerzal alatt, gondolom itt is ellatja a minimal funkciokat mint felvesz/letesz meg hangero. http://cgi.ebay.co.uk/Headphone-Adapter-Mic-for-HTC-Kaiser-TyTN-II-P4550_W0QQitemZ160208730243QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_LaptopAccessories_RL?hash=item160208730243&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 Nem akarok en rakotni minden cuccot, arra ott a PC, csak a fulest meg a szinkron/tolto kabelt... ez az USB szetosztas jo otletnek tunik, de nem szivja le az akkut nagyon gyorsan ha pl 1 eger, 1 bill + 1 nzomtato/scanner van rajta  milyen ez a taviranyitos fules adapter? fenykepet tudsz feltolteni vagy linkelni? koszi... ha nem ragaszkodsz a kabelhez, van egy stowa BT billentyum...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
XPERIA X1  , "There can be only one..." A.Droid: Nexus One, HTC Desire Z, Sam.i927  BB: 9810 Csatlakozz a DropBoxhoz es 500MB extra tarhelyet kapsz, 2.5GB indulaskor. Adat/file sync laptop-PC-mobil kozott: http://db.tt/H3MJxLb
|
|
| |
|
|
TMexy
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2008. December 28. - 23:50:43 » |
|
Nem rég került hozzám egy kaiser,és azt hiszem ennek a legjobb a kijelző kezelése(dönthető) a UNI után! No de valljuk be a uni nem telefonnak való, de ez már megüti a mércét! Mivel Kaiser előtt UNI-m is meg touch prom is volt, így a 320x240 kijelző valljuk be, igen gyalázatos.  Mivel megnéztem az MSM7200-as proci datasheetjét, alkalmas lenne a vga kijelző kezelésére. Akárcsak az i-mate ultimate 9502- ben. Tervem az lenne, hogy kiderítenénk, hogy milyen az i-mate kijelzőjének p/n kódja, valamint csatlakozójának kiosztása, és a sony vagy samsung gyártójához ellátogatnék ,mint gyakorló villamosmérnök hallgató, és a gyári adatokból kiszipákolnám , hogy lehetséges e a VGA kijelző felélesztése?!?! Azt hiszem az egyik legütősebb kütyüt lehetne így összedogni. Hisz a Kaiseren minden kis nüansznyi dologra odafigyeltek. Szereném összegyűjteni az ötleteket, hisz feltehetőleg igen nagy tudású emberek fordulnak meg ebben a fórumban, nagy kapcsolatokkal. Nem annyira felhígult mint az xda-developers. Ha összetettük amink van, akkor írnék a fejelsztőknek valamint a HTC gyártó/fejleszztő részlegének, és benyújtanék valami hasonló kérelmet. Ha nem is fejlesztenek nekünk, de legalább adatokat kiadhatnak a panelekről, és a szükséges kapcsolási rajzokról. Várom a véleményeket, és ötleteket. No meg persze a lelkes tagokat, akik benne lennének egy ilyesfajta innovációban!! Szerintem embereket tudnék szerezni egy ilyen projektre, és a hardverből kihoznánk, amit tudunk.  Viszont ilyen készülékünk nincs, tehát valakinek meg kellene támogatnia legalább egy ilyen kütyüvel.  Jah, meg ha kész, akkor kellene egy olyan rom is, ami támogatja a nagyobb felbontást. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
HeyBud
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2008. December 29. - 00:37:59 » |
|
Szerintem embereket tudnék szerezni egy ilyen projektre, és a hardverből kihoznánk, amit tudunk.  Viszont ilyen készülékünk nincs, tehát valakinek meg kellene támogatnia legalább egy ilyen kütyüvel.  Jah, meg ha kész, akkor kellene egy olyan rom is, ami támogatja a nagyobb felbontást.  gepem nincs, de inditasnak 10 ezret bedobok barki is fogja gyujteni a zset egy hasznalhato gepre es persze ha valakik meg mellem allnak. tmexy egyetemi felturbozott agyu informatikus haverjai jo anyagnak tunnek  ebben bizom.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
HP2210, FSPL720, I-mate K-jam, HTC TyTN, Kaiser, p1i, HP614c, Samsung i780 !!! BlackBerry Bold!!!
|
|
| |
|
|
TMexy
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2008. December 29. - 01:02:31 » |
|
gepem nincs, de inditasnak 10 ezret bedobok barki is fogja gyujteni a zset egy hasznalhato gepre es persze ha valakik meg mellem allnak. tmexy egyetemi felturbozott agyu informatikus haverjai jo anyagnak tunnek  ebben bizom.  A villamosmérnöki része szerintem megoldható, az informatikus dolgok miatt meg átkopogok a szomszédba. De ha szerencsénk van, akkor az is házon belül megoldódik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
Janika
Kezd ideszokni

|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2008. December 29. - 08:02:29 » |
|
az a franya buhera...  A baratnom szerintem elakozta az osszes kutyut a vilagon, mert az elmult 3 napban szinte folyamatosan a Kaisert allitgattam, volt hogy hajnal 3kor frissitettem ROMot. ;-) na de ha nem akart minden ugy mukodni, ahogy en szeretnem... Jelenleg PDACornerUltimate.V14 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=428261 van fent, es szerintem marad is. Kicsit tulzsufoltnak tunik nekem a UNI utan (ott meg a fullos ROMban se nagyon volt ennyi cucc), de gond nelkul szalad ugy ahigy szeretnem. Van StereoBT, taviranyitos fules, navi. Gondom volt az iGO8al meg a TCPMPvel nehany masik ROM alatt de itt jol mennek, nameg ezzel a ROMal meg tudom nyitni a telefont TotalCOmmander alol a laptoprol (valami oknal fogva ezt se engedte nehany masik). A Manila2D NELKULI valtozat van nalam HTC Home-al meg WKtaskal. Kellemesen hasznalhatonak tunik. Amugy a valtas oka az volt, hogy gajrament a masodik UNI-m amivel "szorakoztam" es kellett egy uj jatekszer. Mivel a QWERTY-hez meg a dontheto/hajtogathato kijelzo nekem alapveto, igy sok valasztasom nem maradt. Üdv. Ha megszabad kérdezni, melyik része ment galyra? Mert ha még megvan, és tudnám alkatrésznek hasznosítani, lehet érdekelne a masina. Üdv.: Janika
|
|
|
|
|
Naplózva
|
iPhone 4 16GB MacBook Pro 13.3” 2.4GHz, Crucial M4 128GB, 8GB RAM OS X Mountain Lion
|
|
| |
|
|
KwiHa
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2008. December 29. - 11:25:11 » |
|
Ha en azt tudnam de boldog lennek.... Lovesem sincs rola, csak egyszeruen nem kapcsol be. Se kep se hang, a PC nem ir ki semmit ha radugom, a tolto sem jelzi a gepet. Hetvegen kuldom haza a HTC Szervizbe, meglatjuk tudnak-e vele kezdeni valamit, mar csak azert is mert egy jo allpotu bovitett EXECrol beszelek igy a szivem fajdul bele, ha a kukaban kot ki. Üdv.
Ha megszabad kérdezni, melyik része ment galyra? Mert ha még megvan, és tudnám alkatrésznek hasznosítani, lehet érdekelne a masina. Üdv.: Janika
|
|
|
|
|
Naplózva
|
XPERIA X1  , "There can be only one..." A.Droid: Nexus One, HTC Desire Z, Sam.i927  BB: 9810 Csatlakozz a DropBoxhoz es 500MB extra tarhelyet kapsz, 2.5GB indulaskor. Adat/file sync laptop-PC-mobil kozott: http://db.tt/H3MJxLb
|
|
| |
|
|
mrmarkus
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2008. December 29. - 11:30:35 » |
|
Ha en azt tudnam de boldog lennek.... Lovesem sincs rola, csak egyszeruen nem kapcsol be. Se kep se hang, a PC nem ir ki semmit ha radugom, a tolto sem jelzi a gepet. Hetvegen kuldom haza a HTC Szervizbe, meglatjuk tudnak-e vele kezdeni valamit, mar csak azert is mert egy jo allpotu bovitett EXECrol beszelek igy a szivem fajdul bele, ha a kukaban kot ki.
Gondolom, nem flesselés közben purcant ki?! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
HTC Desire BlackBerry 9000 Bold OS 5.0 BlackBerry 9780 Bold OS 6.0 WePad + Windows 8 Nokia 9300i Nokia E50
|
|
| |
|
Janika
Kezd ideszokni

|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2008. December 29. - 11:36:47 » |
|
Ha en azt tudnam de boldog lennek.... Lovesem sincs rola, csak egyszeruen nem kapcsol be. Se kep se hang, a PC nem ir ki semmit ha radugom, a tolto sem jelzi a gepet. Hetvegen kuldom haza a HTC Szervizbe, meglatjuk tudnak-e vele kezdeni valamit, mar csak azert is mert egy jo allpotu bovitett EXECrol beszelek igy a szivem fajdul bele, ha a kukaban kot ki.
Értelek! Szurkolok, hogy megjavítsák  Ha mégse menne, vagy nem érné meg a dolog, engem még érdekelne a dolog akkor is. Minden jót
|
|
|
|
|
Naplózva
|
iPhone 4 16GB MacBook Pro 13.3” 2.4GHz, Crucial M4 128GB, 8GB RAM OS X Mountain Lion
|
|
| |
|
|
KwiHa
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2008. December 29. - 12:34:33 » |
|
Nem... reggel meg ment, du. mar nem fogadott hivast es utanna se kep se hang. Tomal v8.2es ROM van/volt rajta, de mivel a masik UNImat hasznaltam napkozben igy csak este tunt fel hogy gond van. Gondolom, nem flesselés közben purcant ki?! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|