|
Figliar
Vendég
|
 |
« Dátum: 2009. Január 08. - 12:59:20 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
mrmarkus
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2009. Január 08. - 13:05:54 » |
|
Ezért a gyüjteményért és a belefektetett munkáért elsősorban Téged illet a köszönet! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
HTC Desire BlackBerry 9000 Bold OS 5.0 BlackBerry 9780 Bold OS 6.0 WePad + Windows 8 Nokia 9300i Nokia E50
|
|
| |
|
|
Figliar
Vendég
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2009. Január 08. - 13:14:05 » |
|
Ezért a gyüjteményért és a belefektetett munkáért elsősorban Téged illet a köszönet!  megérte  közben én is találtam pár érdekes cuccot 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
brazil_8
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2009. Január 08. - 13:15:50 » |
|
köszönet nem csak nekem jár, hanem azoknak akik a fórumba megosztották ezeket a linkeket! természetesen tik is írjatok még ide sok sok jó dolgot BB-re  A legnagyobb köszönet neked jár azért  U.I.: A témát kiemeltem, hogy mindig felül legyen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
PDA: HTC BlueAngel GPS: Garmin Mobile 10, GPS10, nüvi360, nüvi1390T Egyéb: Nokia Lumia920, Nokia E51, Dell E6410
|
|
| |
|
|
KrE
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2009. Január 08. - 14:37:14 » |
|
köszönet nem csak nekem jár, hanem azoknak akik a fórumba megosztották ezeket a linkeket! természetesen ti is írjatok még ide sok sok jó dolgot BB-re  De biza nagy része neked jár, mert végignyálaztad a BB topicot. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

Today is the longest day of my life!
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2009. Január 08. - 14:52:10 » |
|
en a temat lezarnam (miutan kigyomlaltam belole a koszono hsz-eket). ne ertsetek felre, de ennek pont az a lenyege, hogy ha stickyvel kirakjatok a BB resz elejere, akkor aki raklikkel, az tudja rogton olvasni az egyetlen hsz-t es az csak az infokrol szoljon - igy lineklni is konnyebb. ha eldontotte a BB tabor hogy mit akar, akkor a moderacios jogokkal rendelkezo kollegak biztos segitenek. ezen felul pedig a keszito igyekezetet es munkajat sok koszonet illeti.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BB PlayBook 16GB, BB9800, BB9700, BB9105, BB8900, E71, N9300i, N9210i, HP 2510p W7, MB Pro 13'', Garmin 3760 FULL EU
|
|
| |
|
|
mrmarkus
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2009. Január 08. - 14:55:01 » |
|
en a temat lezarnam (miutan kigyomlaltam belole a koszono hsz-eket). ne ertsetek felre, de ennek pont az a lenyege, hogy ha stickyvel kirakjatok a BB resz elejere, akkor aki raklikkel, az tudja rogton olvasni az egyetlen hsz-t es az csak az infokrol szoljon - igy lineklni is konnyebb. ha eldontotte a BB tabor hogy mit akar, akkor a moderacios jogokkal rendelkezo kollegak biztos segitenek. ezen felul pedig a keszito igyekezetet es munkajat sok koszonet illeti.
Helyes! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
HTC Desire BlackBerry 9000 Bold OS 5.0 BlackBerry 9780 Bold OS 6.0 WePad + Windows 8 Nokia 9300i Nokia E50
|
|
| |
|
Bogyi007
Fórumlakó

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök!
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2009. Január 08. - 18:39:18 » |
|
Csak javaslat, kellene egy köszönő gomb és akkor a probléma teljesen meg lenne oldva. Sok oldalon láttam már ilyesmit.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Hp nc6120 laptop, PsP 1004 (Fat), Blackberry Pearl 8100
|
|
| |
|
|
simah
Vendég
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2009. Január 14. - 14:01:22 » |
|
köszi a sok linket? bold-om van, friss szerzemény, most nekiülök és megnézem mit tudok felrakni rá:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
MrBrooks
Vendég
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2009. Január 22. - 13:50:59 » |
|
Sziasztok! Bocsánat, ha esetleg rossz helyre írok, nem vagyok nagy fórumozó.  A lényeg, 2 napja vettem egy BlackBerry Bold-ot. És még a szoftvertelepítés kínai. Symbian után váltottam (hátha valaki így jobban átérzi  ) Megköszönném, ha valaki tanácsokkal tudna ellátni abban, hogy hogy kell telepíteni a készülékre. Amire nagy szükségem lenne: File-kezelő, PDF- kezelő, És egy pár játék. Köszönöm a segítséget! Üdv mindenkinek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
mrmarkus
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2009. Január 22. - 14:14:47 » |
|
Sziasztok! Bocsánat, ha esetleg rossz helyre írok, nem vagyok nagy fórumozó.  A lényeg, 2 napja vettem egy BlackBerry Bold-ot. És még a szoftvertelepítés kínai. Symbian után váltottam (hátha valaki így jobban átérzi  ) Megköszönném, ha valaki tanácsokkal tudna ellátni abban, hogy hogy kell telepíteni a készülékre. Amire nagy szükségem lenne: File-kezelő, PDF- kezelő, És egy pár játék. Köszönöm a segítséget! Üdv mindenkinek. A topic elején vannak a fontosabb linkek, de küldtem két PÜ-t is. Az egyikben listázva a vonatkozó cikkeket találod! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
|
|
JacknCoke
Vendég
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2009. Május 06. - 12:10:25 » |
|
Sziasztok! Blackerry aktiválással kapcsolatban lenne kérdésem, elnézést ha már felmerült, nem olvastam végig az x ezer hozzászólást és kereséssel nem kaptam választ... Szóval Nokia e51, amire installáltam a BB klienst. Szolgáltató a Vodafone, tehát a mobileemail.vodafone.hu-n kéne aktiválnom a szolgáltatást IMEI és PIN megadásával. Nos a PIN nem a telefon PINje, hanem a BB kliens Beállítások, Készülék menüjében kéen, hogy megjelenjen. Ott viszont tök üres a PIN mező, az IMEI, IMSI stb megvan. A nagy kérdés tehát, hogy honnan tudom megkapni az aktiváláshoz szükséges PIN-t. Természetesen Vodafone BB előfizetéssel rendelkezem, de PIN-t nem adtak. Mind a VOda, mind pedig a Nokia ügyfélszolgálata csak a vállát vonogatja és egymásra mutogat.... Ezer köszönet minden segítségért!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2009. Május 06. - 13:21:19 » |
|
Sziasztok! Blackerry aktiválással kapcsolatban lenne kérdésem, elnézést ha már felmerült, nem olvastam végig az x ezer hozzászólást és kereséssel nem kaptam választ... Szóval Nokia e51, amire installáltam a BB klienst. Szolgáltató a Vodafone, tehát a mobileemail.vodafone.hu-n kéne aktiválnom a szolgáltatást IMEI és PIN megadásával. Nos a PIN nem a telefon PINje, hanem a BB kliens Beállítások, Készülék menüjében kéen, hogy megjelenjen. Ott viszont tök üres a PIN mező, az IMEI, IMSI stb megvan. A nagy kérdés tehát, hogy honnan tudom megkapni az aktiváláshoz szükséges PIN-t. Természetesen Vodafone BB előfizetéssel rendelkezem, de PIN-t nem adtak. Mind a VOda, mind pedig a Nokia ügyfélszolgálata csak a vállát vonogatja és egymásra mutogat.... Ezer köszönet minden segítségért!!!!
ne floodolj tobb topikban kerlek. az E51-ben valaszoltam, remelem az a megoldas jo lesz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BB PlayBook 16GB, BB9800, BB9700, BB9105, BB8900, E71, N9300i, N9210i, HP 2510p W7, MB Pro 13'', Garmin 3760 FULL EU
|
|
| |
|
|
Zolika
Vendég
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2009. Június 24. - 10:38:07 » |
|
Sziasztok! Új felhasználó vagyok, 8900-am van. Segítséget, link-et kérnék fájlkezelő és egyéb alkalmazások letöltéséhez, illetve hiába akarom használni a mediasync-et, nem tud kapcsolódni a BB-vel.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2009. Június 24. - 10:41:59 » |
|
Sziasztok! Új felhasználó vagyok, 8900-am van. Segítséget, link-et kérnék fájlkezelő és egyéb alkalmazások letöltéséhez, illetve hiába akarom használni a mediasync-et, nem tud kapcsolódni a BB-vel.
a forum keresojevel gyorsan ezt talaltam ebben a topikban: http://pdaplus.hu/smf/index.php?topic=521.msg94465#msg94465google dob neked talalatot biztos a nevekre. erdemes olvasni es keresni .  a desktop manager kapcsolat jo? kabelen csatlakozol vagy BTn?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Zolika
Vendég
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2009. Június 24. - 11:01:29 » |
|
kábelen. Azt írja: A Blackberry Media Sync sikertelenül próbálkozott csatlakozni a Blackberry készülékhez. Az ismételt próbálkozáshoz........stb.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2009. Június 24. - 11:16:01 » |
|
kábelen. Azt írja: A Blackberry Media Sync sikertelenül próbálkozott csatlakozni a Blackberry készülékhez. Az ismételt próbálkozáshoz........stb.
legfrissebb van telepitve?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Zolika
Vendég
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2009. Június 24. - 11:40:40 » |
|
Most kipróbáltam, hogy újratelepítem az egész programot, és láss csodát: MŰKÖDIK!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Zolika
Vendég
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2009. Június 24. - 11:44:56 » |
|
Még segítséget kérek: Vodás vagyok, hogyan tudok felmenni netre? Mik a beállítások? Milyen térképszoftvert tudok hozzá letölteni? Hogyan állítom be az e-mail fiókjaimat?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2009. Június 24. - 12:19:41 » |
|
Most kipróbáltam, hogy újratelepítem az egész programot, és láss csodát: MŰKÖDIK!!!!!!!!
ez szokott segiteni.  Még segítséget kérek: Vodás vagyok, hogyan tudok felmenni netre? Mik a beállítások? Milyen térképszoftvert tudok hozzá letölteni? Hogyan állítom be az e-mail fiókjaimat?
olvass vissza, mert ezeket mar leirtuk es cikk is jelent meg rola (marmint a navilehetosegekrol). nethez BB elofizetes kell. terkepszoftvernek a google maps szokott mukodni de van meg par alternativ _online_ megoldas. mailfiok beallitast szinten a BB elofizetessel tudsz beallitani, az elofizetes nelkul max a gmail mukodik sajat programjaval. neha az RTFM is segit. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Zolika
Vendég
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2009. Június 24. - 12:21:16 » |
|
van gmail-em. Az oldalon adnak segítséget hozzá?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2009. Június 24. - 12:36:27 » |
|
van gmail-em. Az oldalon adnak segítséget hozzá?
igen, de csak akkor, ha olvasol.  itt vannak a BBsek: http://pdaplus.hu/smf/index.php?topic=521.0
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
ktz76
Vendég
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2009. Augusztus 18. - 19:02:55 » |
|
Sziasztok! Most készülök B.B 8900-ast venni. Érdekelne, hogy lehet-e WAP-ozni a Vodafone beállításaival? A WLAN használatához nem kell semmiféle B.B. előfizetés? Valószínű marhaságokat kérdezek, de ezek mind simán működtek az előző telómmal, de a B.B-ről nagyon sok eltérő infó található. Esetleg, ha tudtok némi infót, hogy milyen alkalmazásokat nem tudok majd külön előfizetés nélkül használni? Nekem ami fontos: WAP, MMS, WLAN, GPS, EXCEL, PDF, POWER POINT. Előre is köszönöm a segítséget!  Üdv.: Zoli
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
brazil_8
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2009. Augusztus 19. - 09:55:10 » |
|
Sziasztok! Most készülök B.B 8900-ast venni. Érdekelne, hogy lehet-e WAP-ozni a Vodafone beállításaival? A WLAN használatához nem kell semmiféle B.B. előfizetés? Valószínű marhaságokat kérdezek, de ezek mind simán működtek az előző telómmal, de a B.B-ről nagyon sok eltérő infó található. Esetleg, ha tudtok némi infót, hogy milyen alkalmazásokat nem tudok majd külön előfizetés nélkül használni? Nekem ami fontos: WAP, MMS, WLAN, GPS, EXCEL, PDF, POWER POINT. Előre is köszönöm a segítséget!  Üdv.: Zoli Hello! Ha jol ertem nem szeretnel BB elofizut. Lehet elvileg igy is netezni, de nem 1xu es barkacsolni kell, sok maceratol kimelned meg magad, ha megis kernel BB szolgaltatast. A Vodarol nincs infom, de mintha lennenek itt Vodasok is. Viszont amiket irtal, hogy mit szeretnel hasznalni azok kozt nincs az email, pedig a BB lenyege pont az email lenne. Raadasul irtad aGPSt, ami gondolom autos navi lenne. Sajnos ebben nem all tul jol a BB, van ugyan ingyenes navi ra (pl amaze, Google) de ezek mind online navik. Ezek alapjan inkabb azt mondom jobban jarsz ha WM, Symbian, iPhona harmasbol valasztasz inkabb.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
PDA: HTC BlueAngel GPS: Garmin Mobile 10, GPS10, nüvi360, nüvi1390T Egyéb: Nokia Lumia920, Nokia E51, Dell E6410
|
|
| |
|
|