2013. Június 19. - 03:59:40

Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?
*

amAze GPS Backberry készüléken
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  

amAze GPS Backberry készüléken
Szerző Üzenet
csabakon
Vendég
« Dátum: 2008. Október 25. - 21:20:38 »

Sziasztok!

vásároltam egy BB Curve 8310-es készüléket, amely egy nagyon jó készülék, semmi kétség. Annyi a prbléma, hogy bármit teszek
amAze GPS progival, nem tudom rávenni a működésre. Letöltöttem már minden létező változatát BES stb., ki is próbáltam, de
mindíg a következő üzenetet kapom a végén "communication problem". A készülék T-Mobilos, BB és Internet w'n'w, jól mőködik.

köszi előre is!

Naplózva
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

Today is the longest day of my life!

« Válasz #1 Dátum: 2008. Október 25. - 21:32:59 »

Sziasztok!

vásároltam egy BB Curve 8310-es készüléket, amely egy nagyon jó készülék, semmi kétség. Annyi a prbléma, hogy bármit teszek
amAze GPS progival, nem tudom rávenni a működésre. Letöltöttem már minden létező változatát BES stb., ki is próbáltam, de
mindíg a következő üzenetet kapom a végén "communication problem". A készülék T-Mobilos, BB és Internet w'n'w, jól mőködik.

köszi előre is!

ebben a topikban gyultek ossze a BB tulajok, itt tedd fol szerintem a kerdest:
http://pdaplus.hu/smf/index.php?topic=521.0/
Naplózva

BB PlayBook 16GB, BB9800, BB9700, BB9105, BB8900, E71, N9300i, N9210i, HP 2510p W7, MB Pro 13'', Garmin 3760 FULL EU
brazil_8
Alapító
Fórum motor

« Válasz #2 Dátum: 2008. Október 25. - 21:33:32 »

Sziasztok!

köszi előre is!
Nekem is sokáig ezt csinálta a Bold, de aztán még is találtam olyan verziót ami elindult.
Csak sajna már nem emlékszem, hogy mi volt végül is a jó megoldás, két tippem van
- Handango
- BB beéptett böngészön keresztül OTA install
Naplózva

PDA: HTC BlueAngel
GPS: Garmin Mobile 10, GPS10, nüvi360, nüvi1390T
Egyéb: Nokia Lumia920, Nokia E51, Dell E6410
mrmarkus
Fórum motor

Freedom of Information

« Válasz #3 Dátum: 2008. Október 26. - 04:28:51 »

ebben a topikban gyultek ossze a BB tulajok, itt tedd fol szerintem a kerdest:
http://pdaplus.hu/smf/index.php?topic=521.0/

Seboka által linkelt topicban megtalálod az amAze GPS helyesen működö verziójának letöltő linkjét is...  Kacsint
Naplózva

HTC Desire
BlackBerry 9000 Bold OS 5.0
BlackBerry 9780 Bold OS 6.0
WePad + Windows 8
Nokia 9300i
Nokia E50
csabakon
Vendég
« Válasz #4 Dátum: 2008. Október 26. - 08:27:13 »

Köszönöm a segítséget, de azt a linket már néztem. Onnan a két alsót kipróbáltam, de sajna nem megy.
Naplózva
Galahed
Fórum motor

No One Comes Close -=Air Force=-

« Válasz #5 Dátum: 2008. Október 26. - 10:09:46 »

Köszönöm a segítséget, de azt a linket már néztem. Onnan a két alsót kipróbáltam, de sajna nem megy.

Hogyan próbáltad?  pc-ről letöltve, vagy a saját böngészőből? (én mostanába szedtem le a bold-ra OTA-n) azzal eddig nem volt gondom, bár sokat még nem használtam. És mint irtam a Te készülékeden is ment elötte. Nem raktál fel valami olyan progit ami bezavarhatta volna?
A google maps az hogyam megy? Megy gond nélkül? - ezt én többször használom mint az Amaze-t, mert pl legutóbb (csütörtökön) a Badacsony tetején bizony jól jött a műholdkép.

Naplózva

Nokia L920 WP8, HOX, i3GS, Nuvi3790, Garmin Forerunner 350
csabakon
Vendég
« Válasz #6 Dátum: 2008. Október 26. - 15:24:28 »

Szia! PC-ről probáltam telepíteni. Fel is ment, nem volt baj. Az OTA mit takar? Semmi nincs telepítve ami Nettel vagy GPS-el kapcsolatos, csak egy Theme az amit felraktam. Google Maps-ot nem probáltam azt hittem kell valami progi hozzá, azonnal tesztelem. Az nem lehet hogy amAze nem szereti az OS 4.5-öt?? Neked anno milyen OS volt fennt?
Naplózva
csabakon
Vendég
« Válasz #7 Dátum: 2008. Október 26. - 15:42:10 »

Szia! PC-ről probáltam telepíteni. Fel is ment, nem volt baj. Az OTA mit takar? Semmi nincs telepítve ami Nettel vagy GPS-el kapcsolatos, csak egy Theme az amit felraktam. Google Maps-ot nem probáltam azt hittem kell valami progi hozzá, azonnal tesztelem. Az nem lehet hogy amAze nem szereti az OS 4.5-öt?? Neked anno milyen OS volt fennt?

Hát Google Maps tesztelve, nem megy... Le tudom tölteni gond nélkül, elindul, 20% nál megáll a vonal és semmi...

Nálatok a Manage Connections alatt a Blackberry Internet Service-nél mi áll? Nálam NOT CONNECTED, lehet ez a baj?
De érdekes mert letölteni tudok, BB megy... tehát elméletileg kellene kapcsolatnak lennie.
Naplózva
Galahed
Fórum motor

« Válasz #8 Dátum: 2008. Október 26. - 15:58:51 »

Hát Google Maps tesztelve, nem megy... Le tudom tölteni gond nélkül, elindul, 20% nál megáll a vonal és semmi...

Nálatok a Manage Connections alatt a Blackberry Internet Service-nél mi áll? Nálam NOT CONNECTED, lehet ez a baj?
De érdekes mert letölteni tudok, BB megy... tehát elméletileg kellene kapcsolatnak lennie.

nem az nálunk sincs, a t-mobil az már csak ilyen.

amit be kell állitani: az az options-ben az a TCP  (option/advanced option/tcp)

az annyi hogy: APN: internet
a user és a passw az üres.

ehhez kell hogy vmi net előfizud legyen BB-n kivül.

google maps:  az néha görénykedik, nekem is csak másodjára jött le. De: csak a beépitett böngésző alkalmas a letöltésre OTA-n keresztül.

(esetleg vedd ki az akksit , lehet hogy megtelt az agya a sok kisérlettől)  vagy:  alt + jobb shift - del ( reset )

Naplózva

Galahed
Fórum motor

« Válasz #9 Dátum: 2008. Október 26. - 15:59:55 »

OTA: over the air, azaz közvetlenül a beépitett böngészővel (nem opera) letölteni a file-t. (a PC kihagyásával)

OTA google maps beirva a beépitett böngészőbe:

m.google.com/maps

Naplózva

csabakon
Vendég
« Válasz #10 Dátum: 2008. Október 26. - 16:14:19 »

Na igen... ez a fránya Internet szó hiányzott a TCP beállításból!

Nagyon köszönöm. Szerintem ha már ezt olvassa valaki, annak a jövőben nem lesz baja a beállítással!

Naplózva
Sniper
Vendég
« Válasz #11 Dátum: 2008. November 17. - 19:35:53 »

Sziasztok! Help
Most lettem boldog tulaja egy BB 8310-nek.
A problémám a navigáció.
A gyári megy simán de nem igazán tetszik.Az amaze-n gondolkodtam de nem tudom működésre bírni.
Username:?
Passworld:?
Nem tudom mit kell be írni mert a BB-s név és jelszó nem jó.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. Help
Naplózva
KrE
Cikkíró
Fórum motor

« Válasz #12 Dátum: 2008. November 18. - 08:07:41 »

Sziasztok! Help
Most lettem boldog tulaja egy BB 8310-nek.
A problémám a navigáció.
A gyári megy simán de nem igazán tetszik.Az amaze-n gondolkodtam de nem tudom működésre bírni.
Username:?
Passworld:?
Nem tudom mit kell be írni mert a BB-s név és jelszó nem jó.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. Help
A letöltéskor megadja az oldal.
Naplózva

Sony Xperia Z
ájFónnégyeses (64 gigás és ELADÓ!)
ájPedmini
BB 9800,
MBP 13" 2.4, HP 9420
Samu M110, B2100, Nokia 9110
Olympus OM-D EM-5
http://felvilagosultalkoholizmus.blog.hu/
Sniper
Vendég
« Válasz #13 Dátum: 2008. November 18. - 17:16:16 »

Nem ad semmit a letöltéskor.
Arról a linkről töltöttem ami fentebb van említve a BES-verziót a legalsót. Help
Naplózva
KrE
Cikkíró
Fórum motor

« Válasz #14 Dátum: 2008. November 18. - 20:53:56 »

Nem ad semmit a letöltéskor.
Arról a linkről töltöttem ami fentebb van említve a BES-verziót a legalsót. Help
Nekem adott kódot, és ott volt az oldalon, hogy azt kell neki beírni.
Naplózva

Sony Xperia Z
ájFónnégyeses (64 gigás és ELADÓ!)
ájPedmini
BB 9800,
MBP 13" 2.4, HP 9420
Samu M110, B2100, Nokia 9110
Olympus OM-D EM-5
http://felvilagosultalkoholizmus.blog.hu/
Sniper
Vendég
« Válasz #15 Dátum: 2008. November 26. - 09:14:37 »

Üdv.!
Sikerült telepítenem az amaze-t. Vigyorog
Igazad volt tényleg ott volt a kód a letöltésnél csak én voltam láma. Hááát
Most már csak azt nem tudom beállítani, hogy navigálás közbe ne kapcsoljon ki a képernyőm. Bumm
Amúgy a progi tökéletesen működik ám a magyar hang navigálás jó lenne. Határozatlan
Naplózva
Sniper
Vendég
« Válasz #16 Dátum: 2008. December 18. - 07:09:17 »

Valaki tudna segiteni,hogy ne kapcsoljon be a képernyö pihentetö amaze közben?
Naplózva
simah
Vendég
« Válasz #17 Dátum: 2009. Január 17. - 15:14:16 »

amikor elindítod, van olyan, hogy create new user..
aztan elszalad a keresodben az oldalra, es kapsz usename, es password..
azt beirod, majd apply..
es megy:)
Naplózva
toshio84
Vendég
« Válasz #18 Dátum: 2009. Szeptember 13. - 20:56:55 »

Szevasztok! 4napja vagyok gazdája egy bb 9500 stormnak. A problémám a gps illetve térképek.
A bb mapokat nem tölti le a hivatalos oldalrol mert 4.1 és 4.2 es szoftver kell hozzá az enyém 4.7es, de Gps kapcsolat az van.
Letöltöttem a googlemaps 3.02 t töltés közben kiírja nem érhető el a hálózat mert ez az alkalmazás adatkapcsolatot igényel,
viszont a böngészővel tudok netezni. telepitettem az amaze progit is az pedig kommunikációs hibát ír ki.
Olvasgattam ezt a forumot de kajak nem vagom mi kell hozza... kérlek segítsen valami bb guru. köszi
Naplózva
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

Today is the longest day of my life!

« Válasz #19 Dátum: 2009. Szeptember 13. - 20:58:35 »

Szevasztok! 4napja vagyok gazdája egy bb 9500 stormnak. A problémám a gps illetve térképek.
A bb mapokat nem tölti le a hivatalos oldalrol mert 4.1 és 4.2 es szoftver kell hozzá az enyém 4.7es, de Gps kapcsolat az van.
Letöltöttem a googlemaps 3.02 t töltés közben kiírja nem érhető el a hálózat mert ez az alkalmazás adatkapcsolatot igényel,
viszont a böngészővel tudok netezni. telepitettem az amaze progit is az pedig kommunikációs hibát ír ki.
Olvasgattam ezt a forumot de kajak nem vagom mi kell hozza... kérlek segítsen valami bb guru. köszi
Egy topikba eleg lesz... Kacsint
Naplózva

BB PlayBook 16GB, BB9800, BB9700, BB9105, BB8900, E71, N9300i, N9210i, HP 2510p W7, MB Pro 13'', Garmin 3760 FULL EU

Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: