|
csabakon
Vendég
|
 |
« Dátum: 2008. Október 25. - 21:20:38 » |
|
Sziasztok!
vásároltam egy BB Curve 8310-es készüléket, amely egy nagyon jó készülék, semmi kétség. Annyi a prbléma, hogy bármit teszek amAze GPS progival, nem tudom rávenni a működésre. Letöltöttem már minden létező változatát BES stb., ki is próbáltam, de mindíg a következő üzenetet kapom a végén "communication problem". A készülék T-Mobilos, BB és Internet w'n'w, jól mőködik.
köszi előre is!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

Today is the longest day of my life!
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. Október 25. - 21:32:59 » |
|
Sziasztok!
vásároltam egy BB Curve 8310-es készüléket, amely egy nagyon jó készülék, semmi kétség. Annyi a prbléma, hogy bármit teszek amAze GPS progival, nem tudom rávenni a működésre. Letöltöttem már minden létező változatát BES stb., ki is próbáltam, de mindíg a következő üzenetet kapom a végén "communication problem". A készülék T-Mobilos, BB és Internet w'n'w, jól mőködik.
köszi előre is!
ebben a topikban gyultek ossze a BB tulajok, itt tedd fol szerintem a kerdest: http://pdaplus.hu/smf/index.php?topic=521.0/
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BB PlayBook 16GB, BB9800, BB9700, BB9105, BB8900, E71, N9300i, N9210i, HP 2510p W7, MB Pro 13'', Garmin 3760 FULL EU
|
|
| |
|
|
brazil_8
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. Október 25. - 21:33:32 » |
|
Sziasztok!
köszi előre is!
Nekem is sokáig ezt csinálta a Bold, de aztán még is találtam olyan verziót ami elindult. Csak sajna már nem emlékszem, hogy mi volt végül is a jó megoldás, két tippem van - Handango - BB beéptett böngészön keresztül OTA install
|
|
|
|
|
Naplózva
|
PDA: HTC BlueAngel GPS: Garmin Mobile 10, GPS10, nüvi360, nüvi1390T Egyéb: Nokia Lumia920, Nokia E51, Dell E6410
|
|
| |
|
|
mrmarkus
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. Október 26. - 04:28:51 » |
|
Seboka által linkelt topicban megtalálod az amAze GPS helyesen működö verziójának letöltő linkjét is... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
HTC Desire BlackBerry 9000 Bold OS 5.0 BlackBerry 9780 Bold OS 6.0 WePad + Windows 8 Nokia 9300i Nokia E50
|
|
| |
|
|
csabakon
Vendég
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. Október 26. - 08:27:13 » |
|
Köszönöm a segítséget, de azt a linket már néztem. Onnan a két alsót kipróbáltam, de sajna nem megy.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Galahed
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. Október 26. - 10:09:46 » |
|
Köszönöm a segítséget, de azt a linket már néztem. Onnan a két alsót kipróbáltam, de sajna nem megy.
Hogyan próbáltad? pc-ről letöltve, vagy a saját böngészőből? (én mostanába szedtem le a bold-ra OTA-n) azzal eddig nem volt gondom, bár sokat még nem használtam. És mint irtam a Te készülékeden is ment elötte. Nem raktál fel valami olyan progit ami bezavarhatta volna? A google maps az hogyam megy? Megy gond nélkül? - ezt én többször használom mint az Amaze-t, mert pl legutóbb (csütörtökön) a Badacsony tetején bizony jól jött a műholdkép.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nokia L920 WP8, HOX, i3GS, Nuvi3790, Garmin Forerunner 350
|
|
| |
|
|
csabakon
Vendég
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. Október 26. - 15:24:28 » |
|
Szia! PC-ről probáltam telepíteni. Fel is ment, nem volt baj. Az OTA mit takar? Semmi nincs telepítve ami Nettel vagy GPS-el kapcsolatos, csak egy Theme az amit felraktam. Google Maps-ot nem probáltam azt hittem kell valami progi hozzá, azonnal tesztelem. Az nem lehet hogy amAze nem szereti az OS 4.5-öt?? Neked anno milyen OS volt fennt?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
csabakon
Vendég
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. Október 26. - 15:42:10 » |
|
Szia! PC-ről probáltam telepíteni. Fel is ment, nem volt baj. Az OTA mit takar? Semmi nincs telepítve ami Nettel vagy GPS-el kapcsolatos, csak egy Theme az amit felraktam. Google Maps-ot nem probáltam azt hittem kell valami progi hozzá, azonnal tesztelem. Az nem lehet hogy amAze nem szereti az OS 4.5-öt?? Neked anno milyen OS volt fennt?
Hát Google Maps tesztelve, nem megy... Le tudom tölteni gond nélkül, elindul, 20% nál megáll a vonal és semmi... Nálatok a Manage Connections alatt a Blackberry Internet Service-nél mi áll? Nálam NOT CONNECTED, lehet ez a baj? De érdekes mert letölteni tudok, BB megy... tehát elméletileg kellene kapcsolatnak lennie.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Galahed
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. Október 26. - 15:58:51 » |
|
Hát Google Maps tesztelve, nem megy... Le tudom tölteni gond nélkül, elindul, 20% nál megáll a vonal és semmi...
Nálatok a Manage Connections alatt a Blackberry Internet Service-nél mi áll? Nálam NOT CONNECTED, lehet ez a baj? De érdekes mert letölteni tudok, BB megy... tehát elméletileg kellene kapcsolatnak lennie.
nem az nálunk sincs, a t-mobil az már csak ilyen. amit be kell állitani: az az options-ben az a TCP (option/advanced option/tcp) az annyi hogy: APN: internet a user és a passw az üres. ehhez kell hogy vmi net előfizud legyen BB-n kivül. google maps: az néha görénykedik, nekem is csak másodjára jött le. De: csak a beépitett böngésző alkalmas a letöltésre OTA-n keresztül. (esetleg vedd ki az akksit , lehet hogy megtelt az agya a sok kisérlettől) vagy: alt + jobb shift - del ( reset )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Galahed
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. Október 26. - 15:59:55 » |
|
OTA: over the air, azaz közvetlenül a beépitett böngészővel (nem opera) letölteni a file-t. (a PC kihagyásával) OTA google maps beirva a beépitett böngészőbe: m.google.com/maps
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
csabakon
Vendég
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. Október 26. - 16:14:19 » |
|
Na igen... ez a fránya Internet szó hiányzott a TCP beállításból!
Nagyon köszönöm. Szerintem ha már ezt olvassa valaki, annak a jövőben nem lesz baja a beállítással!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Sniper
Vendég
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. November 17. - 19:35:53 » |
|
Sziasztok!  Most lettem boldog tulaja egy BB 8310-nek. A problémám a navigáció. A gyári megy simán de nem igazán tetszik.Az amaze-n gondolkodtam de nem tudom működésre bírni. Username:? Passworld:? Nem tudom mit kell be írni mert a BB-s név és jelszó nem jó. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
KrE
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2008. November 18. - 08:07:41 » |
|
Sziasztok!  Most lettem boldog tulaja egy BB 8310-nek. A problémám a navigáció. A gyári megy simán de nem igazán tetszik.Az amaze-n gondolkodtam de nem tudom működésre bírni. Username:? Passworld:? Nem tudom mit kell be írni mert a BB-s név és jelszó nem jó. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.  A letöltéskor megadja az oldal.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Sniper
Vendég
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2008. November 18. - 17:16:16 » |
|
Nem ad semmit a letöltéskor. Arról a linkről töltöttem ami fentebb van említve a BES-verziót a legalsót. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
KrE
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2008. November 18. - 20:53:56 » |
|
Nem ad semmit a letöltéskor. Arról a linkről töltöttem ami fentebb van említve a BES-verziót a legalsót.  Nekem adott kódot, és ott volt az oldalon, hogy azt kell neki beírni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Sniper
Vendég
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. November 26. - 09:14:37 » |
|
Üdv.! Sikerült telepítenem az amaze-t.  Igazad volt tényleg ott volt a kód a letöltésnél csak én voltam láma.  Most már csak azt nem tudom beállítani, hogy navigálás közbe ne kapcsoljon ki a képernyőm.  Amúgy a progi tökéletesen működik ám a magyar hang navigálás jó lenne. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Sniper
Vendég
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008. December 18. - 07:09:17 » |
|
Valaki tudna segiteni,hogy ne kapcsoljon be a képernyö pihentetö amaze közben?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
simah
Vendég
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2009. Január 17. - 15:14:16 » |
|
amikor elindítod, van olyan, hogy create new user.. aztan elszalad a keresodben az oldalra, es kapsz usename, es password.. azt beirod, majd apply.. es megy:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
toshio84
Vendég
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2009. Szeptember 13. - 20:56:55 » |
|
Szevasztok! 4napja vagyok gazdája egy bb 9500 stormnak. A problémám a gps illetve térképek. A bb mapokat nem tölti le a hivatalos oldalrol mert 4.1 és 4.2 es szoftver kell hozzá az enyém 4.7es, de Gps kapcsolat az van. Letöltöttem a googlemaps 3.02 t töltés közben kiírja nem érhető el a hálózat mert ez az alkalmazás adatkapcsolatot igényel, viszont a böngészővel tudok netezni. telepitettem az amaze progit is az pedig kommunikációs hibát ír ki. Olvasgattam ezt a forumot de kajak nem vagom mi kell hozza... kérlek segítsen valami bb guru. köszi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

Today is the longest day of my life!
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2009. Szeptember 13. - 20:58:35 » |
|
Szevasztok! 4napja vagyok gazdája egy bb 9500 stormnak. A problémám a gps illetve térképek. A bb mapokat nem tölti le a hivatalos oldalrol mert 4.1 és 4.2 es szoftver kell hozzá az enyém 4.7es, de Gps kapcsolat az van. Letöltöttem a googlemaps 3.02 t töltés közben kiírja nem érhető el a hálózat mert ez az alkalmazás adatkapcsolatot igényel, viszont a böngészővel tudok netezni. telepitettem az amaze progit is az pedig kommunikációs hibát ír ki. Olvasgattam ezt a forumot de kajak nem vagom mi kell hozza... kérlek segítsen valami bb guru. köszi
Egy topikba eleg lesz... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BB PlayBook 16GB, BB9800, BB9700, BB9105, BB8900, E71, N9300i, N9210i, HP 2510p W7, MB Pro 13'', Garmin 3760 FULL EU
|
|
| |
|
|