|
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

Today is the longest day of my life!
|
 |
« Válasz #801 Dátum: 2010. Május 10. - 13:40:07 » |
|
Én is használtam a pendive progit, mondjuk nekem elég volt egy 2-3gb-s partíció is a 16-ból. Nem tapasztaltam hibát mikor így használtam. Ma már dropbox a nyerő  off BB sajnos csak kaming szun. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BB PlayBook 16GB, BB9800, BB9700, BB9105, BB8900, E71, N9300i, N9210i, HP 2510p W7, MB Pro 13'', Garmin 3760 FULL EU
|
|
| |
|
|
Galahed
|
 |
« Válasz #802 Dátum: 2010. Május 10. - 13:53:02 » |
|
Ma már dropbox a nyerő  Az miaz?  Nem akarsz beszélni róla?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Nokia L920 WP8, HOX, i3GS, Nuvi3790, Garmin Forerunner 350
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

Today is the longest day of my life!
|
 |
« Válasz #803 Dátum: 2010. Május 10. - 14:02:50 » |
|
Az miaz?  Nem akarsz beszélni róla? dropbox.com videoval indul.  iphone es android tamogatott.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BB PlayBook 16GB, BB9800, BB9700, BB9105, BB8900, E71, N9300i, N9210i, HP 2510p W7, MB Pro 13'', Garmin 3760 FULL EU
|
|
| |
|
|
tmabati
|
 |
« Válasz #804 Dátum: 2010. Május 10. - 16:16:29 » |
|
Neztetek mar az uj t-homeos musorujsag alkalmazast? Egyuttmukodik az iptv szolgaltatassal.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Galahed
|
 |
« Válasz #805 Dátum: 2010. Május 10. - 16:44:25 » |
|
dropbox.com videoval indul.  iphone es android tamogatott. megnéztem, feltettem a MAC-re is... hát nem tudom, vannak szenzitiv file-aim is, nem biztos, hog ráakarom bizni egy ismeretlen szerverre.... maradnék a pendrive-nál...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
tmabati
|
 |
« Válasz #806 Dátum: 2010. Május 10. - 16:49:55 » |
|
megnéztem, feltettem a MAC-re is... hát nem tudom, vannak szenzitiv file-aim is, nem biztos, hog ráakarom bizni egy ismeretlen szerverre.... maradnék a pendrive-nál...
igen, de arra egyik online tár sem alkalmas. Viszont ezen tök jól lehet megosztani másokkal akár nagyobb fájlokat is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
|
|
Galahed
|
 |
« Válasz #808 Dátum: 2010. Május 11. - 07:20:59 » |
|
Raadasul nem csak az ingyenes dropbox app az app storebol amivel kezelheted a fileokat hanem a quickoffice is knnyeden kezeli. En bizonyos fileaimra hasznalom biztonsagi menteskent. Rajta van igy iphoneon es a dropboxon is Amúgy tényleg nem rossz, most már én is használom, fényképek, file-ok megosztására a családban. A MAC-re szépen beköltözik, a Windows -klienst még nem használtam, az iphone- is remekül használja. Köszi a tippet.  Viszont továbbra is kéne egy pendrive applikáció iPhone-ra.. Tippeket várok a megoldásra, az első keresés nem hozott eredményt. A cydiát néztem eddig alap repo-kkal, ott nem leltem.... ( iphone -t kábbelel bedugom a gépbe és az pendrive-ként felismeri, ennyi kellene.) előre is köszi. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
Naranek
Fórumlakó

Vorlon
|
 |
« Válasz #809 Dátum: 2010. Május 11. - 10:18:45 » |
|
Amúgy tényleg nem rossz, most már én is használom, fényképek, file-ok megosztására a családban. A MAC-re szépen beköltözik, a Windows -klienst még nem használtam, az iphone- is remekül használja. Köszi a tippet.  Viszont továbbra is kéne egy pendrive applikáció iPhone-ra.. Tippeket várok a megoldásra, az első keresés nem hozott eredményt. A cydiát néztem eddig alap repo-kkal, ott nem leltem.... ( iphone -t kábbelel bedugom a gépbe és az pendrive-ként felismeri, ennyi kellene.) előre is köszi.  Ilyen nincs jól használható, DE az iPhone Explorer-rel szépen, gyorsan tudsz USB-n keresztül másolni rá. http://www.macroplant.com/iphoneexplorer/
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
GorTen
Cikkíró
Fórum motor

Twitter account: _GorTen_ iOS_GameCenter: GorTen
|
 |
« Válasz #810 Dátum: 2010. Május 11. - 10:22:25 » |
|
Igen ám, csak éppen az iTunes kikerülése lenne a lényeg... Mert nem mindenkinek van a gépén iTunes, mert nem mindenkinek van Apple cucca amihez kellhet... Viszont egy praktikus és olcsó megoldás egy kulcstartóra fűzhető microSD olvasó  Nekem bevált 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Vezo
|
 |
« Válasz #811 Dátum: 2010. Május 12. - 20:34:27 » |
|
Ugyan áruld már el mitől az egyik leggyengébb HTC a dia??? Akku ami kicsi benne, de ezt a méretei miatt csinálták sztem, azon kívül simán tudok navigálás közben telefonálni HSPL nélkül is, míg a szifont hackelni kell ehhez, stb! Na meg a HD sem kicsi és jól látok, nem kell nagyobb méret! Köszi de ha nézed látod netbookom van nekem is minek vennék másikat, max akkor ha a fekete Acer-t egy fehér Q10-re tudnám cserélni!  mert szvsz nem egy jól sikerült típus,de nem vitázom, csak sértésre sértéssel válaszoltam  azt is csak poénból mondtam h vedd meg az asus s101-emet, bár valszeg egy, másfél honap mulva egy ipadrol fikázok mindenkit  tudomh 1 xar xerinted de én előbb probálok ki dolgokat aztán fikázok:)))) sok sikert a diával Vezo
|
|
|
|
|
Naplózva
|
iPhone 4S Note 2 tabcsi-telcsi  McBook pro 13"-- pfuu az uj mbp retina.... Szponzor??  iPad kopnak amik nem gyümölcsösök..... 
|
|
| |
|
|
gunar
|
 |
« Válasz #812 Dátum: 2010. Május 12. - 21:00:42 » |
|
mert szvsz nem egy jól sikerült típus,de nem vitázom, csak sértésre sértéssel válaszoltam  azt is csak poénból mondtam h vedd meg az asus s101-emet, bár valszeg egy, másfél honap mulva egy ipadrol fikázok mindenkit  tudomh 1 xar xerinted de én előbb probálok ki dolgokat aztán fikázok:)))) sok sikert a diával Vezo Nem tudom hol olvastál sértést tőlem és nem tudom meddig volt dia-d, gondolom nem sokáig, azért a számomra jól mutat az a sok emberke akik a mai napig dia-t használnak világszerte és az xda-n fejlesztenek rá nap mint nap, pedig az utóbbi 3évben kijött néhány ujabb gyorsabb vas! Amugy meg nem írom és nem is írtam hogy szar az ipad, csak hogy a legegyszerűbb módon, felpumpáltak 1 szifont nagyobbra és ezzel terítik be a világot! ( http://www.engadget.com/2010/05/12/fourth-generation-iphone-teardown-reveals-a4-microprocessor/ na ez az igazi necc!!!) Azt pedig tartom, ha nem tudsz rendes életet lehelni a wm-es vasadba szívesen segítek!  Kíváncsi leszek a 2.2 androiddal mit kezd majd az Apple sok vasa???
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
tmabati
|
 |
« Válasz #813 Dátum: 2010. Május 12. - 21:20:11 » |
|
Kíváncsi leszek a 2.2 androiddal mit kezd majd az Apple sok vasa???
gondolom eladnak még egyszer 50-60 millió darabot
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Galahed
|
 |
« Válasz #814 Dátum: 2010. Május 13. - 07:29:21 » |
|
használok ilyeneket, (t-pot és társai) de ez nem oldja meg a gondomat, egy idegen gép esetében. (amúgy nem életbevágó, de tartalék pendrive-ként jó lett volna, mert mig a pendrive-omat rendszerint lerakom valahol, a teló meg mindig velem van.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
|
|
gunar
|
 |
« Válasz #816 Dátum: 2010. Május 13. - 10:50:49 » |
|
gondolom eladnak még egyszer 50-60 millió darabot
Kétlem! Majd meglátjuk tényleg hozza-e azt a 2.2 amit írnak róla, mert ha igen akkor Steve-ék felköthetik a gatyájukat, bár a nokiákat is veszik rengetegen a mai napig az ahhoz szokottak, pedig a többiek már túlléptek rajtuk és a legnagyobb gyártó csak mostanában kezdi a felzárkózást! (csak 1 egyszerű hasonlat: anno a mercisek w124-ben alap felszereléssel ha München-től Bp-ig kb 8 óra alatt nem nagyon úszták meg hátfájás nélkül, mégis az volt a csúcs, pedig az egyszerű Suzuki sedan-ban 20-22 órai vezetés után (2000km) sem fájt semmim! Mindkettőt többször is kipróbáltam, tehát tapasztalat!!! Ez van a nokiával is mára és a szifont is veszik majd a fanok millioi akkor is ha lesz nála sokkal jobb is!)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
wilipi
|
 |
« Válasz #817 Dátum: 2010. Május 13. - 16:38:17 » |
|
Engem érdekelne az Iphone, a guruk nem hoznának össze egy kisokos írást, hogy mit hogyan az alapokról? Pl. én pannonos vagyok és nem is szándékozom T-re váltani, a gyorsboltos független iphone nem alternatíva, mik a buktatói a független használt iphone-nak? Hogyan lehet programokat telepíteni, csak az apple rendszerén keresztül? Gondolom ez nektek láma kérdés, ha már ezt valahol valaki összeszedte, megköszönöm a linket.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
9810
|
|
| |
|
|
Galahed
|
 |
« Válasz #818 Dátum: 2010. Május 14. - 08:18:38 » |
|
Engem érdekelne az Iphone, a guruk nem hoznának össze egy kisokos írást, hogy mit hogyan az alapokról? Pl. én pannonos vagyok és nem is szándékozom T-re váltani, a gyorsboltos független iphone nem alternatíva, mik a buktatói a független használt iphone-nak? Hogyan lehet programokat telepíteni, csak az apple rendszerén keresztül? Gondolom ez nektek láma kérdés, ha már ezt valahol valaki összeszedte, megköszönöm a linket.
vigyázz rá, hogy csak tiszta forrásból legyen, mert ha az Apple nem aktiválja (pl egy restore után - nevezhetjük hard resetnek)- akkor baj van. A független az elég ritka, jellemző a függetlenitett. Ez feltételezi a jailbreak + egyébb már illegális SW-k használatát. Az új FW-ken és új készülékeken ( új BOOT-os) meg még nyögvenyelős a dolog, Azaz szvsz ne. Legtisztább megoldás: veszel egy Dominós T-s iPhone-t majd utána + 20ezerért függetlenited. Sajna ez a helyzet.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Galahed
|
 |
« Válasz #819 Dátum: 2010. Május 14. - 08:32:23 » |
|
Végre kijött egy WIFI szinkron megoldás  Egyelőre MAC-re (ez nekem jó  ) meg plusz 9 dollár a cydiában megvehető programért http://www.getwifisync.com/
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
Pasti
Kezdő

|
 |
« Válasz #820 Dátum: 2010. Június 12. - 22:25:49 » |
|
Ha ezt a gmailes megoldást használom és külföldön vagyok, akkor is megy a szinkron? Vagy ha nincs se WiFi se roamingolni nem szeretnék, akkor a naptár, névjegyek közül semmi nem fog megjelenni az iPhoneomon? Sorry ha kicsit láma a kérdés, de még nem vagy teljesen képbe gmailben.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Blackberry 9900 (PIN: 28B9CAAB), iPhone 4, iPad 2
|
|
| |
|
GorTen
Cikkíró
Fórum motor

|
 |
« Válasz #821 Dátum: 2010. Június 12. - 22:44:59 » |
|
Más
Ha ezt a gmailes megoldást használom és külföldön vagyok, akkor is megy a szinkron? Vagy ha nincs se WiFi se roamingolni nem szeretnék, akkor a naptár, névjegyek közül semmi nem fog megjelenni az iPhoneomon? Sorry ha kicsit láma a kérdés, de még nem vagy teljesen képbe gmailben.
Kerlek torold az elozo hsz-ed elso felet mert ezt feltetted masik topikban is, ott valaszoltam is. Itt meg erre fogok: Ha arra vagy kivancsi hogy ha kulfoldon vagy es nem tudsz szinkronizalni mert nem vagy netkozelben akkor teljesen ures lesz-e a nevjegyzeked es naptarod akkor a valasz az hogy nem. Ez ugy mukodik hogy tarolja az iphone az utolso szinkron adatait es a kovetkezo szinkron eseten ha mar net kozelben leszel akkor megvizsgalja a modositasokat, legyen az iphoneon modositas vagy eppen google modositas, es e szerint frissiti a masik oldalt (ha mar net van).
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
Pasti
Kezdő

|
 |
« Válasz #822 Dátum: 2010. Június 13. - 18:46:30 » |
|
Köszi a segítséget, megyek a másik topicba:-)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Blackberry 9900 (PIN: 28B9CAAB), iPhone 4, iPad 2
|
|
| |
|
Sagiandras
Kezd ideszokni

|
 |
« Válasz #823 Dátum: 2010. Június 14. - 20:03:31 » |
|
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy cydiából telepítettem valamit, ami nem tett túl jót a 3gs lelkének! 3.1.2 restore közben a visszajelző csík a telefonon megáll kb a 3/4-nél! Próbáltam custom fw-vel is, ott kb a 98%-nál áll meg! Nem tudom rá visszatenni a 3.1.2-őt! Valaki tapasztalt már ilyet?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
2,4 Alu Macbook Pro iPhone 3GS
|
|
| |
|
GorTen
Cikkíró
Fórum motor

|
 |
« Válasz #824 Dátum: 2010. Június 14. - 20:27:54 » |
|
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy cydiából telepítettem valamit, ami nem tett túl jót a 3gs lelkének! 3.1.2 restore közben a visszajelző csík a telefonon megáll kb a 3/4-nél! Próbáltam custom fw-vel is, ott kb a 98%-nál áll meg! Nem tudom rá visszatenni a 3.1.2-őt! Valaki tapasztalt már ilyet?
Szia Akkor lehe gazban vagy... Probald meg tobbszor ujra tenni a 3.1.2-t a tanult modon  hatha... Egyelore nem tennem ra a 3.1.3-at, gyarit... Cfw-bol milyen verziot probaltal? Bar lehet 24 utan megoldodnak a korlataid 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|