2013. Május 27. - 03:55:01

Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. *

iPhone 3G S kérdések és tapasztalatok
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35   Le
  Nyomtatás  

iPhone 3G S kérdések és tapasztalatok
Szerző Üzenet
GorTen
Cikkíró
Fórum motor

Twitter account: _GorTen_ iOS_GameCenter: GorTen

« Válasz #800 Dátum: 2010. Május 10. - 13:11:06 »

Én is használtam a pendive progit, mondjuk nekem elég volt egy 2-3gb-s partíció is a 16-ból. Nem tapasztaltam hibát mikor így használtam. Ma már dropbox a nyerő Nevet
Naplózva

iPhone / iPad / MacBook
History
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

Today is the longest day of my life!

« Válasz #801 Dátum: 2010. Május 10. - 13:40:07 »

Én is használtam a pendive progit, mondjuk nekem elég volt egy 2-3gb-s partíció is a 16-ból. Nem tapasztaltam hibát mikor így használtam. Ma már dropbox a nyerő Nevet
off
BB sajnos csak kaming szun. Szomorú
Naplózva

BB PlayBook 16GB, BB9800, BB9700, BB9105, BB8900, E71, N9300i, N9210i, HP 2510p W7, MB Pro 13'', Garmin 3760 FULL EU
Galahed
Fórum motor

No One Comes Close -=Air Force=-

« Válasz #802 Dátum: 2010. Május 10. - 13:53:02 »

Ma már dropbox a nyerő Nevet

Az miaz? Mosolyog   Nem akarsz beszélni róla?
Naplózva

Nokia L920 WP8, HOX, i3GS, Nuvi3790, Garmin Forerunner 350
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

Today is the longest day of my life!

« Válasz #803 Dátum: 2010. Május 10. - 14:02:50 »

Az miaz? Mosolyog   Nem akarsz beszélni róla?
dropbox.com
videoval indul. Kacsint
iphone es android tamogatott.
Naplózva

BB PlayBook 16GB, BB9800, BB9700, BB9105, BB8900, E71, N9300i, N9210i, HP 2510p W7, MB Pro 13'', Garmin 3760 FULL EU
tmabati
Cikkíró
Fórum motor

« Válasz #804 Dátum: 2010. Május 10. - 16:16:29 »

Neztetek mar az uj t-homeos musorujsag alkalmazast?
Egyuttmukodik az iptv szolgaltatassal.
Naplózva
Galahed
Fórum motor

« Válasz #805 Dátum: 2010. Május 10. - 16:44:25 »

dropbox.com
videoval indul. Kacsint
iphone es android tamogatott.

megnéztem, feltettem a MAC-re is...  hát nem tudom, vannak szenzitiv file-aim is, nem biztos, hog ráakarom bizni egy ismeretlen szerverre....  maradnék a pendrive-nál...
Naplózva

tmabati
Cikkíró
Fórum motor

« Válasz #806 Dátum: 2010. Május 10. - 16:49:55 »

megnéztem, feltettem a MAC-re is...  hát nem tudom, vannak szenzitiv file-aim is, nem biztos, hog ráakarom bizni egy ismeretlen szerverre....  maradnék a pendrive-nál...

igen, de arra egyik online tár sem alkalmas.

Viszont ezen tök jól lehet megosztani másokkal akár nagyobb fájlokat is.
Naplózva
GorTen
Cikkíró
Fórum motor

« Válasz #807 Dátum: 2010. Május 10. - 21:45:40 »

Raadasul nem csak az ingyenes dropbox app az app storebol amivel kezelheted a fileokat hanem a quickoffice is knnyeden kezeli. En bizonyos fileaimra hasznalom biztonsagi menteskent. Rajta van igy iphoneon es a dropboxon is Kacsint
Naplózva

iPhone / iPad / MacBook
History
Galahed
Fórum motor

« Válasz #808 Dátum: 2010. Május 11. - 07:20:59 »

Raadasul nem csak az ingyenes dropbox app az app storebol amivel kezelheted a fileokat hanem a quickoffice is knnyeden kezeli. En bizonyos fileaimra hasznalom biztonsagi menteskent. Rajta van igy iphoneon es a dropboxon is Kacsint

Amúgy tényleg nem rossz, most már én is használom, fényképek, file-ok megosztására a családban. A MAC-re szépen beköltözik, a Windows -klienst még nem használtam, az iphone- is remekül használja. Köszi a tippet.  Csápol

Viszont továbbra is kéne egy pendrive applikáció iPhone-ra..

Tippeket várok a megoldásra, az első keresés nem hozott eredményt. A cydiát néztem eddig alap repo-kkal, ott nem leltem.... ( iphone -t kábbelel bedugom a gépbe és az pendrive-ként felismeri, ennyi kellene.)
előre is köszi. Mosolyog
Naplózva

Naranek
Fórumlakó

Vorlon

« Válasz #809 Dátum: 2010. Május 11. - 10:18:45 »

Amúgy tényleg nem rossz, most már én is használom, fényképek, file-ok megosztására a családban. A MAC-re szépen beköltözik, a Windows -klienst még nem használtam, az iphone- is remekül használja. Köszi a tippet.  Csápol

Viszont továbbra is kéne egy pendrive applikáció iPhone-ra..

Tippeket várok a megoldásra, az első keresés nem hozott eredményt. A cydiát néztem eddig alap repo-kkal, ott nem leltem.... ( iphone -t kábbelel bedugom a gépbe és az pendrive-ként felismeri, ennyi kellene.)
előre is köszi. Mosolyog

Ilyen nincs jól használható, DE az iPhone Explorer-rel szépen, gyorsan tudsz USB-n keresztül másolni rá. http://www.macroplant.com/iphoneexplorer/
Naplózva
GorTen
Cikkíró
Fórum motor

« Válasz #810 Dátum: 2010. Május 11. - 10:22:25 »

Ilyen nincs jól használható, DE az iPhone Explorer-rel szépen, gyorsan tudsz USB-n keresztül másolni rá. http://www.macroplant.com/iphoneexplorer/

Igen ám, csak éppen az iTunes kikerülése lenne a lényeg... Mert nem mindenkinek van a gépén iTunes, mert nem mindenkinek van Apple cucca amihez kellhet...
Viszont egy praktikus és olcsó megoldás egy kulcstartóra fűzhető microSD olvasó Kacsint Nekem bevált Nevet
Naplózva

iPhone / iPad / MacBook
History
Vezo
Fórum motor

« Válasz #811 Dátum: 2010. Május 12. - 20:34:27 »

Ugyan áruld már el mitől az egyik leggyengébb HTC a dia??? Akku ami kicsi benne, de ezt a méretei miatt csinálták sztem, azon kívül simán tudok navigálás közben telefonálni HSPL nélkül is, míg a szifont hackelni kell ehhez, stb! Na meg a HD sem kicsi és jól látok, nem kell nagyobb méret!
Köszi de ha nézed látod netbookom van nekem is minek vennék másikat, max akkor ha a fekete Acer-t egy fehér Q10-re tudnám cserélni!  Csápol
mert szvsz nem egy jól sikerült típus,de nem vitázom, csak sértésre sértéssel válaszoltam Peace
azt is csak poénból mondtam h vedd meg az asus s101-emet, bár valszeg egy, másfél honap mulva egy ipadrol fikázok mindenkit Mosolyog  tudomh 1 xar xerinted de én előbb probálok ki dolgokat aztán fikázok:))))
sok sikert a diával Vezo
Naplózva

iPhone 4S
Note 2 tabcsi-telcsi Hááát
McBook pro 13"-- pfuu az uj mbp retina.... Szponzor?? Hááát
iPad
kopnak amik nem gyümölcsösök..... Hááát
gunar
Cikkíró
Fórum motor

« Válasz #812 Dátum: 2010. Május 12. - 21:00:42 »

mert szvsz nem egy jól sikerült típus,de nem vitázom, csak sértésre sértéssel válaszoltam Peace
azt is csak poénból mondtam h vedd meg az asus s101-emet, bár valszeg egy, másfél honap mulva egy ipadrol fikázok mindenkit Mosolyog  tudomh 1 xar xerinted de én előbb probálok ki dolgokat aztán fikázok:))))
sok sikert a diával Vezo
Nem tudom hol olvastál sértést tőlem és nem tudom meddig volt dia-d, gondolom nem sokáig, azért a számomra jól mutat az a sok emberke akik a mai napig dia-t használnak világszerte és az xda-n fejlesztenek rá nap mint nap, pedig az utóbbi 3évben kijött néhány ujabb gyorsabb vas! Amugy meg nem írom és nem is írtam hogy szar az ipad, csak hogy a legegyszerűbb módon, felpumpáltak 1 szifont nagyobbra és ezzel terítik be a világot! (http://www.engadget.com/2010/05/12/fourth-generation-iphone-teardown-reveals-a4-microprocessor/   na ez az igazi necc!!!) Azt pedig tartom, ha nem tudsz rendes életet lehelni a wm-es vasadba szívesen segítek!  Mosolyog
Kíváncsi leszek a 2.2 androiddal mit kezd majd az Apple sok vasa???
Naplózva

iPhone-4 /Gericom Cinema XXL G900 (XP-W7)
Diamond segédletek
tmabati
Cikkíró
Fórum motor

« Válasz #813 Dátum: 2010. Május 12. - 21:20:11 »

Kíváncsi leszek a 2.2 androiddal mit kezd majd az Apple sok vasa???

gondolom eladnak még egyszer 50-60 millió darabot
Naplózva
Galahed
Fórum motor

« Válasz #814 Dátum: 2010. Május 13. - 07:29:21 »

használok ilyeneket, (t-pot és társai) de ez nem oldja meg a gondomat, egy idegen gép esetében. (amúgy nem életbevágó, de tartalék pendrive-ként jó lett volna, mert mig a pendrive-omat rendszerint lerakom valahol, a teló meg mindig velem van.
Naplózva

gunar
Cikkíró
Fórum motor

« Válasz #815 Dátum: 2010. Május 13. - 10:37:11 »

használok ilyeneket, (t-pot és társai) de ez nem oldja meg a gondomat, egy idegen gép esetében. (amúgy nem életbevágó, de tartalék pendrive-ként jó lett volna, mert mig a pendrive-omat rendszerint lerakom valahol, a teló meg mindig velem van.
http://szamitastechnika.vatera.hu/adathordozo/pendrive/4_gb/4gb_mini_pendrive_2_cm_usb_stick_1ev_garancia_169981127.html
ez bárhol elfér !
Naplózva

Diamond segédletek
gunar
Cikkíró
Fórum motor

« Válasz #816 Dátum: 2010. Május 13. - 10:50:49 »

gondolom eladnak még egyszer 50-60 millió darabot
Kétlem! Majd meglátjuk tényleg hozza-e azt a 2.2 amit írnak róla, mert ha igen akkor Steve-ék felköthetik a gatyájukat, bár a nokiákat is veszik rengetegen a mai napig az ahhoz szokottak, pedig a többiek már túlléptek rajtuk és a legnagyobb gyártó csak mostanában kezdi a felzárkózást!

(csak 1 egyszerű hasonlat: anno a mercisek w124-ben alap felszereléssel ha München-től Bp-ig kb 8 óra alatt nem nagyon úszták meg hátfájás nélkül, mégis az volt a csúcs, pedig az egyszerű Suzuki sedan-ban 20-22 órai vezetés után (2000km) sem fájt semmim! Mindkettőt többször is kipróbáltam, tehát tapasztalat!!! Ez van a nokiával is mára és a szifont is veszik majd a fanok millioi akkor is ha lesz nála sokkal jobb is!)
Naplózva

Diamond segédletek
wilipi
Cikkíró
PDA függő

« Válasz #817 Dátum: 2010. Május 13. - 16:38:17 »

Engem érdekelne az Iphone, a guruk nem hoznának össze egy kisokos írást, hogy mit hogyan az alapokról?
Pl. én pannonos vagyok és nem is szándékozom T-re váltani, a gyorsboltos független iphone nem alternatíva, mik a buktatói a független használt iphone-nak? Hogyan lehet programokat telepíteni, csak az apple rendszerén keresztül? Gondolom ez nektek láma kérdés, ha már ezt valahol valaki összeszedte, megköszönöm a linket.

Naplózva

9810
Galahed
Fórum motor

« Válasz #818 Dátum: 2010. Május 14. - 08:18:38 »

Engem érdekelne az Iphone, a guruk nem hoznának össze egy kisokos írást, hogy mit hogyan az alapokról?
Pl. én pannonos vagyok és nem is szándékozom T-re váltani, a gyorsboltos független iphone nem alternatíva, mik a buktatói a független használt iphone-nak? Hogyan lehet programokat telepíteni, csak az apple rendszerén keresztül? Gondolom ez nektek láma kérdés, ha már ezt valahol valaki összeszedte, megköszönöm a linket.

vigyázz rá, hogy csak tiszta forrásból legyen, mert ha az Apple nem aktiválja (pl egy restore után - nevezhetjük hard resetnek)- akkor baj van.
A független az elég ritka, jellemző a függetlenitett. Ez feltételezi a jailbreak + egyébb  már illegális SW-k használatát.
Az új FW-ken és új  készülékeken ( új BOOT-os) meg még nyögvenyelős a dolog, Azaz  szvsz ne.

Legtisztább megoldás: veszel egy Dominós T-s iPhone-t majd utána + 20ezerért függetlenited. Sajna ez a helyzet.

Naplózva

Galahed
Fórum motor

« Válasz #819 Dátum: 2010. Május 14. - 08:32:23 »

Végre kijött egy WIFI szinkron megoldás  Csápol

Egyelőre MAC-re (ez nekem jó   Vigyorog  Csápol )  meg plusz 9 dollár a cydiában megvehető programért

http://www.getwifisync.com/
Naplózva

Pasti
Kezdő
*

« Válasz #820 Dátum: 2010. Június 12. - 22:25:49 »

Ha ezt a gmailes megoldást használom és külföldön vagyok, akkor is megy a szinkron? Vagy  ha nincs se WiFi se roamingolni nem szeretnék, akkor a naptár, névjegyek közül semmi nem fog megjelenni az iPhoneomon? Sorry ha kicsit láma a kérdés, de még nem vagy teljesen képbe gmailben.
Naplózva

Blackberry 9900 (PIN: 28B9CAAB), iPhone 4, iPad 2
GorTen
Cikkíró
Fórum motor

« Válasz #821 Dátum: 2010. Június 12. - 22:44:59 »

Más

Ha ezt a gmailes megoldást használom és külföldön vagyok, akkor is megy a szinkron? Vagy  ha nincs se WiFi se roamingolni nem szeretnék, akkor a naptár, névjegyek közül semmi nem fog megjelenni az iPhoneomon? Sorry ha kicsit láma a kérdés, de még nem vagy teljesen képbe gmailben.

Kerlek torold az elozo hsz-ed elso felet mert ezt feltetted masik topikban is, ott valaszoltam is.
Itt meg erre fogok:
Ha arra vagy kivancsi hogy ha kulfoldon vagy es nem tudsz szinkronizalni mert nem vagy netkozelben akkor teljesen ures lesz-e a nevjegyzeked es naptarod akkor a valasz az hogy nem.
Ez ugy mukodik hogy tarolja az iphone az utolso szinkron adatait es a kovetkezo szinkron eseten ha mar net kozelben leszel akkor megvizsgalja a modositasokat, legyen az iphoneon modositas vagy eppen google modositas, es e szerint frissiti a masik oldalt (ha mar net van).
Naplózva

iPhone / iPad / MacBook
History
Pasti
Kezdő
*

« Válasz #822 Dátum: 2010. Június 13. - 18:46:30 »

Köszi a segítséget, megyek a másik topicba:-)
Naplózva

Blackberry 9900 (PIN: 28B9CAAB), iPhone 4, iPad 2
Sagiandras
Kezd ideszokni
**

« Válasz #823 Dátum: 2010. Június 14. - 20:03:31 »

Sziasztok! Olyan gondom van, hogy cydiából telepítettem valamit, ami nem tett túl jót a 3gs lelkének! 3.1.2 restore közben a visszajelző csík a telefonon megáll kb a 3/4-nél! Próbáltam custom fw-vel is, ott kb a 98%-nál áll meg! Nem tudom rá visszatenni a 3.1.2-őt! Valaki tapasztalt már ilyet?
Naplózva

2,4 Alu Macbook Pro
iPhone 3GS
GorTen
Cikkíró
Fórum motor

« Válasz #824 Dátum: 2010. Június 14. - 20:27:54 »

Sziasztok! Olyan gondom van, hogy cydiából telepítettem valamit, ami nem tett túl jót a 3gs lelkének! 3.1.2 restore közben a visszajelző csík a telefonon megáll kb a 3/4-nél! Próbáltam custom fw-vel is, ott kb a 98%-nál áll meg! Nem tudom rá visszatenni a 3.1.2-őt! Valaki tapasztalt már ilyet?

Szia
Akkor lehe gazban vagy... Probald meg tobbszor ujra tenni a 3.1.2-t a tanult modon Kacsint hatha... Egyelore nem tennem ra a 3.1.3-at, gyarit... Cfw-bol milyen verziot probaltal?
Bar lehet 24 utan megoldodnak a korlataid Kacsint
Naplózva

iPhone / iPad / MacBook
History

Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: