Menyét
Kezdő

|
 |
« Dátum: 2009. November 26. - 01:06:52 » |
|
Gondoltam, ne offoljuk szét a hd2 topicot. Mit tudtok erről a kis kütyüről? Tisztára mint a Nokia n900. Kár, hogy a Motorola állítólag kivonul Magyarországról.
A németeknél Vodafonos lesz, úgy tudom.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban , az optimista a fényt az alagút végén, a mozdonyvezető meg 2 idiótát a síneken
|
|
| |
|
|
KwiHa
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2009. November 26. - 01:40:06 » |
|
Inkabbaz Xperiahoz hasonlitanam kulsore, ahhoz hasonloan szogletes es lapos. Tetszik! 1 honapig nyuztam egy HTC G1es Androidos cuccot es az alapjan tetszik. Kellemesen otvozi a Symbian stabilitasat es a WM buheralhatosagat. En gyurok ra, januarban valoszinuleg szerzek egyet magamnak. Ha az Android atlepi az altalam hianyolt dolgokat, akkor lesz belole elsodleges keszulek, addig meg elvagyok az Xperiammal sot tovabb is. A topikot talan at kellene nevezni Milestone/Droid -ra, hiszen tobben ismerik a Droid nevet, ezt probalta az Motorola bedobni a koztudatba. Gondoltam, ne offoljuk szét a hd2 topicot. Mit tudtok erről a kis kütyüről? Tisztára mint a Nokia n900. Kár, hogy a Motorola állítólag kivonul Magyarországról.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
XPERIA X1  , "There can be only one..." A.Droid: Nexus One, HTC Desire Z, Sam.i927  BB: 9810 Csatlakozz a DropBoxhoz es 500MB extra tarhelyet kapsz, 2.5GB indulaskor. Adat/file sync laptop-PC-mobil kozott: http://db.tt/H3MJxLb
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

Today is the longest day of my life!
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2009. November 26. - 11:02:52 » |
|
...Kellemesen otvozi a Symbian stabilitasat es a WM buheralhatosagat. ... ezt olyan szepen irtad.  A topikot talan at kellene nevezni Milestone/Droid -ra, hiszen tobben ismerik a Droid nevet, ezt probalta az Motorola bedobni a koztudatba.
modositottam, mert tenyleg nem egyertelmu.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BB PlayBook 16GB, BB9800, BB9700, BB9105, BB8900, E71, N9300i, N9210i, HP 2510p W7, MB Pro 13'', Garmin 3760 FULL EU
|
|
| |
|
|
xanadu
Vendég
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2009. November 26. - 16:38:21 » |
|
Gondoltam, ne offoljuk szét a hd2 topicot. Mit tudtok erről a kis kütyüről? Tisztára mint a Nokia n900. Kár, hogy a Motorola állítólag kivonul Magyarországról.
Pontosabban a német Vodafonnál is lesz; az O2 Deutschlandnál már van, 1 EUR+ 24havi részlet, 24x20 EUR az ára, függetlenül, feltétel a fizetőképességi vizsgálat. Más német forrásból 499.99 EUR, ideszállítás +14.95 EUR, gari 36 hónap, Nyeu térképekkel. Nekem egy már úton van 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
xanadu
Vendég
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2009. November 26. - 16:41:53 » |
|
Inkabbaz Xperiahoz hasonlitanam kulsore, ahhoz hasonloan szogletes es lapos. Tetszik! 1 honapig nyuztam egy HTC G1es Androidos cuccot es az alapjan tetszik. Kellemesen otvozi a Symbian stabilitasat es a WM buheralhatosagat. En gyurok ra, januarban valoszinuleg szerzek egyet magamnak. Ha az Android atlepi az altalam hianyolt dolgokat, akkor lesz belole elsodleges keszulek, addig meg elvagyok az Xperiammal sot tovabb is.
A topikot talan at kellene nevezni Milestone/Droid -ra, hiszen tobben ismerik a Droid nevet, ezt probalta az Motorola bedobni a koztudatba.
Volt Motorola Motomingem, az szépen ötvözte a Linux stabilitását és a Motorola minőségi anyaghasználatát, remélem, ez is olyan lesz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
itanczos
Cikkíró
Fórum motor

ROM buheráló / ex Gregory
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2009. November 26. - 17:13:19 » |
|
Volt Motorola Motomingem, az szépen ötvözte a Linux stabilitását és a Motorola minőségi anyaghasználatát, remélem, ez is olyan lesz.
Sörözésre már nálad lesz? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
iPhone4 16GB Concorde TAB 7.1 Android miniPC: mk808
|
|
| |
|
|
xanadu
Vendég
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2009. November 26. - 17:15:57 » |
|
Sörözésre már nálad lesz?  Elméletileg igen, hétfőre várható.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
itanczos
Cikkíró
Fórum motor

ROM buheráló / ex Gregory
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2009. November 26. - 21:09:15 » |
|
Elméletileg igen, hétfőre várható.
Szuper, kíváncsi vagyok rá! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
iPhone4 16GB Concorde TAB 7.1 Android miniPC: mk808
|
|
| |
|
|
gunar
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2009. November 26. - 21:25:51 » |
|
Elméletileg igen, hétfőre várható.
Na erre én is kíváncsi vagyok, remélem eljutok végre 1 talira!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
|
|
KwiHa
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2010. Január 11. - 10:18:04 » |
|
NEkem tetszik de meg nem erte el azt az arszintet amit hajlando vagyok kiadni egy telefonert. Remelem a Nexus One koruli felhajtas miatt leesik ennek az ara es akkor talan januar vege fele beruhazok egyre. Mert ugye HW bill. nelkul csak kvarcjatek a telefon... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
XPERIA X1  , "There can be only one..." A.Droid: Nexus One, HTC Desire Z, Sam.i927  BB: 9810 Csatlakozz a DropBoxhoz es 500MB extra tarhelyet kapsz, 2.5GB indulaskor. Adat/file sync laptop-PC-mobil kozott: http://db.tt/H3MJxLb
|
|
| |
|
|
xanadu
Vendég
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2010. Január 11. - 11:09:44 » |
|
NEkem tetszik de meg nem erte el azt az arszintet amit hajlando vagyok kiadni egy telefonert. Remelem a Nexus One koruli felhajtas miatt leesik ennek az ara es akkor talan januar vege fele beruhazok egyre. Mert ugye HW bill. nelkul csak kvarcjatek a telefon...  Szólj rám, ha az ár barátibb lesz; itthon most az újat 117 ezerért mérik, valószínűleg 1-2 hónapon belül 100 alá fog csökkenni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
gabiataxis
Fórumlakó

|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2010. Január 14. - 21:54:05 » |
|
Xanadu, neked nincs ? Vagy lemaradtam? Engem is érdekel.. ez vagy nexus one:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Omnia II. (varia rom ) Nagy gáz, kis szerencse!
|
|
| |
|
|
xanadu
Vendég
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2010. Január 15. - 08:08:10 » |
|
Xanadu, neked nincs ? Vagy lemaradtam? Engem is érdekel.. ez vagy nexus one:)
Nincs, vettem egyet, igaz, de nem jött meg. Szerencsére az árát visszakaptam, így anyagi kár nem ért. Gondolkodom, hogy a herot el kellene adnom, és venni egy Milestone-t, a Hero kicsit unalmas, megy rajta minden, attól kezdve nem tud igazán lekötni. A laptopokkal is így vagyok, hardveres, plusz perifériákkal mindent belepakolok windows alatt, a gpstől a digitális tv-n át a bluetooth hangfalakig, attól unalmas; ekkor megcsinálom ugyanezeket Linux alatt is és vége, nincs több kihívás, mennek a levesbe. A hardveres billentyűzet érdekelne főleg a Milestone-ban, de ha belegondolok, hogy a blue angel esetében is kb. egyszer használtam egy év alatt, nem is tudom, hogy kell-e nekem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
Pdafan01
Kezdő

|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2010. Július 06. - 10:41:28 » |
|
Gyorsboltban kipróbáltam a Milestone-t és elég jó,nekem is nagyon bejön,bár most a SE féle Xperia sorozat jön még be nagyon. Nem tudom melyik a jobb.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|