2013. Május 25. - 21:02:25

Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. *

HP Ipaq RZ1710
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  

HP Ipaq RZ1710
Szerző Üzenet
soundman
Kezd ideszokni
**

Motorola Defy

« Dátum: 2010. Január 19. - 22:45:48 »

Egy ismerősöm kapott egy használt HP Ipaq RZ1710 típusú PDA-t. Sajnos nem lehet frissíteni a Win2003 SE op.rendszert újabbra, így a 32 Ramból  27 MB érhető el a PDA elindítása után. Így szűzen indítva PDA-t az op.rendszer a a Storage és Program között cca. 9 -9 MB-ra osztja szét a 27 MB-ból megmaradt 17 MB Free Ram méretet. Alapból csak navi céljára használná ismerősöm a HP PDA-t iGo 2006-tal. Fel is települ szépen az iGo, azonban kevés neki Program memória mérete.

Nem lehet valahogy - reg. bejegyzés? - rögzíteni a Memória menüben a csúszkát, hogy a Storage 3 MB-t, a Program pedig 14 MB-t mutasson??

A próbálkozásaim szerint ennyi memóriaméret kell, hogy egy hosszabb útvonaltervezésre is legyen elegendő szabad memória.

A HP RZ1710-ben van egy 10 MB-os méretű Ipaq File Store. Nem lehet valahogy ezt a File Storage-t, vagy ha van benne Extended ROM akkor Big Storage-al megnövelni a belső memória méretét?

Ha van valakinek ötlete kérem segítsen.
Naplózva
farkzoli
Kezdő
*

« Válasz #1 Dátum: 2010. Január 20. - 12:17:29 »

Nem lehet valahogy - reg. bejegyzés? - rögzíteni a Memória menüben a csúszkát, hogy a Storage 3 MB-t, a Program pedig 14 MB-t mutasson??
Nem marad ott a csuszka, ahová elhúzod?
Naplózva

Az új kedvenc: Fusi T830 Mosolyog
2ma
Cikkíró
PDA függő

« Válasz #2 Dátum: 2010. Január 20. - 12:31:27 »

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=910792&postcount=1

Ezzel a kis registry hackkel megoldható,hogy ott maradjon a csúszka.anno még qtek s110-esen használtam!

Vigyázat!A registry buhera tönkreteheti a készüléket,a fenti link alatt található megoldás használatából eredő bárminemű károsodás után semmilyen felelősséget nem vállalok,mindenki saját felelősségére használja!!
Naplózva
farkzoli
Kezdő
*

« Válasz #3 Dátum: 2010. Január 20. - 12:34:43 »

A HP RZ1710-ben van egy 10 MB-os méretű Ipaq File Store. Nem lehet valahogy ezt a File Storage-t, vagy ha van benne Extended ROM akkor Big Storage-al megnövelni a belső memória méretét?
A file store valami elkülönített terület, mint a wm5ben a storage mem/program mem.
Naplózva

farkzoli
Kezdő
*

« Válasz #4 Dátum: 2010. Január 20. - 19:33:31 »

Na megnéztem. Ha kb. 2 megabájt free marad a storage oldalon, akkor már nem ugrik vissza középre.
Naplózva

soundman
Kezd ideszokni
**

Motorola Defy

« Válasz #5 Dátum: 2010. Január 21. - 22:02:19 »

Egy idő után visszaáll középre, és köztudott, hogy a WinMo-kon kell Resetelni, akkor pedig alapból középen áll a Mem.csúszka. Sír
Naplózva
soundman
Kezd ideszokni
**

Motorola Defy

« Válasz #6 Dátum: 2010. Január 21. - 22:06:35 »

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=910792&postcount=1

Ezzel a kis registry hackkel megoldható,hogy ott maradjon a csúszka.anno még qtek s110-esen használtam!

Vigyázat!A registry buhera tönkreteheti a készüléket,a fenti link alatt található megoldás használatából eredő bárminemű károsodás után semmilyen felelősséget nem vállalok,mindenki saját felelősségére használja!!

Köszönöm a segítséget, megnézem mi változik.  Kacsint
Naplózva
vastyan
Kezdő
*

« Válasz #7 Dátum: 2010. Június 03. - 08:50:10 »

Szervusztok!

Mi a véleményetek a szóban forgó készülékről.Még nem vettem meg csak szándékomban áll,mert occsó Nevet pénzér lehet megvennem egy szinte használaton kívülit.
Kezdésnek megfelel igaz?Annyi hogy német a ROM de szeretném ha angol lenne mert azzal boldogulok.Egy angol ROM tehát nem ártana.Valaki?
Naplózva
májkel
Alapító
Fórum motor

moderátor

« Válasz #8 Dátum: 2010. Június 03. - 16:55:53 »

Szervusztok!

Mi a véleményetek a szóban forgó készülékről.Még nem vettem meg csak szándékomban áll,mert occsó Nevet pénzér lehet megvennem egy szinte használaton kívülit.
Kezdésnek megfelel igaz?Annyi hogy német a ROM de szeretném ha angol lenne mert azzal boldogulok.Egy angol ROM tehát nem ártana.Valaki?
szerintem jobb ha elfelejted, esetleg ha ingyen adják
nem fogsz találni hozzá semmiféle támogatást
oszt mennyit kérnének érte?
Naplózva

Google Nexus4
MDA III XplodeWM6.5 
Garmin Mobile10
Acer Aspire One 3G
>Speedfitness<
farkzoli
Kezdő
*

« Válasz #9 Dátum: 2010. Június 04. - 08:23:00 »

Szervusztok!

Attól függ, mire kell. A gép teljesen alapszintű, csak infra+kábel, kevés mem, nem túl nagy akku. Számológépnek pl. a Qcalc-al kifogástalan. Kacsint Pár érdekes játék jól szalad rajta (Girders, Robo for Pocket PC...) Én 1500-ért vettem az enyimet, mélymerült akkuval Vigyorog azóta is röstellem a pofámat, mert a gazdája üzemképtelennek hitte. Figyelj, hogy megvan-e hozzá az usb kábel, mert az spéci.
Naplózva

Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: