|
Killer
|
 |
« Válasz #600 Dátum: 2010. December 10. - 19:05:07 » |
|
üdv esetleg valaki tudja h honnan lehet eredeti wm 6.5 v 6.1 et letölteni??
6.5 nincs rá hivatalos a másikat az xdaról. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=254
|
|
|
|
|
Naplózva
|
SE Xperia X1 , DELL 6320.LENOVO B570,ZTE Blade (hibátlan),Xperia U,Xperia P.SGS III.SG Note II.
|
|
| |
|
énoo
Kezdő

|
 |
« Válasz #601 Dátum: 2010. December 11. - 12:04:44 » |
|
és akk esetleg wm 6 eredeti vagy vmilyen magyar nyelvűt tudsz ajánlani??
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Killer
|
 |
« Válasz #602 Dátum: 2010. December 11. - 22:00:56 » |
|
Magyar nyelvű nincs utólag telepíthető a magyarítás de nem ajánlott mert az összes változat beteg valahol.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
SE Xperia X1 , DELL 6320.LENOVO B570,ZTE Blade (hibátlan),Xperia U,Xperia P.SGS III.SG Note II.
|
|
| |
|
farkzoli
Kezdő

|
 |
« Válasz #603 Dátum: 2010. December 13. - 15:22:34 » |
|
Hivatalosan csak wm6-ot adott ki a HTC, ez a filenev, valahol az xda-n is megtalálható: HTC_TyTN_WWE_3.54.255.3_6275_1.48.00.10_108.zip A wm6.5-ek általában kínosan futnak a Hermesen, de van sikerültebb is, ez pl: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=745486Gyakran megjelenítési gondok is vannak az alsó gombsor miatt a 6.5-nél. Egy 6/6.1 rom szerintem körökkel gördülékenyebb.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Az új kedvenc: Fusi T830 
|
|
| |
|
énoo
Kezdő

|
 |
« Válasz #604 Dátum: 2010. December 14. - 17:21:18 » |
|
ok köszönöm a segítségeket!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
swacsa
Kezdő

|
 |
« Válasz #605 Dátum: 2011. április 18. - 10:16:44 » |
|
Olvasgattam már elég sokféle fórumot/leírást. Ha jól értem először az SSPL-es kiütést kell megcsinálni, aztán belépni a Bootloaderbe, és utána lehet telepíteni az új ROM-ot. Jól látom a folyamatot?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
farkzoli
Kezdő

|
 |
« Válasz #606 Dátum: 2011. április 18. - 10:34:08 » |
|
Olvasgattam már elég sokféle fórumot/leírást. Ha jól értem először az SSPL-es kiütést kell megcsinálni, aztán belépni a Bootloaderbe, és utána lehet telepíteni az új ROM-ot. Jól látom a folyamatot?
Igen, ahhoz, hogy nemhivatalos, főzött romokat is feltehess, először kell a hard spl. A hivatalosan kiadott romokhoz nem szükséges.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
swacsa
Kezdő

|
 |
« Válasz #607 Dátum: 2011. április 18. - 11:27:12 » |
|
Igen, ahhoz, hogy nemhivatalos, főzött romokat is feltehess, először kell a hard spl. A hivatalosan kiadott romokhoz nem szükséges.
ok. És akkor honnan tudom hogy a hard SPL kész? Ezt követtem, feltettem a telóra, elindítottam: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=293651És most ezt írja ki: HERM 300 IPL-SSPL by DES HERM300 SPL-1.09.ds Aztán itt megállt, lefagyott.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Killer
|
 |
« Válasz #608 Dátum: 2011. április 18. - 13:12:39 » |
|
Ha emlékeim nem csalnak ez már egyí hard SPL nyomj egy sr és kész aztán rakhatod a romokat de csak ovatossanl.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
swacsa
Kezdő

|
 |
« Válasz #609 Dátum: 2011. április 19. - 12:05:21 » |
|
Ha emlékeim nem csalnak ez már egyí hard SPL nyomj egy sr és kész aztán rakhatod a romokat de csak ovatossanl.
"To enter the Bootloader on a HTC Hermes device, press down both the right hand side POWER button and the left hand side OK button, then using the stylus the RESET button on the bottom. " Egy újraindítás után a fenti bill kombóval belépve ide viszont csak ezt írja ki: Herm300 IPL-1.01 HERM300 SPL-2.03 Tehát a Hard reset mégse sikeres...szenvedek ezzel tovább 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
farkzoli
Kezdő

|
 |
« Válasz #610 Dátum: 2011. április 19. - 14:30:53 » |
|
"To enter the Bootloader on a HTC Hermes device, press down both the right hand side POWER button and the left hand side OK button, then using the stylus the RESET button on the bottom. " Egy újraindítás után a fenti bill kombóval belépve ide viszont csak ezt írja ki: Herm300 IPL-1.01 HERM300 SPL-2.03 Tehát a Hard reset mégse sikeres...szenvedek ezzel tovább  Ez egyébként a tuti hard-spl és sim unlock: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=293665Működik már? Látom kérdezel a másik topikban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Killer
|
 |
« Válasz #611 Dátum: 2011. április 19. - 16:06:37 » |
|
"To enter the Bootloader on a HTC Hermes device, press down both the right hand side POWER button and the left hand side OK button, then using the stylus the RESET button on the bottom. " Egy újraindítás után a fenti bill kombóval belépve ide viszont csak ezt írja ki: Herm300 IPL-1.01 HERM300 SPL-2.03 Tehát a Hard reset mégse sikeres...szenvedek ezzel tovább  Na ez a gyári 2.03 SPL ami a WM6 hozománya ezt egy kicsit trükkösebb hard SPL re csinálni mert előbb vissza kell butítani hogy ne 2.03 legyen hanem alacsonyabb de az sem megy csak úgy mert nem lehet össze vissza ugrálni csak egy metodus alapján de már erre nem emlékszem viszont megpróbálom előkaparni az oldalt ahol le volt írva minden persze ha még létezik ha kell.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
swacsa
Kezdő

|
 |
« Válasz #612 Dátum: 2011. április 20. - 13:13:07 » |
|
Na ez a gyári 2.03 SPL ami a WM6 hozománya ezt egy kicsit trükkösebb hard SPL re csinálni mert előbb vissza kell butítani hogy ne 2.03 legyen hanem alacsonyabb de az sem megy csak úgy mert nem lehet össze vissza ugrálni csak egy metodus alapján de már erre nem emlékszem viszont megpróbálom előkaparni az oldalt ahol le volt írva minden persze ha még létezik ha kell.
Hát nem megy a Wifim (ha bekapcsolom lefagy), és az Exchange szerverről se tudja letölteni a leveleimet (most épp a 0x80072F06 hibát adja) valószínűleg tanúsítvány hiba amitt, viszont ahol megoldást írtak az is ROM frissítés. Szóval úgy néz ki nincs más mód, de ha egyszerűbb nekem az is jó ha androidot teszek rá... Amúgy milyen kifejezésre érdemes keresni most? "SPL version downgrade"  ?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
balogapu
Kezdő

|
 |
« Válasz #613 Dátum: 2012. Május 21. - 07:22:51 » |
|
Sziasztok. Tudom ez nem a megfelelő topik de ide ez a legfrissebb és ezért írok ide.Van egy htc spv m3100-am,wm6-al.Szeretnék feltenni egy 6.5-öt de az a problémám, hogy amint bejön a bootloader a képernyőn azonnal kikapcsol az active sync.A bootloader képernyő alján mutatja hogy usb de nincs kapcsolat.Manuálisan hogyan lehet előhívni a bootloadert?Milyen gombkombinációt kell megnyomni?Mit kell beállítani hogy ez műküdjön? ROM version: Schap's 3.57a ROM date: 07/10/07 Radio version: 1.16.00.00 Protocol version: 32.53.7018.01H CPU: Samsung Speed: 400Mhz Ram size: 64 MB Flash size: 128 MB Data bus: 32bit Storage size: 53.14 MB Display resolution: 240X320 Colors: 65536 Model No.: HERM100 Windows Mobile 6 Professional CE OS 5.2.1437 (build 17944.0.3.1) Tudnátok-e nekem segíteni? Előre is köszönöm. Sziasztok.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
domi007
Cikkíró
Fórum motor

ahogy HBK mondaná: friss vér :)
|
 |
« Válasz #614 Dátum: 2012. Május 21. - 14:17:59 » |
|
Sziasztok. Tudom ez nem a megfelelő topik de ide ez a legfrissebb és ezért írok ide.Van egy htc spv m3100-am,wm6-al.Szeretnék feltenni egy 6.5-öt de az a problémám, hogy amint bejön a bootloader a képernyőn azonnal kikapcsol az active sync.A bootloader képernyő alján mutatja hogy usb de nincs kapcsolat.Manuálisan hogyan lehet előhívni a bootloadert?Milyen gombkombinációt kell megnyomni?Mit kell beállítani hogy ez műküdjön? ROM version: Schap's 3.57a ROM date: 07/10/07 Radio version: 1.16.00.00 Protocol version: 32.53.7018.01H CPU: Samsung Speed: 400Mhz Ram size: 64 MB Flash size: 128 MB Data bus: 32bit Storage size: 53.14 MB Display resolution: 240X320 Colors: 65536 Model No.: HERM100 Windows Mobile 6 Professional CE OS 5.2.1437 (build 17944.0.3.1) Tudnátok-e nekem segíteni? Előre is köszönöm. Sziasztok.
Az AS nem is kell a ROM-frissítéshez, ha beraktad bootloaderbe, akkor indítsd az exét amit letöltöttél és next-next-finish. Dedista: Sajnálom de én is úgy tudtam, hogy ilyennel már senki nem foglalkozik, meglepett a cég létezése, szóval nem tudok segíteni. iPhoneról küldve TapaTalk segítségével.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
balogapu
Kezdő

|
 |
« Válasz #615 Dátum: 2012. Május 21. - 19:43:19 » |
|
Az AS nem is kell a ROM-frissítéshez, ha beraktad bootloaderbe, akkor indítsd az exét amit letöltöttél és next-next-finish.
Dedista: Sajnálom de én is úgy tudtam, hogy ilyennel már senki nem foglalkozik, meglepett a cég létezése, szóval nem tudok segíteni.
iPhoneról küldve TapaTalk segítségével.
Csak az a baj hogy foggalmam sincs hogy hogyan kell berakni bootloaderbe úgy hogy a gép is felismerje.de rajta vagyok kb.4napja.Légyszives egy kicsit több helpet ha lehet.Köszönöm.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
domi007
Cikkíró
Fórum motor

|
 |
« Válasz #616 Dátum: 2012. Május 21. - 21:16:07 » |
|
Csak az a baj hogy foggalmam sincs hogy hogyan kell berakni bootloaderbe úgy hogy a gép is felismerje.de rajta vagyok kb.4napja.Légyszives egy kicsit több helpet ha lehet.Köszönöm.
Mivel azt írtad, hogy a Bootloader képernyő alján azt írja, hogy USB, ezért azt hittem tudod, hogyan kell bootloaderbe rakni. De akkor itt van a módja: Hold Camera + Power buttons together and reset with stylus vagy: Hold Ok + Power buttons together and reset with stylus Innen: http://forum.xda-developers.com/wiki/HTC_HermesKövetkező lépés: kiválasztasz egy megfelelő ROMot, pl ő: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=458456A tetején ott van, mit kell tenned flash előtt: 1. HardSPL flashelése 2. OEM-AT&T ROM flashelése Látom, hogy már most is főzött ROMod van, de ki tudja ahhoz milyen SPL ment fel, szóval egyszerűbb követni az utasításokat. Felrakod az SPL-t, meg az OEM-ROMot aztán felflasheled a főzöttet amit letöltöttél és készen vagy. Utána ahogy kész a flash még nyomsz neki egy hard-resetet: Hold Both soft keys in while pushing in Reset button with stylus When prompted push Green Talk Button to clear data (soft keys: az ötirányú D-pad két oldalán lévő "-" gomb vagy a billentyűzet tetején lévő két "-" gomb, már nem tudom pontosan melyik). Flashelés: bootloaderbe rakod a gépet, aztán futtatod az exét (előtte kicsomagolsz minden fájlt egy mappába). Menjek bele ennél is mélyebben? Ha szükséges megteszem, csak szólj 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
|
GorTen
Cikkíró
Fórum motor

Twitter account: _GorTen_ iOS_GameCenter: GorTen
|
 |
« Válasz #618 Dátum: 2012. Május 22. - 07:32:54 » |
|
Jaj de régen láttam ezt a topicot  Régi szép idők...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
balogapu
Kezdő

|
 |
« Válasz #619 Dátum: 2012. Május 22. - 19:56:33 » |
|
Menjek bele ennél is mélyebben? Ha szükséges megteszem, csak szólj  Ez is már óriási segítség.Hálám örökké üldözni fog.A bootloader úgy jött nekem eddig be, hogy elindítottam egy állítólag eredeti wm6 rom telepítőjét.A fájl neve "HTC_TyTN_WWE_3.54.255.3_6275_1.48.00.10_108.exe".Aztán nem csinált semmit.A segítségeddel már feltoltam ezt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=745486 .A 2-es verziót.És a Hard-SPL-V7-et.Gyorsabb lett,szebb lett, több funkciója van, de eszi az akkut.Lehet visszarakok egy wm6-ot de valami főzöttet.Ha mégis helpre lenne szükségem kereshetlek? Ohh...Még valami.Az egyik ismerősömnek van egy hp ipaq h6340 wince 4-el(ha van ilyen).Azt lehet frissíteni?Esetleg wm5-re?Vagy 6-ra?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
domi007
Cikkíró
Fórum motor

|
 |
« Válasz #620 Dátum: 2012. Május 22. - 22:40:45 » |
|
Ez is már óriási segítség.Hálám örökké üldözni fog.A bootloader úgy jött nekem eddig be, hogy elindítottam egy állítólag eredeti wm6 rom telepítőjét.A fájl neve "HTC_TyTN_WWE_3.54.255.3_6275_1.48.00.10_108.exe".Aztán nem csinált semmit.A segítségeddel már feltoltam ezt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=745486 .A 2-es verziót.És a Hard-SPL-V7-et.Gyorsabb lett,szebb lett, több funkciója van, de eszi az akkut.Lehet visszarakok egy wm6-ot de valami főzöttet.Ha mégis helpre lenne szükségem kereshetlek? Ohh...Még valami.Az egyik ismerősömnek van egy hp ipaq h6340 wince 4-el(ha van ilyen).Azt lehet frissíteni?Esetleg wm5-re?Vagy 6-ra? nyugodtan kereshetsz, legfeljebb kicsit késve válaszolok  Az a HP inkább Winows Mobile PocketPC 2003-al van ellátva, mint általában az ilyen korú PDAk. A  barátom segítségével kiderítettem, hogy sajnos hardveresen nem támogat frissebb Windowst (64MB-on tárolja a rendszert, és ennyin (leegyszerűsítve a problémát) nem fér el egyszerűen sem a WM5, sem a WM6). DOMy
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
domi007
Cikkíró
Fórum motor

|
 |
« Válasz #621 Dátum: 2012. Május 22. - 22:41:48 » |
|
Jaj de régen láttam ezt a topicot  Régi szép idők... hát még én  nekem csak titinII-m volt (*van) de azért flashelni még ezt is tudom 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
balogapu
Kezdő

|
 |
« Válasz #622 Dátum: 2012. Május 23. - 13:12:29 » |
|
sziasztok. letöltöttem ezt: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5456293&postcount=2a baj csak az hogy ebben nincs csak egy nk.nbf fájl.hogyan rakjam fel ezt a romot ha nincs hozzá telepítő?kipróbáltam egy-két másik telepítővel de nem ismeri fel illetve nem indítja el.előre is köszönöm a segítséget.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
|
balogapu
Kezdő

|
 |
« Válasz #624 Dátum: 2012. Május 24. - 13:06:50 » |
|
Köszönöm de nem tudtam használni.a fájl kiterjesztése .nbf és nem ismeri fel sajna.de lehet hogy csak nem értek hozzá.viszont azóta letöltöttem egy pár romot és meglepődve tapasztaltam hogy az eddig kipróbált 3 közül csak a gyárinak nem volt semmi baja.az egyik állandóan csatlakozni akar a netre hiába kapcsolom ki az összes kapcsolódást.a másik gyors és szép, csak kb fél nap alatt megette az aksit ami 3-4 napig tart alapból.kipróbáltam a microsd-ről való flasht is és működik de csak .nbh fájllal ilyen formában: HERMIMG.nbh.aztán most ezt szeretném kipróbálni mert ehez találtam magyaritást is: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=437571 viszont azt nem tudom hogy az ehhez megadott "mui" cuccokkal mi a teendő.a .cab az ok.telepitem és kész.de a másikkal mit csináljak?ja...erről van szó: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2796285&postcount=166...időközben rájöttem hogy a "mui" fájlokat a windows könyvtárba kell másolni.aztán a .cab-ot elindítani.és lőn magyar... talán ez az egyetlen rom amihez nem kell nyúlni...még most...és ne is kelljen.még csak most tesztelem.de a kardhal meg először és a reményhal meg utoljára...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|