|
|
|
Vezo
|
 |
« Válasz #251 Dátum: 2008. Március 29. - 21:47:38 » |
|
van valaki, aki napra kész a témában? (tuti rom, stb...) kellene csinálnom egy gépet vasárnap thx  Én is a Meschle féle touch 4,01-est ajánlom...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
iPhone 4S Note 2 tabcsi-telcsi  McBook pro 13"-- pfuu az uj mbp retina.... Szponzor??  iPad kopnak amik nem gyümölcsösök..... 
|
|
| |
|
májkel
Alapító
Fórum motor

moderátor
|
 |
« Válasz #252 Dátum: 2008. Március 29. - 21:59:53 » |
|
köszi a válaszokat az előkészületek a WM6ra az itt leírtaknak megfelelnek? http://pdaplus.hu/content/view/669/72/vagy van valami újabb metódus? thx.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Google Nexus4 MDA III XplodeWM6.5 Garmin Mobile10 Acer Aspire One 3G >Speedfitness<
|
|
| |
|
|
Mr.Valacky
Vendég
|
 |
« Válasz #253 Dátum: 2008. Március 30. - 07:37:55 » |
|
A Meschle féle touch 4,01-est tegnap én is feltettem. egész gyors és eddig okésnak tűnik teljesen.
feltenni? cd kártya ki, majd bekapcs és a pcvel összedug. a rarban van egy step1.bat elindítani. végigmegy arti ujraindul. step2.bat elindít. végigmegy és kész.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
májkel
Alapító
Fórum motor

moderátor
|
 |
« Válasz #254 Dátum: 2008. Március 30. - 07:43:58 » |
|
A Meschle féle touch 4,01-est tegnap én is feltettem. egész gyors és eddig okésnak tűnik teljesen.
feltenni? cd kártya ki, ez mi?? majd bekapcs és a pcvel összedug. a rarban van egy step1.bat elindítani. végigmegy arti ujraindul. step2.bat elindít. végigmegy és kész.
lassabban!!!! szóval először CID unlock mindentől függetlenül és utánna flash? vagy együtt megy a kettő?? egy eredeti WM5-ös gépről van szó ami még gyári állapotú!! köszike 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Google Nexus4 MDA III XplodeWM6.5 Garmin Mobile10 Acer Aspire One 3G >Speedfitness<
|
|
| |
|
|
Mr.Valacky
Vendég
|
 |
« Válasz #255 Dátum: 2008. Március 30. - 12:40:32 » |
|
cd az SD akart lenni  tehát vedd ki a memóriakártyát főleg ha SDHC! a step1.bat megcsinálja a CID unlockot. a step2.bat meg feltolja az új romot.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
májkel
Alapító
Fórum motor

moderátor
|
 |
« Válasz #256 Dátum: 2008. Március 30. - 13:26:37 » |
|
cd az SD akart lenni  tehát vedd ki a memóriakártyát főleg ha SDHC! ok a step1.bat megcsinálja a CID unlockot. a step2.bat meg feltolja az új romot.
tehát már nem kell varázsolni a brazil cikkében említett Az UpdateRom.bat 51-es sorának módosítása erre: pdocwrite.exe windows.nb 0 0x3500000 (Néhányan itt használnak egy –v opciót is) történettel itt komplett csomag van a letöltésben, ebben benne van az USPL, ami az első step, maj a második rakja a romot viszont ha jól értelmezem a leírásokat az USPL-t minden flash elött futtatni kell itt nincs maradandó SuperCID?, h ne kelljen tökölni utánna? persze nem okoz nehézséget az USPL ismételt futtatása  szóval?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
brazil_8
|
 |
« Válasz #257 Dátum: 2008. Március 30. - 13:51:56 » |
|
oktehát már nem kell varázsolni a brazil cikkében említett
Az UpdateRom.bat 51-es sorának módosítása erre: pdocwrite.exe windows.nb 0 0x3500000 (Néhányan itt használnak egy –v opciót is)
történettel
Az már szerintem történelem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
PDA: HTC BlueAngel GPS: Garmin Mobile 10, GPS10, nüvi360, nüvi1390T Egyéb: Nokia Lumia920, Nokia E51, Dell E6410
|
|
| |
|
|
Mr.Valacky
Vendég
|
 |
« Válasz #258 Dátum: 2008. Március 30. - 14:26:15 » |
|
Tudtommal nix superCID. minden romfrissjtés elött kell az USPL még a rádió rom felrakásánál is! én mindig átírom a .bat ot és kész. nix macera 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
májkel
Alapító
Fórum motor

moderátor
|
 |
« Válasz #259 Dátum: 2008. Március 30. - 14:43:03 » |
|
én mindig átírom a .bat ot és kész. nix macera  félinformációk már megint  brazil az írja, h az már történelem most akkor kell vagy nem?? a letölttött rom mellet ott van minden és szó sincs az átírásról több komolyságot kérek 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Mr.Valacky
Vendég
|
 |
« Válasz #260 Dátum: 2008. Március 30. - 15:41:36 » |
|
A letöltött romban tökéletesen megvan minden, semmi dolgod csak elindítod a 1.bat ot majd a 2.bat ot ennyi.
ha kijön egy rádió rom időközben ugye azt csak simán magát a romot szokták feltenni. na ezt letöltöm, bemásolom valamelyik letöltött rom mappájába. ugye ott a két bat de ez a kettő magát a full romot tenné fel. na én a 2.bat ot átszerkesztem, hogy a rádió romot tegye fel.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Vezo
|
 |
« Válasz #261 Dátum: 2008. Március 30. - 18:08:53 » |
|
A letöltött romban tökéletesen megvan minden, semmi dolgod csak elindítod a 1.bat ot majd a 2.bat ot ennyi.
ha kijön egy rádió rom időközben ugye azt csak simán magát a romot szokták feltenni. na ezt letöltöm, bemásolom valamelyik letöltött rom mappájába. ugye ott a két bat de ez a kettő magát a full romot tenné fel. na én a 2.bat ot átszerkesztem, hogy a rádió romot tegye fel.
tényleg csak ennyi a romfrissités, de szvsz uj radiot mindig beépitik az ujjabb verziokba...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
iPhone 4S Note 2 tabcsi-telcsi  McBook pro 13"-- pfuu az uj mbp retina.... Szponzor??  iPad kopnak amik nem gyümölcsösök..... 
|
|
| |
|
leefater
Kezdő

|
 |
« Válasz #262 Dátum: 2008. Március 30. - 18:52:21 » |
|
Sziasztok! Nem annyira értek a ROM frissítéshez, de azért csinálom  Olvastam régebben, hogy ha főzött ROM-ot rakunk fel, akkor előtte mindíg érdemes a gyári ROM-mal "átflesh"-elni a gépet. Ez miért kell? A kérdésem most az lenne, hogy ha jelenleg a Meschle féle 3.01-es ROM van fent, és fel szeretném rakni vmelyik 4.01-et, akkor mi lenne a helyes eljárás? Köszi: Lee
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Vezo
|
 |
« Válasz #263 Dátum: 2008. Március 30. - 19:43:19 » |
|
Sziasztok! Nem annyira értek a ROM frissítéshez, de azért csinálom  Olvastam régebben, hogy ha főzött ROM-ot rakunk fel, akkor előtte mindíg érdemes a gyári ROM-mal "átflesh"-elni a gépet. Ez miért kell? A kérdésem most az lenne, hogy ha jelenleg a Meschle féle 3.01-es ROM van fent, és fel szeretném rakni vmelyik 4.01-et, akkor mi lenne a helyes eljárás? Köszi: Lee nem adtad már el a gépet? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Vezo
|
 |
« Válasz #264 Dátum: 2008. Március 30. - 19:45:54 » |
|
Sziasztok! Nem annyira értek a ROM frissítéshez, de azért csinálom  Olvastam régebben, hogy ha főzött ROM-ot rakunk fel, akkor előtte mindíg érdemes a gyári ROM-mal "átflesh"-elni a gépet. Ez miért kell? A kérdésem most az lenne, hogy ha jelenleg a Meschle féle 3.01-es ROM van fent, és fel szeretném rakni vmelyik 4.01-et, akkor mi lenne a helyes eljárás? Köszi: Lee én csak egyszer flesseltem át amikor nem ment fel a rom rendesen (kicsit akadozott)de már soxor csak ugy "mögé" nyomtam...  szvsz nem kell átflesselni...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
leefater
Kezdő

|
 |
« Válasz #265 Dátum: 2008. Március 30. - 20:05:09 » |
|
Még nem kelt el, de elméletileg 55-ért lesz vevőm mcelek személyében  Ugyehogy tök korrekt az ár? És még benne lesz a legújabb flesselt ROM is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Vezo
|
 |
« Válasz #266 Dátum: 2008. Március 30. - 20:09:51 » |
|
Még nem kelt el, de elméletileg 55-ért lesz vevőm mcelek személyében  Ugyehogy tök korrekt az ár? És még benne lesz a legújabb flesselt ROM is  korrekt, sőt olcsó... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
májkel
Alapító
Fórum motor

moderátor
|
 |
« Válasz #267 Dátum: 2008. Március 30. - 21:18:20 » |
|
hajla, megvolt minden, persze semmi sem egyszerű  próbáltam MTTy-vel device info-t olvasni, semmi belenyomtam a bootloader pw-t, beragadt átflahsseltem a gyári WM5-re, mert bootloaderből nem lehet futtani a .bat-ot rendben bebootolt utánna .bat Step 1 lement rendesen .bat Step 2 lefutott 5 sec alatt  újra Step 1, majd a 2 és lement a flash rendesen, igaz, h full fehér screennel, tehát nem látszott az artin a flash status jelző csak a desktopon a desktopon AS4.2 volt nem lehetett felrakni rá a 4.5-öt Win SP2 install, belehalt a noti halál gáááááááááááááááááááááááááz egy story 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
oktatoni
|
 |
« Válasz #268 Dátum: 2008. Március 30. - 22:15:22 » |
|
halál gáááááááááááááááááááááááááz egy story  ...írd+ hátha tanulunk belőle 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
ZTE Grand X IN T-Mobile G2 tács Navigon 20plus ACER AS 3692 . HP NC4200 HUAWEI IDEOS S7 slim Az élet olyan mint a savanyúcukor...csak szopni kell :-) :-) +36309024624 www.vasiati.hu
|
|
| |
|
|
Vezo
|
 |
« Válasz #269 Dátum: 2008. Március 31. - 18:43:51 » |
|
hajla, megvolt minden, persze semmi sem egyszerű  próbáltam MTTy-vel device info-t olvasni, semmi belenyomtam a bootloader pw-t, beragadt átflahsseltem a gyári WM5-re, mert bootloaderből nem lehet futtani a .bat-ot rendben bebootolt utánna .bat Step 1 lement rendesen .bat Step 2 lefutott 5 sec alatt  újra Step 1, majd a 2 és lement a flash rendesen, igaz, h full fehér screennel, tehát nem látszott az artin a flash status jelző csak a desktopon a desktopon AS4.2 volt nem lehetett felrakni rá a 4.5-öt Win SP2 install, belehalt a noti halál gáááááááááááááááááááááááááz egy story  akkor drága flesh volt... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
májkel
Alapító
Fórum motor

moderátor
|
 |
« Válasz #270 Dátum: 2008. Március 31. - 21:42:39 » |
|
akkor drága flesh volt...  ma vissza állítotam az alapállapotokat, nem jött be a gazdasszonynak a Mescle féle WM6 Touch full editon ment vissza a gépre az ős WM5 a magyarítással a notira az AS4.2 ennyi 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Vezo
|
 |
« Válasz #271 Dátum: 2008. április 01. - 07:26:41 » |
|
ma vissza állítotam az alapállapotokat, nem jött be a gazdasszonynak a Mescle féle WM6 Touch full editon ment vissza a gépre az ős WM5 a magyarítással a notira az AS4.2 ennyi  hát igen van akinek a magyarítás a legfontosabb 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Mr.Valacky
Vendég
|
 |
« Válasz #272 Dátum: 2008. április 01. - 19:19:02 » |
|
Eddig az BLACK & BLUE v5.0 ROM WM6.1 CE OS 19716 ( Build 19716.1.1.0 ) volt fent. az xdan annyit dícsérték az Artemis Touch 4.01 WM6.1 WWE ROM, 5.2.19199 -ot hogy feltettem Azóta napi 2 reset nélkül idegbaj a gép. úgy belassul mint én 8sör után  szörnyű. szerintem visszacserélem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
transporter
Fórumlakó

|
 |
« Válasz #273 Dátum: 2008. április 01. - 19:38:05 » |
|
Eddig az Artemis Touch 4.01 WM6.1 WWE ROM, 5.2.19199 volt fent. az xdan annyit dícsérték az Artemis Touch 4.01 WM6.1 WWE ROM, 5.2.19199 -ot hogy feltettem Azóta napi 2 reset nélkül idegbaj a gép. úgy belassul mint én 8sör után  szörnyű. szerintem visszacserélem. ez hányadik rom? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
E71 grey steel,E6,Ipad2 32 wifi only, Lenovo S10-2, Braun Silkepil
|
|
| |
|
|
Vezo
|
 |
« Válasz #274 Dátum: 2008. április 01. - 20:21:42 » |
|
Eddig az Artemis Touch 4.01 WM6.1 WWE ROM, 5.2.19199 volt fent. az xdan annyit dícsérték az Artemis Touch 4.01 WM6.1 WWE ROM, 5.2.19199 -ot hogy feltettem Azóta napi 2 reset nélkül idegbaj a gép. úgy belassul mint én 8sör után  szörnyű. szerintem visszacserélem. elsőre nekem se volt az igazi...  flesseld ujra!!! jó lesz!! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|