májkel
Alapító
Fórum motor

moderátor
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2012. Január 26. - 09:08:50 » |
|
Mióta utoljára írtál nekem, azóta nem volt töltőn a pda (igaz, hogy nem túl sokat használtam), most van 46%-on az akku.
ez így nem sokat jelent, használat közben érződik csak a probléma egy darabig bírja, utánna rohamosan merül és elkezdenek előjönni a stabilítási problémák
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Google Nexus4 MDA III XplodeWM6.5 Garmin Mobile10 Acer Aspire One 3G >Speedfitness<
|
|
| |
|
redy0111
Kezdő

|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2012. Január 29. - 13:18:22 » |
|
Ma megint elővettem...kétszer is úgy indult, hogy volt radio rom, gondoltam frissítsünk, és most nem azt csinálta mint eddig, hogy 0 %-nál kidobott, ugyan a PDA-n nem ment a százalék, de a gépen elment 99-ig, de sajna nem fejezte be - ugyanúgy 114 error. És utána ahogy újraindítottam, láttam, hogy már az újat írja ki. Persze azóta megint nem indul 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
redy0111
Kezdő

|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2012. Január 29. - 13:28:54 » |
|
Ma már másodjára úgy indult el a rádió rom, hogy bootloaderben lekaptam az aksit...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
silay
Kezdő

|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2012. Augusztus 13. - 14:33:49 » |
|
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Tegnap hozzájutottam egy T-Mobile -os Blue Angelhez, az a probléma vele, hogy nem tudunk vele telefonálni, és a pc vel se tudom szinkronizálni. Pedig tettem fel active syn-et is. Kikapcsolni is csak úgy lehet, hogy kiveszem az akkut. Mivel ppc-vel kezdő vagyok nem tudom mit lehetne vele csinálni. Ha tudnátok segíteni azt megköszönném.
PH20B MDAIII Rom V: 5.60.00 WWE Rom date: 03/02/05 Radio ver: 1.13.00 Protokol ver: 1337.42
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
taky1974
Cikkíró
Fórum motor

Idegesítő, OFF-oló. Azaz semmirekellő. De jóképű!
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2012. Augusztus 13. - 15:11:16 » |
|
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Tegnap hozzájutottam egy T-Mobile -os Blue Angelhez, az a probléma vele, hogy nem tudunk vele telefonálni, és a pc vel se tudom szinkronizálni. Pedig tettem fel active syn-et is. Kikapcsolni is csak úgy lehet, hogy kiveszem az akkut. Mivel ppc-vel kezdő vagyok nem tudom mit lehetne vele csinálni. Ha tudnátok segíteni azt megköszönném.
PH20B MDAIII Rom V: 5.60.00 WWE Rom date: 03/02/05 Radio ver: 1.13.00 Protokol ver: 1337.42
Szia. www.pdaszerviz.hu Keresd Sebi Ferit. A legjobb szakember!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Telefon/PDA: iPhone 5 Noti: MacBook Pro 15" i7, 10GB RAM, 256 SSD Navi: CNS Globe Truck Konzol: Xbox 360 + Kinect New iPad 16GB Wifi
|
|
| |
|
silay
Kezdő

|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2012. Augusztus 13. - 15:19:27 » |
|
Köszönöm. Megpróbálom felkeresni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
domi007
Cikkíró
Fórum motor

ahogy HBK mondaná: friss vér :)
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2012. Augusztus 13. - 19:30:11 » |
|
Nana, nem eszik olyan forrón a kását!
A kikapcsolás csak akksi kivétellel megy ahhoz szokj hozzá, a régi PDAk csak alvó üzemmódba tudnak elmenni, kikapcsolni csak az akkuval lehet őket, de ez általában nem szükséges.
ActiveSync helyett Vista és Windows 7 alá már Mobile Device Center van, de az a BA eredeti oprendszerével nem kompatibilis, csak a rámókolt WM5 vagy WM6 rendszerrel. Sebiferiék nem tudom üzemelnek-e még, de itt az oldalon májkel az igazi BA guru, vele érdemes konzutálnod.
DOMY
iPhoneról küldve TapaTalk segítségével.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
silay
Kezdő

|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2012. Augusztus 14. - 14:59:20 » |
|
Én xp-vel próbálkoztam az Activ Sync-et. Nem kommunikálnak egymással, nem lehet,hogy azért mert 4.5-ös az AS. A sim kártyánál viszont azt írja No Service. Nem lehet, hogy újra kéne rakni a rendszert, pc-nél ez működik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
domi007
Cikkíró
Fórum motor

ahogy HBK mondaná: friss vér :)
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2012. Augusztus 14. - 15:51:49 » |
|
Én xp-vel próbálkoztam az Activ Sync-et. Nem kommunikálnak egymással, nem lehet,hogy azért mert 4.5-ös az AS. A sim kártyánál viszont azt írja No Service. Nem lehet, hogy újra kéne rakni a rendszert, pc-nél ez működik.
Hát próbáld meg, van ezen az oldalon is egy csomó cikk erről, BA-specifikusak is. iPhoneról küldve TapaTalk segítségével.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
silay
Kezdő

|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2012. Augusztus 15. - 15:32:19 » |
|
Esetleg egy HR ? Ha jól olvastam akkor No-Yes-Yes ,vagy N-N-Y ?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
silay
Kezdő

|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2012. Augusztus 15. - 15:56:11 » |
|
SIKERÜLT!  Végre működik! A HR megtette hatását. Köszönöm mindenkinek a segítséget! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|