2013. Május 23. - 12:00:19

Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj. *

BB 9000 hiba?
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  

BB 9000 hiba?
Szerző Üzenet
bubuka175
Kezdő
*

« Dátum: 2012. április 23. - 11:55:23 »

Sziasztok!
Elnézést,hogy új témát nyitottam,de új vagyok még,és nem tudtam,hogy hol,és kitől kérdezhetném,meg azt amire kiváncsi vagyok.Az lenne a kérdésem,hogy függetlenítettem a bb 9000-bold-mat,és ha telenoros kártyát rakok bele akkor kiírja a készülék a simkártya telószámát,úgyanígy a t-mobilos is.Na de én vodásat használok,és ennél a kártyánál nem írja ki.Van rá valami mód hogy ennél is kiírja?Választ előre is köszönöm!
Naplózva
domi007
Cikkíró
Fórum motor

ahogy HBK mondaná: friss vér :)

« Válasz #1 Dátum: 2012. április 23. - 21:55:35 »

Sziasztok!
Elnézést,hogy új témát nyitottam,de új vagyok még,és nem tudtam,hogy hol,és kitől kérdezhetném,meg azt amire kiváncsi vagyok.Az lenne a kérdésem,hogy függetlenítettem a bb 9000-bold-mat,és ha telenoros kártyát rakok bele akkor kiírja a készülék a simkártya telószámát,úgyanígy a t-mobilos is.Na de én vodásat használok,és ennél a kártyánál nem írja ki.Van rá valami mód hogy ennél is kiírja?Választ előre is köszönöm!

Mikor írja ki? Amikor felhívsz valakit akkor a fogadó félnél?
Naplózva

Linuxot a PDA-ra! mondta ő, és úgy is lett! Nevet

Történelem

iPhone 5 16GB fekete, független
HTC One S - céges igásló

http://domonkos.tomcsanyi.net
bubuka175
Kezdő
*

« Válasz #2 Dátum: 2012. április 24. - 06:10:42 »

Nem amikor hivok valakit akkor a másik félnél kiírja,hanem a telómon ,például amikor hívok valakit ugye az egyik oldalon kiírja kit hívok és a másik oldalon ki kellene irnia a telószámom de azt irja ki,hogy ismeretlen,vagy pedig amikor belemegyek a beállításokba és ott a speciális beállítások,azon belül a sim kártya menübe ott kiírja a sim kártya azonosítóját,és alatta kellene kiírni a telószámot,de csak azt írja ki,hogy ismeretlen.
Naplózva
lezerpiramis
Kezd ideszokni
**

« Válasz #3 Dátum: 2012. április 24. - 07:41:18 »

Nem amikor hivok valakit akkor a másik félnél kiírja,hanem a telómon ,például amikor hívok valakit ugye az egyik oldalon kiírja kit hívok és a másik oldalon ki kellene irnia a telószámom de azt irja ki,hogy ismeretlen,vagy pedig amikor belemegyek a beállításokba és ott a speciális beállítások,azon belül a sim kártya menübe ott kiírja a sim kártya azonosítóját,és alatta kellene kiírni a telószámot,de csak azt írja ki,hogy ismeretlen.
Ha ott nyomsz egy menü gombot, akkor van olyan lehetőség, ahol szerkesztheted a számot.
Naplózva
bubuka175
Kezdő
*

« Válasz #4 Dátum: 2012. április 24. - 08:16:35 »

Köszönöm!Erre nem gondoltam!Sikerült!És akkor még egy kérdés egyetlen egy we-travel progit nemtudok felrakni rá,mert azt írja ki,hogy hibás manifaktura vagy leírófájl!Pedig már nagyon sokat próbáltam és mindent úgy csináltam,ahogy levan írva,és mégse,a másik kérdésem,hogy a főképernyöre,hogyan lehet ikont kirakni,és hány darabot.Köszönöm a segítségat.
Naplózva
lezerpiramis
Kezd ideszokni
**

« Válasz #5 Dátum: 2012. április 25. - 14:58:03 »

Köszönöm!Erre nem gondoltam!Sikerült!És akkor még egy kérdés egyetlen egy we-travel progit nemtudok felrakni rá,mert azt írja ki,hogy hibás manifaktura vagy leírófájl!Pedig már nagyon sokat próbáltam és mindent úgy csináltam,ahogy levan írva,és mégse,a másik kérdésem,hogy a főképernyöre,hogyan lehet ikont kirakni,és hány darabot.Köszönöm a segítségat.
A we-travelt nem próbáltam. Desktop Software-rel próbáltad?

A főképernyőre azok az ikonok kerülnek, amelyek a menübe belépve az első sort alkotják. A menü gomb megnyomása után van olyan opció, hogy "Alkalmazás áthelyezése", vagy valami ehhez hasonló.
Naplózva

Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás: