GorTen
Cikkíró
Fórum motor

Twitter account: _GorTen_ iOS_GameCenter: GorTen
|
 |
« Dátum: 2012. Június 01. - 15:01:46 » |
|
Eladnám, nagy becsben tartott gyári független iPhone 3GS 16GB fekete telefonomat. Mindig tokban hordtam, amit adok is hozzá: Otterbox Commuter tok: http://www.otterbox.com/iPhone-3G-/-3GS-Commuter-Series-Case/APL4-IPH3G,default,pd.htmlHátlap is kifogástalan állapotban van, nincs rajta a szokásos repedés sem a töltőcsatlakozó felett ! Hibátlan állapot. Minden gyári tartozékával. Papírokkal. GLS házhoz szállítás megoldható (+2000HUF) Irányár: 70 000 HUF Érdeklődni elsődlegesen: gorten PONT mail KUKAC gmail PONT com (erről gyorsabban reagálok;)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
seboka
Szerkesztő
Fórum motor

Today is the longest day of my life!
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2012. Június 01. - 20:45:40 » |
|
Eladnám, nagy becsben tartott gyári független iPhone 3GS 16GB fekete telefonomat. Mindig tokban hordtam, amit adok is hozzá: Otterbox Commuter tok: http://www.otterbox.com/iPhone-3G-/-3GS-Commuter-Series-Case/APL4-IPH3G,default,pd.htmlHátlap is kifogástalan állapotban van, nincs rajta a szokásos repedés sem a töltőcsatlakozó felett ! Hibátlan állapot. Minden gyári tartozékával. Papírokkal. GLS házhoz szállítás megoldható (+2000HUF) Irányár: 70 000 HUF Érdeklődni elsődlegesen: gorten PONT mail KUKAC gmail PONT com (erről gyorsabban reagálok;) A tok esetleg kulon erdekelne. Ha lesz ra lehetoseg.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BB PlayBook 16GB, BB9800, BB9700, BB9105, BB8900, E71, N9300i, N9210i, HP 2510p W7, MB Pro 13'', Garmin 3760 FULL EU
|
|
| |
|
GorTen
Cikkíró
Fórum motor

|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2012. Június 01. - 21:39:24 » |
|
A tok esetleg kulon erdekelne. Ha lesz ra lehetoseg.
Lehet hogy lesz rá lehetőség, írj mailt mennyire gondoltál  Köcce
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
itanczos
Cikkíró
Fórum motor

ROM buheráló / ex Gregory
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2012. Június 04. - 18:13:08 » |
|
Eladnám, nagy becsben tartott gyári független iPhone 3GS 16GB fekete telefonomat. Mindig tokban hordtam, amit adok is hozzá: Otterbox Commuter tok:
Hátlap is kifogástalan állapotban van, nincs rajta a szokásos repedés sem a töltőcsatlakozó felett ! Hibátlan állapot. Minden gyári tartozékával. Papírokkal.
Irányár: 70 000 HUF

|
|
|
|
|
Naplózva
|
iPhone4 16GB Concorde TAB 7.1 Android miniPC: mk808
|
|
| |
|
Babar
Kezdő

|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2012. Június 05. - 15:29:07 » |
|
Na engem meg pont tok nelkul erdekelne esetleg...egy (privi) arat kaphatnek ra igy ? Koszi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
Chef
Kezd ideszokni

|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2012. Június 05. - 16:55:27 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
|
|
Killer
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2012. Június 05. - 19:21:41 » |
|
Ha iPad-re írták akkor nem hinném  Meg lesz az arra is csak drágábban mert kisebb készülék és hát a nanotechnológia az ugye drága. UP!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
SE Xperia X1 , DELL 6320.LENOVO B570,ZTE Blade (hibátlan),Xperia U,Xperia P.SGS III.SG Note II.
|
|
| |
|
taky1974
Cikkíró
Fórum motor

Idegesítő, OFF-oló. Azaz semmirekellő. De jóképű!
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2012. Június 06. - 09:30:45 » |
|
Ha iPad-re írták akkor nem hinném  Nem arra, azon!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Telefon/PDA: iPhone 5 Noti: MacBook Pro 15" i7, 10GB RAM, 256 SSD Navi: CNS Globe Truck Konzol: Xbox 360 + Kinect New iPad 16GB Wifi
|
|
| |
|
Chef
Kezd ideszokni

|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2012. Június 06. - 11:33:47 » |
|
Nem arra, azon!
Arra is, és azon is. Matolcsy most egyeztet az Apple-lel, hogy minden Iphone készülék kezdőképernyőjén legyen rajta az orbánbulla, 500 milliárd forintot kínáltak az Apple-nek, ha megoldja.  Ezzel ugye, az összes samsungra is rákerülne a szokásos Ctrl +C, Ctrl +V technológia miatt, tehát még spórolnánk is. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|
Killer
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2012. Június 06. - 19:57:59 » |
|
Arra is, és azon is. Matolcsy most egyeztet az Apple-lel, hogy minden Iphone készülék kezdőképernyőjén legyen rajta az orbánbulla, 500 milliárd forintot kínáltak az Apple-nek, ha megoldja.  Ezzel ugye, az összes samsungra is rákerülne a szokásos Ctrl +C, Ctrl +V technológia miatt, tehát még spórolnánk is.  Micsoda mázli hogy HTC vettem most. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
SE Xperia X1 , DELL 6320.LENOVO B570,ZTE Blade (hibátlan),Xperia U,Xperia P.SGS III.SG Note II.
|
|
| |
|
|
Killer
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2012. Június 06. - 23:10:39 » |
|
Nem arra, azon!
Jó akkor azon.  "-Pesti vagy? -a háát. -mi óóóta? -két napja. -hún laksz? -munkáááás szállás. "  Off befejezve. UP!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
Babar
Kezdő

|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2012. Június 07. - 18:22:04 » |
|
@GorTen : bocs hogy itt válaszolok de az üzenetkezelő rendszer folyamatosan kidob amikor válaszolnék a prividre... szóval valószínűleg nekem voltak csak illúzióim az ár miatt, köszönöm de részemről tárgytalan, bántó és értelmetlen ajánlatot pedig nem fogok mondani...  nekem egyébként i4-em van már régóta csak a gyereknek ( egyiknek) akartam valami érintőset de majd keresek valami olcsóbb megoldást, köszi üdv
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
domi007
Cikkíró
Fórum motor

ahogy HBK mondaná: friss vér :)
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2012. Június 07. - 21:59:06 » |
|
@GorTen : bocs hogy itt válaszolok de az üzenetkezelő rendszer folyamatosan kidob amikor válaszolnék a prividre... szóval valószínűleg nekem voltak csak illúzióim az ár miatt, köszönöm de részemről tárgytalan, bántó és értelmetlen ajánlatot pedig nem fogok mondani...  nekem egyébként i4-em van már régóta csak a gyereknek ( egyiknek) akartam valami érintőset de majd keresek valami olcsóbb megoldást, köszi üdv Off: Ha a főoldalon először a Fórumra mész, aztán a privátokra akkor nem dob ki. iPhoneról küldve TapaTalk segítségével.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
GorTen
Cikkíró
Fórum motor

|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2012. Június 08. - 07:34:51 » |
|
@GorTen : bocs hogy itt válaszolok de az üzenetkezelő rendszer folyamatosan kidob amikor válaszolnék a prividre... szóval valószínűleg nekem voltak csak illúzióim az ár miatt, köszönöm de részemről tárgytalan, bántó és értelmetlen ajánlatot pedig nem fogok mondani...  nekem egyébként i4-em van már régóta csak a gyereknek ( egyiknek) akartam valami érintőset de majd keresek valami olcsóbb megoldást, köszi üdv Oks Köszi, hogy szóltál.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
| |
|
|